Sony ericsoon T610

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi!

nemtudom mért lehet :( , probálgass állitgatni rajta :)

Szevasztok!

Most jutottam hozzá ilyen telefonhoz. Használt.
Annyi vele a kínom, hogy valami el van benne állítva, és a telo úgy gondolja, hogy egy SMS nem 160 karakter, hanem olyan 74, tehát csak ennyit enged beírni... Hosszú SMS-nél is valahol ott szeleteli több SMS-re. Nézem itt a kézikönyvet, szó sincs ilyesmirõl, menüket nézem keresztbe, hosszába, de nem jövök rá...
Elõre is köszi!

datango
áh , semmi :( :D nembaj , nemis fotozok vele :P anyit meg nemer hogy forint összeget adjak erte :D <- faszari :D

:)

na sikerült valamire jutnod?

datango
:):):) megkéne zabolázni ezt a telefont , hogy tudjon vga ba fotozni ! :)

:)

datango
hmm, érdekes ez ugyanaz ... kén nekem az a softwer ami neked van :)

lehet 480x640be

test:782430
current:200308273

datango
r4c003 :( bazz ez xar az jo ami neked van avval lehet 640 be fotozni , nem?

--
nekem a camera sw info: test:782430
current:200308273
--
neked ?

:(

> * < < * < *
a fömenünél, utána szerviz informácio -> szoftverinfo, itt megtudod nézni szoftvert

nekem r6c005-ös van

datango
hát ennyire én sem vagyok tutis benne... amugy én nemrég vetem a telot 1 , 2 honapja , ijen vodafone lives volt , csak egyik ismeros kifugizte meg kivette belole a livet ... (masik szoftot rakot ra) és a live s sel sem lehetett 640x480 aas képet , de evvel sem amit rarakott nekem evvel is csak 288x352 :(

neked gondolom akkor régebbi telod van, mert én nyáron vettem és tud 480*640be fényképezni, szovftveresen felnagyítva, viszont az érdekelne hogyan lehet frissiteni szoftvert a telon, jah és a http://pappfer.uw.hu/ -n vannak szoftverek csak azt nemtudom hogyan kell feltenni

datango
értem...

tudod mi dobott fel ???

---
haver azt mondta hogy a haverjának is t610 e van és tetettet rá uj szoftvert a SE servizbe és lehet vele 640x480 as képet csinálni ...

utána jártam és igaz... (eddig a kamerat utaltam benne legjobban)
viszont most hogy mar tudom hogy lehet vele csinalni utanajartam , kideritettem hogy az r6c005 ös szoftvert kell hozza megszerezni és ezzel lehet !!! járjunk utána , csináljuk meg !!!

nincsmit, még valahol asszem láttam multis játékokat, de már nem emléxem...

semmi különös, infra müködik ha jo szögbe van :)

datango
köszi , télleg , nagyon király nagyon örülök neki ...! mizujs ? .)

extra-nál oda van irva ha multis

datango
melyik , név szerint ???

itt van 1-2 multis játék ha érdekel

datango
jaja mi is minigolfozunk de mar uncsi .) kén már vlmi jo games multiiba

hát megprobáltam a widi-vel, de nem jött össze :(

huh ilyet énis szeretnék, haverom most vett t610-est és eddig csak minigolf-ot tudtunk jáccani ketten, sajnos ilyen játékot nemtudok :( , de ha találok majd szolok

datango
én most valami multiplayeres gamet keresek t610 re... nem tudsz ijen java vagy mophunos jatekneveket? (blutuszon ker.) 2 telo mutizzon ?

datango
uh, hat az nemjo , de azt tom hogy avval lehet igy hekemakalni jobbra balra...

lehet vele valahogy? aznem wav és mp3-ból csinál midit? de aztán valahogy elmentettem wav-ba és csinált épphogy 2 perces számbol 5 megát

datango
vidi az nemjo ?

melyik oldalon és csak ilyen amr-wav -ot találtam?

:D

datango
van ijen konverter progi ...!

wav to mp3 - ott van azon az se oldalon amit adtal...

