Sony ericsoon T610

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
értem , ok 😊 én irda val probaltam 😊 nagyon kiro progi 😄

megvan, de még nem probáltam ki, nincs nálam a kábel 😊

datango
megvan ?

ok, kössz

datango
van 1 ijen progi! "FMA" igy keress utana de a 2.x veziot..
kiirja meg az aksi hõfokát is és azt is hogy hányszor volt toltve a t610 ... 😊

hi all!

gépen van 1 pár ujévi sms-em, de nem akrom mindet kézzel beirni teloba, van erre valamilyen progi? ha van melyik az?

ReTeK
hmmm régi féltéglás lehet nincs :-(

ReTeK
I.C.ram
Most kaptam egy t630-ast, de nincs rajta normális csengõhang, csak ilyen dallamos izék. Nem tud valaki egy oldalt, ahonnét szerezhetnék normális sima, régi féltéglákban lévõ alap csengõhangot?
datango
ehe ehe 😛 nem ezt kérdeztem 😊 hanem hogy mejik t610 es softver a legzsenibb?

én a t610 oprendszerét ajánlanám, de egy butított Win3.1et is rápróbálhatsz <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

datango
😊 az nem lesz hanem mar van ojan ... 😊 és kb akorul megy az ára....
t610 be mejik a legjobb softver?

bluettoth kártya ? én olyat nem ismerek...
ha bluetooth adapterre gondolsz, ami az USB portba megy, és adatokat közöl a tella és a pc között, akkor az kb 5-7 ezer magyar forint lesz.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hi!
T610-esen lesz, és azt szeretném megérdeklõdni, hogy mennyibe kerül egy bluetooth kártya?

datango
hmm, értem az utalást... de nemtudom , esetleg valaki t610 zseni ??

ezzel a hozzászólással arra akart utalni hogy mivel az övén van több kijelölési ehetõség, nézd meg a tiedet, lehet hogy azon is van.

datango
ok, de t610be akor egyesével kell sza*akodnom ??? 😞

Mike at home
K500-on van olyan, hogy tobb kijelolese

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

datango
Valaki ! segitség! Ha fényképeztem vagy 20 db ot és elmentem ...

kûldom ki infrán ... akkor azt egyesével lehet csak ????
vagy van benne ojan vagy valami hogy osszeset egyszerre kuldje ki ?

datango
értem , koszonom !

egy technológia....

egyszerûen a Sonyericsson elnevezte a Bluetooth-számítógép kapcsolat technológiáját QuickShare-nek....

datango
jah , amugy láma kérdés ! : mi az a quick share ? 😛

datango
ha valaki tud még több oldalt és egyéb más cuccot vagy linket vagy bármi ! akkor az írja le ! köszi *-*

datango
aham. ok koci

nemtom, nekem K700i-m van, de ez a jegyzetküldés alap bluetooth lehetõség szal....

de itt lejjebb voltak honlapok, ott elég sokat megtudhatsz.

datango
okok , megvan , ja , végulis köcci . mijot tudsz még a t610 vellel ? 😄 vmi jo progi ?

ahogy leírtam.....

<#idiota>

datango
ezzaz , ez kéne , hogy lehet ezt megcsinalni ??? 😊😊

én nem tudok ilyen technológiáról, bár nagyon nemis próbáltam.. viszont pl jegyzeteket át lehet küldeni bluetoothon.. amit bepötyögsz és küldöd....

órán dumálgatásra ez is jó 😉

datango
hm.. alapdolgok ? figy én tegnap vettem ezt a 610 est de nekem ez is nem alapdolgokat tud .) no persze nem a legbesztesebb , nade mégis ? j
---
jah , vki nem tud bluetooth chat ot telefon és telefon kozott ? ??? (java progival ami megy t610 ? )

többettud....

nagyobb memória, fejlesztések, stbstb....meg ilyen alapdolgok....

datango
mi kulombseg egyebkent a t610 és a t630 között ? csak kulsoleg szebb vagy tobbet is tud ?

nekem is t610esem van <#vigyor>

rezsofiz

sazl : c

t630 jó tella, énis olyat akartam... ameddig meg nem láttam a K700i-t.. na azzz.....

Sephi
En most kaptam egy T630-ast es nagyon meg vagyok vele elgedve 😄

en special www.myt610.com rol toltok le mindent. Sot fel is toltok es akkor par nap allat megjelenik ott😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Random_
DC onnan szedtem mindent rengeteg cucc van fenn csak beírod a keresõbe, hogy T610.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

datango
amugy bocsi hogy a téma nevét elrontottam 😄

datango
Helo ! aki tud oldalt játékokat meg mindent ezzel a teloval kapcsolatosan az irja ide le ! .)

← ElőzőOldal 4 / 4