31
Fifa Street
-
#31 #28 talán a konzol részleg... -
#30 és a cselezgetést hogy csinálnád amit analóggal kell? (legalábbis a 2-ben) -
mikiking #29 ugy irányitanám mint a többi fifát
-
#28 N E M J Ö N K I P C - R E ! ! ! ! ! !
azért csak konzolra mert PC-n hogy irányítanád??Nem hiszem hogy midnenki venne gamepadot... -
mikiking #27 most olvastam itt: www.jeuxvideo.tv , beirjátok hogy fifa street és kiirja hogy pc ,ps2 , gamecube , nintendo cube...
ehhez mit szóltok? most kijött vagy nem? -
PeeVee #26 Meg van rendezve.. de azért jó:D poén:P -
joe1980 #25 Csao.Nem akarok vitázni,de a Gamespot honlapján az E3-nál láttam,hogy kijön PCre is,de ez lehet ,hogy hülyeség.szerintem se lesz PC re. -
#24 Nem tudom hányszor kell még leírni, de nem jelent meg PC-re. Ha meg konzolos kell akkor a konzolos fórumban kérdezd -
mennnon13 #23 honnan lehet ezt letölteni? -
#22 Nem jött ki PC-re csak konzolra -
Crazy Mate #21 Pc-re is kijött? -
mennnon13 #20 ha valaki tudjahonnanlehetletölteni a demoját akkor feltétlenül szoljon!köszi -
zizi05 #19 Szeva mindenkinek!!!
Ezt honnan lehet letölteni? Mert vagány játék lehet!!! -
#18 Hmmm...akkor lehet mégis jön. Viszont aki élvezni akarja Pc-n, az mindenképp szerezzen be egy gamepadot, mert anélkül nem tudom elképzelni, hogy lehetne normálisan kezelni. -
#17 Hopp bocsi, nem ide akartam, hanem a konzolosba. -
#16 Kijött....nagyon király....tök állat lett, szép graf...meg minden. Tegnap 4 órán kersztül nyomtam. -
SamS #15 akkor news-ba miért van a pc-cd ? :D -
#14 Itt nagyon úgy látszi, hogy nem jön pc-re. Nem baj, végülis az 1-et sem lehetene szerintem írányítani gamepad nélül. -
puma1 #13 KIRÁLY! MÁRCIUS KÖRÜL KIJÖN PC-N!!!!!!! JIPPIJÁÉÉ -
#12 Pankráció nézzétek meg naon jó!:D -
Monoton #11 -
#10 lesz 2, és kiadják pcre is -
#9 :(8888888999
-
#8 na de már a konzolosoknál is van ilyen topik DELETE! -
#7 jóva boccs -
#6 -
#5 Ezt miért nem a konzolosokhoz nyitottad?
csak xbox, ps2, GC. -
#4 ugye nem néztem el,hogy ez csak konzolra van? -
#3 -
#2 -