854
-
#119 mindig is sejtettem :D -
#118 Én nem fölöslegesen osztottam ki, korábban meg is indokoltam.
Laalee-t pedig kifejezetten utálom. -
#117 látom :DDD -
#116 Én töröltem :) hozzászólását, mert egyáltalán nem tetszett a hangnem és nem ideillőnek ítéltem. -
#115 nemigaz, mert csak a halálod napjáig szól, utána szabad em ... izé ... hulla vagy -
#114 "Örökös büntetés nincs sehol.."
De van pl. Kínában. A halálbüntetés szvsz elégé "örökös" :))) -
Xboxman #113 "Néha mindenki téved így a moderátor is!"
by CLIENT EASTWOOD
pont -
#112 Annak a moderátornak is kéne lámát adni, aki fölöslegesen kioszt egy lámát. Most Laalee és LTeeBee két-két lámát birtokolhatnia
Kötexik, mert nincs ideiglenesen háziállata. Úgysem silózná, és kidöglene alóla ;) -
#111 Nem arra gondolok, nekem sem kenyerem a célozgatás. Arra gondolok, hogy talán olvass bele a szndvicses topicba és akkor talán megérted. Én beleolvastam, és tényleg olyan jó leírások vannak ott, hogy az embernek a nyála összeszalad. Na ebbe beleírni az említett hozzászólást, majd törlés után megint, és elmenni hőbörögni, az nem a topic látogatóinak a toleranciájának a hiányát jelenti.
Nekem is volt már, hogy törölték a hozzászólásom, megkérdeztem miért, tudomásul vettem,és nem hőbörögtem és írtam be újra. Sztem csak alkalmazkodási képesség és IQ kérdése az egész... -
#110 a 3 csillagbol meg lehet következtetni mióta jár ide. -
#109 Őöööööö nem :D -
#108 tudod hányan irigyelnek a lámád miatt? :D -
#106 Neked mi bajod Van??
kötexel? -
Xboxman #105 :D
főláma -
#104 ne zavard össze :D -
#103 ezt nem martinger-nek szántad? -
#102 ez, jó csak nem látom a példát
arra gondolsz, hogy én nem nyalok senkinek, hanem megmondom a véleményemet, vagy mire?
-
#101 Megvolt :) -
#100 Azért lehet enyém a 100.?!!!! :D -
#99 És te?
Ha egy közösségbe bemegy valaki és homlokegyenest ellenkező dolgokat mável, mint az adott közösség akkor ne csodálkozzon rajta, ha kilökik maguk közül. Ez nem a tolerancia hiánya, hanem a beilleszkedni képtelenség ékes példája. -
#98 Ja, és nincs igazad se. -
#97 Komolyan mondom szórakoztatobb vagy, mint bármelyik parodistánk :DDDDDDDDD -
#96 Nem azért kell figyelmeztetni, hogy beírta, hanem szólni kell, hogy ne írja vissza.
Na ez a LOL -
#95 nem is tudom
hallottad már azt a szót, hogy tolerancia?
-
#94 Téged ténylek mindenre figyelmeztetni kell, ez vicc...
Szerinted az normális hogy a "kedvenc szendvicses" topikba, valaki beírja, hogy neki a sz@ros a kedvence???!!! Erre figyelmeztetni kell az embert! Öregem, de tényleg beteg vagy, fordulj orvoshoz! -
#93 nem lenne egyszerűbb kirakni a főoldalra, épp úgy mint a moderálási elveket?
-
#92 Internet szabadsága? Persze ha az ilyet emlegetővel szemben érvényesítené más az úgynevezett szabadságát, akkor hőbörögne, mi? -
#91 Meg is ijedtem, úgyhogy többet nem leszek rossz.
De komolyan.
Biztos van pár fórumozó, aki nem olvassa ezt a topikot, meg a szabályozást sem.
És akkor meglátja a kis pislogó lámámat(vagy Laalee-jét) és utánanéz.
Szerintem. -
#90 Az internet szabadsága terjedjen addig amíg másnak nem okoznak károkat.
Én már adtam fel topicokat azért mert tele offolták vagy lámaságokat kérdeztek folymatosan. Valami rendszabályozás kell. Szerintem egy normális inteligens ember meg tud úgy élni itt, hogy nem jut el bannig. Persze mindenkinek lehet rossz pillanata. Azt viszont, hogy egy jajáról szóló fórumba a sz@rt emlegeti valaki mint finom dolgot megérdemel 3 lámácskát. -
#89 Látom nem ismerted Manta/Pempő/Bunyóspityu és még kitudja milyen nikket használó volt tagot. Annak az új próbálkozásai simán bannolva lettek. -
#88 Még nem látom a lámajeled a nicked mellett:DDD -
#87 hmmm 3ból 1 lány? ez is elgondolkodtató -
Borg #86 Az az 1 meg én voltam bevallom töredelmesen.
Nem tudtam még akkor, hogy kislányoknak nem jár személyeskedésért láma. Ez a szabály csak utána keletkezett. Mindjárt adok egyet magamnak is érte! Csúnya én. -
#85 miért, legközelebb lehet, hogy már figyelmeztetést is fog kapni a srác a láma jel előtt és akkor szerintem már korrektnek nevezhető az eljárás
de ha nem így gondolod, tőlem elmondhatod, engem érdekel más véleménye is
-
#84 Saját magadnak kiosztottál egy lámát? És silózod rendszeresen? :D -
#83 na jo tudjátok mit? IGAZATOK van, valóban kurvára szükség volt már valami hasonlóra! csak észrevettem ezt a topicot, beleolvastam és személy szerint fölöslegesnek tartottam a lámajelet azért amit csinált a srác. ezáltal beigazolódottnak láttam félelmeim, igyhát, hogy ST kedves szavaival éljek, szófosásba kezdtem. valóban várjunk még vele amíg kiforrja magát a dolog. ennek ellenére 3ból 1 engem még mindíg aggodalomra int -
#82 És Cat-tel értek egyet. -
#81 Én azt gondolom, hogy a fórumozók nagy részét ez nem érinti és csak az ide nem illő magatartásúak juthatnak közelébe a lámának.
-
Cat #80 mér lenne ez uj rendszer? ez csak egy köztes eszköz
eddig két variáció volt, ha nagyon bunko és idóta vagy akkor bannolnak, ha meg annyira azért nem, akkor nincs mit tenni, el kell tűrni, max. fejben lehet jegyezni hogy "igen, ezt már 4x játsza el ez az emberke"
most van egy középút is -
#79 szerintem is jogosak a félelmeid, nem hiszem, hogy ezért le kellene hurrogniuk téged
másrészt viszont szerintem lehet jó is az új rendszer, kicsit hagyjuk, hogy kiforrja magát