854
-
#854 A témát bezárom, mivel nincs már értelme. A további ezzel kapcsolatos kérdéseket a moderátor topicban lehet feltenni. -
#853 Ő már ezt eljátszotta más fórumon is ott be is szóltunk neki. -
#852 Természetesen...
Főleg abban a megvilágításban, amikor valaki talán még nem is járt az adott topikban...csak beugrott egyet TÉK-elni... -
#851 a TÉK-re gondolsz? :D -
#850 ilyenért nem fog járni? :)) -
#849 Nem,nem idevaló.De értsétek már meg hogy nem az ilyenekkel van bajom,ha ilyenek kapnak büntipontott -
#848 regisztrálod magad VIP-nak, feltételek a fórum főoldaláról elérhető linken -
#847 Csillagot hogy kaphatok?
Megy hogy lehet nagyobb a nick sorom? -
kukucska #846 gtr -
#845 már nem 3 van -
Cat #844 nézd meg itt joe14et
három büntipontja van, és a stílusa katasztrófális
szerinted idevaló?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068892391 -
#843 Szvsz akinek van egy kis sötnivalója tudja hogyan kell fórumot használni. Pl.: ha valamit nem tud akkor keres egy adott fórumot és beleolvas, hogy mégis miről szól nem vaktában dobál be kérdéseket amire a válasz lehet, hogy ott hever kérdés nélkül is. Ha ezt szabályban kell leírni az sajnos régen rossz. -
#842 azért vannak moderátor emberek, és nem moderátor-botok, hogy meg tudják ítélni minden különleges alkalommal, hogy mit érdemes tenni. a szabályzatok nem rossz dolgok, de a moderálást nem érdemes túlszabályozni. azt hiszem, hogy mindegyik moderátor értelmes ember (ha nem, akkor ezen változtatni kell :P), és meg tudja ítélni maga, hogy miért kell figyelmeztetnie a fórumozókat. -
#841 Vazze olvass már figyelmesen már ha modi vagy.Nekem nem azzal van bajom hogy van büntetőpont stb.,igen a kreténeket vhogy meg kell moderálni+a sulinetes köcsögöket én is utálom.
DE. Tudjátok már legalább ti modik hogy miért adtok pontot.És nem hiszem hogy az hogy vki nem olvass vissza akkora bün lenne hogy büntipont jár érte.Mint ahogy az sem hogy fölteszi azt a kédést amit más már föltett.Én csak azt mondom hogy dolgozzatok ki vmi. szisztémát ami szerint adjátok a pontokat, és azt tegyétek közzé hogy mki. tudja mit nem tehet. -
#840 áz:D -
#839 Igen, diktatúra van, mint minden fórumban. Ahol nem az van ott a kis köcsög kretének szétvernek mindent és sulinetes játszótérré válik a fórum.
-
#838 ez alapján nem vagyok az... :)
Efreet igen, de az megint más kérdés :)) -
#837 csak skizo picit -
#836 sry,de én is azt hittem hogy dzsini moderátor!!:) -
Takezó #835 most én vagyok a hülye? Eddig aszittem, hogy Dzsini Efreet :) -
#834 én nem osztottam senkinek pontot, és senkinek se fogok. nincs moderátori jogom sem :) és az, hogy én mit hiszek el vagy mit nem, az teljesen lényegtelen abból a szempontból, hogy te mit érzel - vagy nem? engem nem kell meggyőznöd semmiről :)) - és ahogy St is írta (olvass vissza), userfüggő az, hogy ki miért és mennyi figyelmeztetés után kap pontot, és minden alkalommal az azt adományozó moderátor saját döntése, hogy mire és mennyit ad. fellebbezni pedig vagy levételt kérni pedig nála, vagy St-nél lehet. diktatúra van, mindig is az volt, csak most már van egy 5fokozatú skála a csúnyán ránézés és a ban között. -
#833 Talán azért mert ugy tünik hogy nem hiszed el.Ha meg elhiszed akkor miért nem normális választ adsz rá, te aki annyira osztogatnád a pontokat.Legalább tudd hogy mire kellene osztani,vagy azért amit leirtam azért nem?A kérdés mint látod ua. -
