1012
-
#692 vagy egy nagyon rosszat P -
#691 a lényeg,hogyha a pes-t és a fifát ötvöznénk akkor kapnánk egy nagyon jó kis játékot -
#690 a lényeg,hogyha a pes-t és a fifát ötvöznénk akkor kapnánk egy nagyon jó kis játékot -
#689 Ja igen picivel több egy megánál.
Ezt az egészet csak azért irom, le hogy lássátok milyen felületesen itéltek.
Tudom énis ezt tettem. -
#688 tehát nem lehet közelebbi távolabbi emberhez ívelni élesen belőni
gondolom erről nemis tudtál
Honnan tudod, hogy nincs szükség többre?
Hát az a lövőcsel ami a fifában van meg az átemelés.
Amúgy elárulom azt a lövőcselféleséget a Pes3-ból szedték.
Megint ezzel a nem licenszeltel jössz
Előbb írtam: Egy pár kilóbyte-s file bemásolása és sokkal újabb roster lesz mint pl a Fifa-ban.
Nekem olyan rosterem van amiben a most lezárult angol és olasz átigazolások is benne vannak.
Pl Bojinov..........
A több száz megás cuccot azoknak kell leszedniük akik nem képesek berakni külön. És pont miattuk.
És ugye emlékezzünk mennyire lelkesen töltöttétek a zdata-kat a fifa-hoz.
Bocsi de te tényleg nem ismered a játékot.
Pl tudtad hogy van megkerülős csel benne? -
#687 ahhoz,hogy javitsa a licenszet,egy pár megás roster kell -
#686 kétféleképpen (laposan, ívelve)
háromféle sebességű futás van (nincs szükség többre)
lehet másik védőt híni
lövőcsellel el lehet fektetni a kapust és át lehet emelni rajta...
Miért mi van PES4-ben? Nem licencelt csapatok és játékosok. Több száz megás cuccot kell leszedni hozzá hogy ezt javítsa(mezeket stb) ami nem is hivatalos kiadás... És nem tartom magam abba a csoportba tartozónak aki ugy mond véleményt egy játékról, hogy tulajdonképpen nem is ismeri... Leírtam a saját véleményemet, erről szól... -
#685 huhh ezek de igazak :) -
#684 deha úgy érzed ismered
Hányféleképp lehet beadni a fifában?
Hányféle sebességű futás van?
Lehet másik védőt híni?
Lövőcsellel el lehet a kapust fektetni és aztán átemelni rajta? -
#683 gagyi nem licencelt csapatok
na látod, ha ismernéd nem írnál ilyet
egyrészt egy file bemásolásával minden a helyére kerül
másrészt ugye simán akár napi frissitéső rostered lehet amit magad módosíthatsz ahogy akarod
szval teis aza csoport vagy aki tulajdonképp nemis ismeri -
#682 Hát én ugyan annyi idő alatt untam meg a FIFA2005-öt és a PES4-et is :) A kettő között a különbség csak annyi volt, hogy PES-t rögtön az első meccs után abba akartam hagyni (menü, gagyi nem licencelt csapatok és játékosok, kapusmozgás, játékosok alap futása) de aztán túltettem magam ezeken és rájöttem, hogy mégiscsak egy jó játék. Ám mégsem ragadott meg jobban mint a FIFA... -
#681 -
#680 nah én a két véglet között állok P -
#679 hát ezt pontositom :D
Fifát pár hét alatt meg lehet unni,pes-t nem hallottam,hogy abbahagyta valaki,kivéve azt a pár embert,akinek eleve be se jött -
#678 Nem nagyon értettél meg.
A Fifát egy két hónap alatt meg lehet unni.
Pes-t nem igazán halottam, hogy megunta volna valaki,csak ha jön ujabb változat akkor cseréli.
És ez nem ugyanaz. -
#677 Hát igen de az lenne jó ilyen lenne a játék is
Remélem pár év múlva -
#676 Miért, te a PES4 meddig fogsz játszani? Ott is hónapok kérdése, és jön az új, többet elő sem szeded, csakúgy, mint az UEFA CL-t. Szerintem mindenki döntse el maga, hogy melyik jön be neki. -
#675 Igen abban nagyon igazad van!
Én is kb. 15. meccsen tudtam nyerni (3* os szinten) de sztem megéri szenvedni vele!
Igen, a gombok kiosztása másabb, de megszokás után nem rosszabb (azért át tettem a megszokot gombokra én is: A,S,D,Q,W,E + space + Y + X amí még kell és új)
De nagyon megéri!
Még vmi! Ami engem nagyon megfogott, az az INTRO a PES4 ben! Bődületesen nagy! Mezek, nadrágok "mozognak", nézők is ki vannak renderelve 3Ds progival, szal nagyon hangulatos! I LOVE KONAMI! :) -
#674 kb -
#673 Hát van benne igazság bár kicsit túlzásnak érzem
A kamerát viszont lehet állítani. Nekem speciel tetszik a távoli kamera persze más beállításokkal.
Szerintem a játékosok alap futása jó, és a cselek egy része is.
DE a többi nagyon ül.
Elvakult Fifa-s az első két meccsen sztem kapura se tud lőni PES4-ben
DEhogy nyerni nem az biztos. PP
Elsőre gagyinak fog tünni mert az ember hozzászokott a csili vili máz-hoz automata lövésekhez, d-vel való szereléshez.
És van aki ekkor feladja mondván a FIfa jobb valaki meg tovább játszik és mást mond P -
#672 "Grafika nem igazán izgat
A játékosok arcát nem nézem, minek?
