190
Minden ami Se T610
  • datango
    én most valami multiplayeres gamet keresek t610 re... nem tudsz ijen java vagy mophunos jatekneveket? (blutuszon ker.) 2 telo mutizzon ?
  • datango
    uh, hat az nemjo , de azt tom hogy avval lehet igy hekemakalni jobbra balra...
  • nick név
    lehet vele valahogy? aznem wav és mp3-ból csinál midit? de aztán valahogy elmentettem wav-ba és csinált épphogy 2 perces számbol 5 megát
  • datango
    vidi az nemjo ?
  • nick név
    melyik oldalon és csak ilyen amr-wav -ot találtam?

:D
  • datango
    van ijen konverter progi ...!

wav to mp3 - ott van azon az se oldalon amit adtal...

---

kijelzom meg kicsit vibral ... nemnagyon érdekel :P...
  • nick név
    jah és szeretnék mp3-bol wav-ot csinálni hogy telefonra töltsem, melyik programmal lehet?
  • nick név
    hát eszembe jutott, hogyha garis és visszaviszem akkor megnéznek rajta valami számokat nem? mert ezen semmi számot nem fognak találni és most nincs kedvem szétszedni se :) De viszont haverral beállítottuk x szögbe és akkor 5-böl 1szermár jo volt az infra :)

és te jutottál már valamire a vibrálos kijelzöddel :) ?
  • datango
    sikerult mar valamire jutnod ?
  • datango
    .D nemtom , majd kiderűűű :P
  • nick név
    :D

lehet ám hogy csak énnem láttam hogy vibrál
  • datango
    oppá . lehet hogy gázos a kijelzom ? :Ð
    faszt akkor az se be.. most vettem vagy egy honapja , vagy még annyi se , :P
  • nick név
    nekem minigolfban sem vibrál semmi :D
  • datango
    a kepet lehet latni , csak ojan mint ha a frissitest is lehetne ... pl minigolf jatekon beluli zold fu vibral egy kicsit ... nezd csak meg jobban pls :D

de mar eszrevettem mikor menugyasz volt akkor is vibralt egy csoppet ...
  • nick név
    nem vibrál. vagy hogy gondoltad?
  • datango
    szivesen ...
    de...
    most hogy mondod , nézzd már meg léca , hogy a tiednél neme vibrál egy picit a kijelzo???

mert nekem vibral egy kicsit, lehet latni.. ! hehehe neked ?
  • nick név
    hát pár orája probálgattuk haverral(én küldtem neki), kb 10-15böl egyszer sikerült küldeni. Jah sztem is az lesz, visszaviszem. Kössz a segitséget!
  • datango
    sztem a tetején van valahol az infra led...

---

ha nemmegy vegkepp , akkor garis , vidd vissza ... jo az a komunikacio , hiaba van benne blutusz attol meg az infra is kell ... .)
  • nick név
    de merre van az infraled? :D

telora van még gari asszem
  • datango
    lexx= lesz :D

---
    van bemejedés , hm nem sérult az infraled vagy valami?

garos még ?
  • nick név
    lexx az mi? :)

van ilyen bemélyedés rajta
  • datango
    akkor sztem az lexx a gáz, figy sztem a tetején van az infra , a gyári előlapnak van ott egy ijen kis kockarész vagy mi ijen besüppedés... az uj elolapodon van?
  • nick név
    elsö: thx, de mostmár mind1, haver visszavitte, vagy gyorsan elpasszolta még nemtudom :D

második: merre van az infra led? a blue az azért megy azzal nincs baj, nemrég probáltam
  • datango
    első kérdésedre javaslatom: valami a progikkal van vagy a telefon - gép kapcsolattal...!
    ----
    második: szerintem az uj elolapod nem takarja le az infra ledet ??? lehet hogy eltakarja vagy valami , nem ? de hogy a blue miert nemmindig megy azt nemtom , hm..
  • nick név
    akkor gondolom nem...

viszont lenne egy másik problémám, vettem t610esemre uj elö/hátlapot és ez az középsö rész is volt hozzá, nagy nehezen szétszedtem, összeraktam, még a kis sim-kártya tarto szart is ki kellett szednem a régiböl, mert nem volt az ujhoz. Amiota az uj elölapot, hátlapot és ez a középsö részt kicseréltem, nem müködik az infra, kb 10-böl 1szer müködik, a bluetooth sem mindig, de azér az sürübben müködik. Szerintetek miért van? jah és a uj részek más anyagbol vannak mint az eredetiek, ez miatt lehet?
  • nick név
    sehogy?
  • nick név
    hi!

nah lenne még 1 problémám illetve nem nekem, hanem havernak de ez most tökmind1... szal haver vett adatkábelt, usb-st és a sendfile, fma és a többi progi nemismeri fel a telot. Szóval van valami olyan program amivel lehet usb-n keresztül küldeni cuccokat telora? Sűrgös lenne, elöre is kössz a válaszokat!
  • nick név
    már valahogy feltettem rá egy párat, de azér kössz :)
  • datango
    hát elvileg benen kell lenni az inkaming sms be vagy valmi ijesmi ... :)

• nick név
    nah nálam van a kábel, letöltöttem a fma 2. nemtudomhányas verzioját, most mit kell csinálnom?
  • datango
    értem , ok :) én irda val probaltam :) nagyon kiro progi :D
  • nick név
    megvan, de még nem probáltam ki, nincs nálam a kábel :)
  • datango
    megvan ?
  • nick név
    ok, kössz
  • datango
    van 1 ijen progi! "FMA" igy keress utana de a 2.x veziot..
    kiirja meg az aksi hőfokát is és azt is hogy hányszor volt toltve a t610 ... :)
  • nick név
    hi all!

gépen van 1 pár ujévi sms-em, de nem akrom mindet kézzel beirni teloba, van erre valamilyen progi? ha van melyik az?
  • ReTeK
    hmmm régi féltéglás lehet nincs :-(
  • ReTeK
    nyalánksáágok :-)
  • I.C.ram
    Most kaptam egy t630-ast, de nincs rajta normális csengőhang, csak ilyen dallamos izék. Nem tud valaki egy oldalt, ahonnét szerezhetnék normális sima, régi féltéglákban lévő alap csengőhangot?
  • datango
    ehe ehe :P nem ezt kérdeztem :) hanem hogy mejik t610 es softver a legzsenibb?