190
Minden ami Se T610
-
#70 én most valami multiplayeres gamet keresek t610 re... nem tudsz ijen java vagy mophunos jatekneveket? (blutuszon ker.) 2 telo mutizzon ? -
#69 uh, hat az nemjo , de azt tom hogy avval lehet igy hekemakalni jobbra balra... -
nick név #68 lehet vele valahogy? aznem wav és mp3-ból csinál midit? de aztán valahogy elmentettem wav-ba és csinált épphogy 2 perces számbol 5 megát -
#67 vidi az nemjo ? -
nick név #66 melyik oldalon és csak ilyen amr-wav -ot találtam?
:D -
#65 van ijen konverter progi ...!
wav to mp3 - ott van azon az se oldalon amit adtal...
---
kijelzom meg kicsit vibral ... nemnagyon érdekel :P... -
nick név #64 jah és szeretnék mp3-bol wav-ot csinálni hogy telefonra töltsem, melyik programmal lehet? -
nick név #63 hát eszembe jutott, hogyha garis és visszaviszem akkor megnéznek rajta valami számokat nem? mert ezen semmi számot nem fognak találni és most nincs kedvem szétszedni se :) De viszont haverral beállítottuk x szögbe és akkor 5-böl 1szermár jo volt az infra :)
és te jutottál már valamire a vibrálos kijelzöddel :) ? -
#62 sikerult mar valamire jutnod ? -
#61 .D nemtom , majd kiderűűű :P -
nick név #60 :D
lehet ám hogy csak énnem láttam hogy vibrál -
#59 oppá . lehet hogy gázos a kijelzom ? :Ð
faszt akkor az se be.. most vettem vagy egy honapja , vagy még annyi se , :P -
nick név #58 nekem minigolfban sem vibrál semmi :D -
#57 a kepet lehet latni , csak ojan mint ha a frissitest is lehetne ... pl minigolf jatekon beluli zold fu vibral egy kicsit ... nezd csak meg jobban pls :D
de mar eszrevettem mikor menugyasz volt akkor is vibralt egy csoppet ... -
nick név #56 nem vibrál. vagy hogy gondoltad? -
#55 szivesen ...
de...
most hogy mondod , nézzd már meg léca , hogy a tiednél neme vibrál egy picit a kijelzo???
mert nekem vibral egy kicsit, lehet latni.. ! hehehe neked ? -
nick név #54 hát pár orája probálgattuk haverral(én küldtem neki), kb 10-15böl egyszer sikerült küldeni. Jah sztem is az lesz, visszaviszem. Kössz a segitséget! -
#53 sztem a tetején van valahol az infra led...
---
ha nemmegy vegkepp , akkor garis , vidd vissza ... jo az a komunikacio , hiaba van benne blutusz attol meg az infra is kell ... .) -
nick név #52 de merre van az infraled? :D
telora van még gari asszem -
#51 lexx= lesz :D
---
van bemejedés , hm nem sérult az infraled vagy valami?
garos még ? -
nick név #50 lexx az mi? :)
van ilyen bemélyedés rajta -
#49 akkor sztem az lexx a gáz, figy sztem a tetején van az infra , a gyári előlapnak van ott egy ijen kis kockarész vagy mi ijen besüppedés... az uj elolapodon van? -
nick név #48 elsö: thx, de mostmár mind1, haver visszavitte, vagy gyorsan elpasszolta még nemtudom :D
második: merre van az infra led? a blue az azért megy azzal nincs baj, nemrég probáltam -
#47 első kérdésedre javaslatom: valami a progikkal van vagy a telefon - gép kapcsolattal...!
----
második: szerintem az uj elolapod nem takarja le az infra ledet ??? lehet hogy eltakarja vagy valami , nem ? de hogy a blue miert nemmindig megy azt nemtom , hm.. -
nick név #46 akkor gondolom nem...
viszont lenne egy másik problémám, vettem t610esemre uj elö/hátlapot és ez az középsö rész is volt hozzá, nagy nehezen szétszedtem, összeraktam, még a kis sim-kártya tarto szart is ki kellett szednem a régiböl, mert nem volt az ujhoz. Amiota az uj elölapot, hátlapot és ez a középsö részt kicseréltem, nem müködik az infra, kb 10-böl 1szer müködik, a bluetooth sem mindig, de azér az sürübben müködik. Szerintetek miért van? jah és a uj részek más anyagbol vannak mint az eredetiek, ez miatt lehet? -
nick név #45 sehogy? -
nick név #44 hi!
nah lenne még 1 problémám illetve nem nekem, hanem havernak de ez most tökmind1... szal haver vett adatkábelt, usb-st és a sendfile, fma és a többi progi nemismeri fel a telot. Szóval van valami olyan program amivel lehet usb-n keresztül küldeni cuccokat telora? Sűrgös lenne, elöre is kössz a válaszokat! -
nick név #43 már valahogy feltettem rá egy párat, de azér kössz :) -
#42 hát elvileg benen kell lenni az inkaming sms be vagy valmi ijesmi ... :)
-
nick név #41 nah nálam van a kábel, letöltöttem a fma 2. nemtudomhányas verzioját, most mit kell csinálnom? -
#40 értem , ok :) én irda val probaltam :) nagyon kiro progi :D -
nick név #39 megvan, de még nem probáltam ki, nincs nálam a kábel :) -
#38 megvan ? -
nick név #37 ok, kössz -
#36 van 1 ijen progi! "FMA" igy keress utana de a 2.x veziot..
kiirja meg az aksi hőfokát is és azt is hogy hányszor volt toltve a t610 ... :) -
nick név #35 hi all!
gépen van 1 pár ujévi sms-em, de nem akrom mindet kézzel beirni teloba, van erre valamilyen progi? ha van melyik az? -
#34 hmmm régi féltéglás lehet nincs :-( -
#33 nyalánksáágok :-) -
#32 Most kaptam egy t630-ast, de nincs rajta normális csengőhang, csak ilyen dallamos izék. Nem tud valaki egy oldalt, ahonnét szerezhetnék normális sima, régi féltéglákban lévő alap csengőhangot? -
#31 ehe ehe :P nem ezt kérdeztem :) hanem hogy mejik t610 es softver a legzsenibb?