A csík nem zavar
Ez sem érdekel"
Na ezért mondom, hogy alacsonyak az igényeid.
Bírót ugy értettem, hogy nincs P
Persze bejöhet, de a tökéletestől messze van.
És ha pár hónap múlva megunod teis meglátod. -
#671 Na, ez egy nagy kalap szar!
Bíró ismét nincs a pályán, lövések bénák, mozgások szarok, emberek kicsik, kapu háló pókháló vagy szúnyogháló, szal elég gané kis játék ez!
Az EA megint újítás helyett inkább nevet keres a játékhoz, mint World Cup, Euro és most UEFA. Inkább új engine és játék élmény kéne!
Én mióta megnéztem a PES4 et, azóta le nem tudom azt tenni. Pedig én is a FIFA '94 (a legelső FIFA) azóta azzal játszok, de ennek vége. Nem a névnél maradok, hanem a jó játéknál!
Mindenkinek ajánlom a PES4 et, legalább egy megnézésig, de játszon azért 1-2 meccset, hogy megérezze a hangulatbeli különbséget!
EA Sports TM Games -
#670 teszt,86 százalékot kapott:
-
#669 Grafika nem igazán izgat
A játékosok arcát nem nézem, minek?
A csík nem zavar
Ez sem érdekel
hát igen, ez lehetne jobb
Bíró, szubjektív, sztem nem baj, hogy hibázik, csak ne vigye túlzásba.
Ez persze ahogy mondtam már, saját véleményem, még nem találkoztam olyan játékkal, ami mindenkinek tetszett volna és ilyen soha nem is lesz, de nekem bejön, ennyi.
Viszont az még mindíg érdekelne, miért csinálja azt, hogy magától átemeli a labdát a becsúszó játékoson? -
#668 Jéé, én most vettem észre, hogy van még egy animáció a bevezető BL-es videón kívül :) A menüben egy ideig állva hagytam a játékot és bejött egy túl színvonalasnak azért nem nevezhető animáció -
#667 Az oké, hogy tetszik, de azért tökéletesnek nem nevezném ezeket a hibákat kijavítva sem.
Mint ahogy a We8-at sem.
Dehogy érts
Pl Szinte ugyanaz a grafika
Egyen unalomig ismert arcok
Csíkok a szélén- Hogy ezt ki találta ki
Mezek, labda reklámtáblák: Mind ronda
Roster......
Bíró...............
Alapvető dolgok.
És még sorolhatnám.
Ha mindez tökéletes lenne akkor mondanám, hogy hm majnem tökéletes és már csak a gameplayt kell, javítani.
Ugyanazt a bőrt toldozzák foltozzák. -
#666 Igen, egy gépen:) Mi az hogy alacsony? Szerintem nagyon jó a game. Igaz ez szubjektív vélemény. -
#665 illetve ez kiis derül P -
#664 :DD -
#663 gondolom egy gépen -
#662 tökéletes?
elég alacsonyak az igényeid :-) -
owen20 #661 Sziasztok!
Nemtudja valaki véletlenül hogy tudom a játékban beállitani a gamepadot?nem engedi továbbmenni amikor a billentyüzetet lehetne állitani pedig ott kellene! -
#660 Ezt énsem értem, hogyan tudtatok egymás ellen játszani. Megvan nektek eredetiben a játék? -
#659 hogy a tökömbe nyomtatok ? van már direct IP ? -
#658 Nyomtunk pár meccset AMDFan-al egymás ellen, ő billentyűzettel én meg game-paddal játszottam, megosztanám a tapasztalatainkat veletek.
1. Az egyik legfnotosabb. Amikor vezettema labdát és ő megpróbált becsúszva szereleni, a gép automatikusan csinált egy olyan cselt, amivel a játékosom átugrotta a becsúszó embert. Ezzel elég nagy előnbe kerültem az elején még élveztem is, mert sok gólt rúgtam ebből, de a végén már idegesítő volt, hogy magától csinálja, nem nyomtam szinte semmit és mégis megcsinálta. Nem értem miért. Fordított helyzetben nem csinálta a gép és amikor a gép ellen játszottam, akkor sem csinálta nekem. Ha valaki megtudja ezt fejteni, miért csinálta, plz ossza meg velem.
2. AMDFan szerinte elég sok olyan szerelésért ad szabadrúgást, ami szabályos belépő volt. Sok esetben lappal is jutalmazza, néha pirossal. Őszíntén szólva én ezt nem nagyon vettem észre, mert ő sazbálytalankodott én meg azt nem figyeltem, csak bevágtam a megítélt szabadrúgást. Itt jönne a harmadik dolog, ami még zavart. A szabadrúgás rendszer. Nem értem miért kellett így megkönnyíteni. 10-ből 8-at simán bevágok, volt oylan hogy 5-öt berúgtam egymás után. Ez nagyon könnyű lett, semmi valóságalapja nincsen. Ezek az apró dolgok miatt bosszankodunk, igaz, ha ezek nem lennének szinte már tökéletes lenne. Szóval azért elég jóra sikerült, de van még mit javítani rajta. -
#657 lál
körül kéne nézni :DDDD -
ToMy_ #656 vazze. tényleg... :) -
#655 my champions league-game settings -
#654 Hali!
Nem igazán követtem az utobbi FIFA játékokat, ezt most mégis meg akartam nézni.
Rögtön gondom is akadt vele. Hol a fenében van az options menű? Semmi beállítást nem tudok változtatni... :( -
#653 ok,elöbb a játékot kell megszereznem