---

kijelzom meg kicsit vibral ... nemnagyon érdekel :P...

jah és szeretnék mp3-bol wav-ot csinálni hogy telefonra töltsem, melyik programmal lehet?

hát eszembe jutott, hogyha garis és visszaviszem akkor megnéznek rajta valami számokat nem? mert ezen semmi számot nem fognak találni és most nincs kedvem szétszedni se :) De viszont haverral beállítottuk x szögbe és akkor 5-böl 1szermár jo volt az infra :)

és te jutottál már valamire a vibrálos kijelzöddel :) ?

datango
sikerult mar valamire jutnod ?

datango
.D nemtom , majd kiderûûû :P

:D

lehet ám hogy csak énnem láttam hogy vibrál <#pias><#idiota>

datango
oppá . lehet hogy gázos a kijelzom ? :Ð
faszt akkor az se be.. most vettem vagy egy honapja , vagy még annyi se , :P

nekem minigolfban sem vibrál semmi :D

datango
a kepet lehet latni , csak ojan mint ha a frissitest is lehetne ... pl minigolf jatekon beluli zold fu vibral egy kicsit ... nezd csak meg jobban pls :D

de mar eszrevettem mikor menugyasz volt akkor is vibralt egy csoppet ...

nem vibrál. vagy hogy gondoltad?

datango
szivesen ...
de...
most hogy mondod , nézzd már meg léca , hogy a tiednél neme vibrál egy picit a kijelzo???

mert nekem vibral egy kicsit, lehet latni.. ! hehehe neked ?

hát pár orája probálgattuk haverral(én küldtem neki), kb 10-15böl egyszer sikerült küldeni. Jah sztem is az lesz, visszaviszem. Kössz a segitséget!

datango
sztem a tetején van valahol az infra led...

---

ha nemmegy vegkepp , akkor garis , vidd vissza ... jo az a komunikacio , hiaba van benne blutusz attol meg az infra is kell ... .)

de merre van az infraled? :D

telora van még gari asszem

datango
lexx= lesz :D

---
van bemejedés , hm nem sérult az infraled vagy valami?

garos még ?<#idiota>

lexx az mi? :)

van ilyen bemélyedés rajta

datango
akkor sztem az lexx a gáz, figy sztem a tetején van az infra , a gyári elõlapnak van ott egy ijen kis kockarész vagy mi ijen besüppedés... az uj elolapodon van?

elsö: thx, de mostmár mind1, haver visszavitte, vagy gyorsan elpasszolta még nemtudom :D

második: merre van az infra led? a blue az azért megy azzal nincs baj, nemrég probáltam

datango
elsõ kérdésedre javaslatom: valami a progikkal van vagy a telefon - gép kapcsolattal...!
----
második: szerintem az uj elolapod nem takarja le az infra ledet ??? lehet hogy eltakarja vagy valami , nem ? de hogy a blue miert nemmindig megy azt nemtom , hm..

akkor gondolom nem...

viszont lenne egy másik problémám, vettem t610esemre uj elö/hátlapot és ez az középsö rész is volt hozzá, nagy nehezen szétszedtem, összeraktam, még a kis sim-kártya tarto szart is ki kellett szednem a régiböl, mert nem volt az ujhoz. Amiota az uj elölapot, hátlapot és ez a középsö részt kicseréltem, nem müködik az infra, kb 10-böl 1szer müködik, a bluetooth sem mindig, de azér az sürübben müködik. Szerintetek miért van? jah és a uj részek más anyagbol vannak mint az eredetiek, ez miatt lehet?

sehogy?

hi!

nah lenne még 1 problémám illetve nem nekem, hanem havernak de ez most tökmind1... szal haver vett adatkábelt, usb-st és a sendfile, fma és a többi progi nemismeri fel a telot. Szóval van valami olyan program amivel lehet usb-n keresztül küldeni cuccokat telora? Sûrgös lenne, elöre is kössz a válaszokat!

már valahogy feltettem rá egy párat, de azér kössz :)

datango
hát elvileg benen kell lenni az inkaming sms be vagy valmi ijesmi ... :)

nah nálam van a kábel, letöltöttem a fma 2. nemtudomhányas verzioját, most mit kell csinálnom? <#idiota>