190
Minden ami Se T610
-
cyrus #30 én a t610 oprendszerét ajánlanám, de egy butított Win3.1et is rápróbálhatsz -
#29 :) az nem lesz hanem mar van ojan ... :) és kb akorul megy az ára....
t610 be mejik a legjobb softver? -
cyrus #28 bluettoth kártya ? én olyat nem ismerek...
ha bluetooth adapterre gondolsz, ami az USB portba megy, és adatokat közöl a tella és a pc között, akkor az kb 5-7 ezer magyar forint lesz. -
John McLane #27 Hi!
T610-esen lesz, és azt szeretném megérdeklődni, hogy mennyibe kerül egy bluetooth kártya? -
#26 hmm, értem az utalást... de nemtudom , esetleg valaki t610 zseni ?? -
cyrus #25 ezzel a hozzászólással arra akart utalni hogy mivel az övén van több kijelölési ehetőség, nézd meg a tiedet, lehet hogy azon is van. -
#24 ok, de t610be akor egyesével kell sza*akodnom ??? :( -
#23 K500-on van olyan, hogy tobb kijelolese -
#22 Valaki ! segitség! Ha fényképeztem vagy 20 db ot és elmentem ...
kűldom ki infrán ... akkor azt egyesével lehet csak ????
vagy van benne ojan vagy valami hogy osszeset egyszerre kuldje ki ?
-
#21 értem , koszonom ! -
cyrus #20 egy technológia....
egyszerűen a Sonyericsson elnevezte a Bluetooth-számítógép kapcsolat technológiáját QuickShare-nek.... -
#19 jah , amugy láma kérdés ! : mi az a quick share ? :P -
#18 ha valaki tud még több oldalt és egyéb más cuccot vagy linket vagy bármi ! akkor az írja le ! köszi *-* -
#17 aham. ok koci -
cyrus #16 nemtom, nekem K700i-m van, de ez a jegyzetküldés alap bluetooth lehetőség szal....
de itt lejjebb voltak honlapok, ott elég sokat megtudhatsz. -
#15 okok , megvan , ja , végulis köcci . mijot tudsz még a t610 vellel ? :D vmi jo progi ? -
cyrus #14 ahogy leírtam.....
-
#13 ezzaz , ez kéne , hogy lehet ezt megcsinalni ??? :):) -
cyrus #12 én nem tudok ilyen technológiáról, bár nagyon nemis próbáltam.. viszont pl jegyzeteket át lehet küldeni bluetoothon.. amit bepötyögsz és küldöd....
órán dumálgatásra ez is jó ;) -
#11 hm.. alapdolgok ? figy én tegnap vettem ezt a 610 est de nekem ez is nem alapdolgokat tud .) no persze nem a legbesztesebb , nade mégis ? j
---
jah , vki nem tud bluetooth chat ot telefon és telefon kozott ? ??? (java progival ami megy t610 ? ) -
cyrus #10 többettud....
nagyobb memória, fejlesztések, stbstb....meg ilyen alapdolgok.... -
#9 mi kulombseg egyebkent a t610 és a t630 között ? csak kulsoleg szebb vagy tobbet is tud ? -
nick név #8 nekem is t610esem van -
#7 [neki is t610-e van] -
cyrus #6 t630 jó tella, énis olyat akartam... ameddig meg nem láttam a K700i-t.. na azzz.....
[imádja ezerrel] -
#5 En most kaptam egy T630-ast es nagyon meg vagyok vele elgedve :D
en special www.myt610.com rol toltok le mindent. Sot fel is toltok es akkor par nap allat megjelenik ott:D -
#4 DC onnan szedtem mindent rengeteg cucc van fenn csak beírod a keresőbe, hogy T610. -
nick név #3 1.
2.
3. -
#2 amugy bocsi hogy a téma nevét elrontottam :D -
#1 Helo ! aki tud oldalt játékokat meg mindent ezzel a teloval kapcsolatosan az irja ide le ! .)