#832 nézd meg felül a feliratot: "Általános eszmecsere" :)
ezenkívül nézd meg a topic címét: "Büntetőpontok"
nem vagyok moderátor sem, a játékkal meg nem foglalkozom - akkor minek menjek nézelődni? -
#831 Kb. ezt vártam -
#830 engem marhára nem érdekel a te fogfájásod egy játéktopiccal kapcsolatban :) -
#829 nincs kedvem megkeresni azt a hsz.-t de ha gondolod és te annyira szeretsz visszaolvasni keresd meg ha nem hiszed.Hitman contracts topicban volt -
#828 Az is unalmas, mikor csak azt írjk hogy X 1 perc alatt metn végig egy páláyn, z meg monda hogy ő meg fél perc alatt.... ki kívámncsi a csalók eredményeire? -
#827 de ha mindig más írja le, akkor csak azok unják meg, akik már 86-odszorra olvassák :D -
#826 Előtte hoszonsokszázan megkérdezték ugyan ezt, és a faq-ban is benne volt, ui. mintha a nfsu2 topikban lett volna ez a kérdés. És tudod, ha már 86-szor írod le ugyan azt a választ, akkor Te is meg fogod unni. -
#825 ez azért egy kicsit nagyon "anyu beütöttem az ujjacskámat adj rá gyógypuszit" hozzáállás... ennél értelmesebb, és fórumozni képesebb felhasználókat várunk :) (sanda gyanúm, hogy ezt tényleg már színtiszta kötözködésből írtad) -
#824 nem mondtam hogy lényeges, max. annak aki megkérdezi, másnak lehet hogy kvára nem az.
Volt olyan topic amit én is olvastam hogy csoró gyerek nem tudta mitöl tök sötét a game és nem lát semmit,erre azt mondták neki hogy menjen tök sötétben el a mitomén micsodáig és ott már világos lesz.Mi ez ha nem szivatás.Ahelyet hogy leirták volna mit kell átálitani.Az ilyen aki ezt a válasz adja nem destruktiv?nem érdemel pontott? -
#823 Jah, most, hogy van topikon belüli kereső is, igazén vissza lehet olvasni. Pl hl2-ben be kell írni, hogy ai disabled. Lehet, hogy kinyom 100 post-ot, de egyrészt mégsem 20000, másrészt köze van a dologhoz mindnek... -
#822 mutass olyan 20K-s topicot ahol ilyen lényeges dolgokat olvashatsz :D
nem véletlenül fórum a fórum és nem chat, hogy vissza lehessen olvasni. extra lustáknak a topic alján a kereső is rendelkezésre áll, azt is lehet használni, hidd el nem fáj és azért nem büntet meg senki. -
#821 Válasz:destruktív hozzáállás, fikázás, értetlenség
Bazz de ha vki tényleg nem ért vmit akkor mi van? mert a tapasztalat az hogy ha megkérdezel vmit akkor minimum lehülyéznek ahelyet hogy segitsenek vagy az a válasz hogy olvass vissza.Ja persze 20.000 hsz-t nem? Sztem ha vki kérdez vmit azért teszi mert tudni akarja a választ minnél hamarabb és nem azért hogy órákat olvasgasson. -
#820 látod te se olvasol vissza :) a büntipontok nyilvánosak, kint vannak a nicknév mellett mint a csillagok, és a userinfonál ott van hogy kitől, és miért kapta :o) kérsz te is büntit mert nem olvastál vissza? :)))
ja, diktatúra... mondta bármikor bárki hogy nem az van? -
#819 Na erröl hőbörgök itt reggel óta,hogy ki vagy mi dönti el mikor kap vki és miért? Jah és hol lehet megnézni hogy van-e már vkinek és mennyi?
Télleg??? azér mer nem olvasott vissza??? LOL
Bazz lassan már mindenre kényszeriteni akarnak, MEGALOL
Tiszta diktatura lesz SZUPERMEGALOL -
cyrus #818 ez annyira nem, ez tényleg kreténség..... de a #816 na az imfeeling :D -
#817 IM feeling... -
#816 valakit láttam aki azért kapott mert nem olvasott vissza....
ez már egy kicsit sok... -
#815 az ilyeneket a moderátor topic-ban jelezzétek ne itt plz!!!