190
Minden ami Se T610
-
#110 ja és kb. 30x reinstalláltam különböző verziókat. -
#109 Valaki tudna segíteni?
Nem akar elindulni ez az FMA... szokásos kékhalál szerű hibaüzi jön, persze XP-s. kernell32.dll-lel van baja állandóan. -
#108 Hi nálam vannak játékok cshangok képek témák stb. Érdemes megnézni mariosite.uw.hu -
#107 Hi! Srácok lehet még valahol T610-hez kijelzőt szerezni??? Nagyon kellene! Előre is nagyon köszönöm! -
cyrus #106 azt még énsem tudok :D -
#105 sör? -
cyrus #104 aki okos az a kép linkjéből rájön egyébként meg igénytelen fosság itt reklámzani :O -
#103 link? -
traxy #102 -
Pavlo #101 Ez az az eladó telefon. -
Pavlo #100 - Független
- Új készülékház
- Két akksi
- Asztali töltő (Ezzel tudod tölteni a másik akksit, ha az lemerült, nincs hálózatti töltőn a telefon.)
- 21000 Ft. -
#99 mennyiér? -
#98 van ! FMA nak hívják! Float mobile agent ! mindent lehet vele! -
Pavlo #97 Van egy eladó T610em. Érdekel valakit? -
#96 FMA-val tudsz csomó mindent csinálni vele, csak nekem win98 + infra nem megy.http://fma.sourceforge.net/ -
misike02 #95 oda-vissza -
misike02 #94 Urak segítsetek. Mostjutottam hozzá egy T610-eshez. Van-e hozzá olyan progi mint a nokia pc suite? Ha van mi a neve és honnan lehet letölteni? infrával kapcsolódnék de nem megy. Telórol küldenék képeket a pcre.
-
#93 nem lehet sms hangon változtatni sajnos ! :( /ezt már én is felirtam a t610 hibájának !!! -1pont / -
#92 nemtom , sose taliztam még ijen problémával igaz nem is szamolgattam hany karaktert enged nekem .P -
kene84 #91 Szevasztok!lehet valahogy Sms hangot beimportálni? A csengőhanggal nincs baj,de mintha nem lehetne az üzenethanghoz hozzányúlni! -
nick név #90 hi!
nemtudom mért lehet :( , probálgass állitgatni rajta :) -
Failure #89 Szevasztok!
Most jutottam hozzá ilyen telefonhoz. Használt.
Annyi vele a kínom, hogy valami el van benne állítva, és a telo úgy gondolja, hogy egy SMS nem 160 karakter, hanem olyan 74, tehát csak ennyit enged beírni... Hosszú SMS-nél is valahol ott szeleteli több SMS-re. Nézem itt a kézikönyvet, szó sincs ilyesmiről, menüket nézem keresztbe, hosszába, de nem jövök rá...
Előre is köszi! -
#88 áh , semmi :( :D nembaj , nemis fotozok vele :P anyit meg nemer hogy forint összeget adjak erte :D <- faszari :D -
nick név #87 :)
na sikerült valamire jutnod? -
#86 :):):) megkéne zabolázni ezt a telefont , hogy tudjon vga ba fotozni ! :) -
nick név #85 :) -
#84 hmm, érdekes ez ugyanaz ... kén nekem az a softwer ami neked van :) -
nick név #83 lehet 480x640be
test:782430
current:200308273 -
#82 r4c003 :( bazz ez xar az jo ami neked van avval lehet 640 be fotozni , nem?
--
nekem a camera sw info: test:782430
current:200308273
--
neked ? -
nick név #81 :(
> * < < * < *
a fömenünél, utána szerviz informácio -> szoftverinfo, itt megtudod nézni szoftvert
nekem r6c005-ös van -
#80 hát ennyire én sem vagyok tutis benne... amugy én nemrég vetem a telot 1 , 2 honapja , ijen vodafone lives volt , csak egyik ismeros kifugizte meg kivette belole a livet ... (masik szoftot rakot ra) és a live s sel sem lehetett 640x480 aas képet , de evvel sem amit rarakott nekem evvel is csak 288x352 :( -
nick név #79 neked gondolom akkor régebbi telod van, mert én nyáron vettem és tud 480*640be fényképezni, szovftveresen felnagyítva, viszont az érdekelne hogyan lehet frissiteni szoftvert a telon, jah és a http://pappfer.uw.hu/ -n vannak szoftverek csak azt nemtudom hogyan kell feltenni -
#78 értem...
tudod mi dobott fel ???
---
haver azt mondta hogy a haverjának is t610 e van és tetettet rá uj szoftvert a SE servizbe és lehet vele 640x480 as képet csinálni ...
utána jártam és igaz... (eddig a kamerat utaltam benne legjobban)
viszont most hogy mar tudom hogy lehet vele csinalni utanajartam , kideritettem hogy az r6c005 ös szoftvert kell hozza megszerezni és ezzel lehet !!! járjunk utána , csináljuk meg !!! -
nick név #77 nincsmit, még valahol asszem láttam multis játékokat, de már nem emléxem...
semmi különös, infra müködik ha jo szögbe van :) -
#76 köszi , télleg , nagyon király nagyon örülök neki ...! mizujs ? .) -
nick név #75 extra-nál oda van irva ha multis -
#74 melyik , név szerint ??? -
nick név #73 itt van 1-2 multis játék ha érdekel -
#72 jaja mi is minigolfozunk de mar uncsi .) kén már vlmi jo games multiiba -
nick név #71 hát megprobáltam a widi-vel, de nem jött össze :(
huh ilyet énis szeretnék, haverom most vett t610-est és eddig csak minigolf-ot tudtunk jáccani ketten, sajnos ilyen játékot nemtudok :( , de ha találok majd szolok