8180
-
#4251 Direkt lett ilyen nagy, szerkesztővel átméretezhető.
Az átlátszóságra én is gondoltam, de ahhoz már lusta voltam. :)
Meg így aztán biztosan látni fogják.
Na mindegy, szerencsére Jack itt van, majd ő megmenti a helyzetet. :D -
#4250 1. le lehet kicsinyíteni
2. átvezetőbe is kell neki, nagyba
3. áttetszővé is lehet tenni
mellesleg szerintem jól néz ki :) -
#4249 szvsz sarokba tulnagy meg amúgyis gondolom, sima logó kellene lehetőleg átlátszó háttérrel, ettől függetlenül ötletes -
#4248 Nem láttalak, elfelejtettem frissíteni az oldalt. :) -
#4247 A sarokba?:
-
JackMeadow #4246 Én sztem csinálok nektek! -
#4245 Sziasztok!
Lenne egy fura kérésem.
Kell csinálnunk most decemberre egy osztályvideót, ezt minden 10.-es évfolyamnak kel.
A műsorunk nagyvonalakban az hogy csinálunk egy TV adást és ehhez kellene egy jó logó a bal vagy jobb felső sarokba. A TV neve az lesz hogy D-Zone.
Légyszíves csináljatok nekem egy frappáns kis logót amit majd kirakhatunk valamelyik sarokba, és a reklámok közti átvezető videóba nagyba.
Tehát a D-Zone -ról kelle valami jó logo.
(Ha kész lesz a videó akkor majd természetesen megmutatom)
Előre is nagyob köszünjük az egész osztály nevében!!!! -
wolfnet #4244 Tiszteletem!
A FOOTBALL TEAM weboldal logóját szeretnénk egy kicsit téliesre csinálni. Például egy karácsonyfát, díszeket, havat, mikulást stb... szeretnénk "rátenni". Aki szívesen elkészítené a logót az kérem írjon! Ezért nem tudunk pénzt adni. Csak is szivesség alapon menne.
Logó:
http://footballteam.extra.hu/e107_themes/soccer/images/headerbg.jpg
[fontos: a szürke részt meg kelle hagyni, vagy utólag visszatenni, mert arra írja rá az oldal a címet, és az alcímet.
http://footballteam.extra.hu | átmeneti domain
Előre is köszönöm:
wolfnet -
#4243 sziasztok lenne egy olyan spec kérésem hogy egy klán logót kéne csinálni silkroad játékba lényeg az hogy 16x16 bmp formátumú kép legyen a témája pedig valami olyan legyen ami hű a klánnevünkhőz (Sexmachines:) ha kell hozzá anyag akkor keresünk vagy ha van nektek hozzá akkor előre is köszi ha megcsináljátok -
JackMeadow #4242 FIgyi ez nem lebaszás meg nem azt mondom h nem csniálom meg mert szivesen megcsinálom tényleg, csak nincs semmi alapom, nem adtál támpontot meg semmit. Gondolj bele h csinalsz egy sötéteb arnyalatu honlapot mi meg csinálnuk rá egy csiricsáré bannert... Ha mar van elképzelésed a honlaprol akkor tudunk hoza ilo banert csinalni? Fogod? -
Tomy Lee #4241 Oksa.Hagyd.Megcsinálom valahogy magamnak.
Kis 1×-ű lesz.Az is jó!Bye -
#4240 Ez jó. :) -
JackMeadow #4239 Majd ha kesz lesz a honlap csinálok egy hozzá illő bannert, nem fogunk csak itt a nagyvilágba alkotgatni mi van ha teljesen más honlapot csinálasz a bannere? hogy néz az ki? Előb szülj gyereket és utana adj neki nevet:) hu de szar hasonlat:) Akor inkab előbb irj konyvet utana csinaj boritot:) ez se jobb:) Előbb kelj fel és utana szarj:) na jo abahagyom ez szanalmas:) -
Tomy Lee #4238 Sziasztok!
Belefogtam 1 újabb honlap készítésébe és szükségem lenne 1 banner-ra.
Galambászat téma lenne és ehez kellene 1.
A 750×175 szélesség és magasság jó lenne de sajna anyagom nincs hozzá:(
Megpróbálná valaki?
Ez a felirat kellene rá:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hidaspetrei Galambászat
Nagyon köszönöm ha tud valaki segíteni! -
#4237 jóag lett -
Kismacu #4236 fekete háttér legyen -
Kismacu #4235 Sziasztok 310 x 118-as animációt kérnék http://malacneveldeclub.uw.hu/labi.gif ilyen hasonlot ami van ott olyan malac legyen rajta és azt szeretném hogy egy animáció legyen ne autózzon hanem valami mást csináljon köszönöm mindenkinek :) -
#4234 akkor oké -
#4233 tökéletesen jó,ennél jobbat minek. (Y) -
Sztem ez tok jo csak nagyobban kene :) -
#4231 ehh :) -
#4230 Ilyen anyagból ez szerintem tökéletes. :) -
#4229 hát én ennyit tudtam kihozni belőle, sjana nem lett vmi jó
-
#4228 na ez már tűrhető :) -
Ennel jobbat nem talaltam :S -
#4226 hát de most nem?...olyan mintha egy alapból 10x10 pixeles képet nagyítottak volna föl ekkorára :) -
#4225 :DD -
#4224 ebből a képből maxiumim ötletet lehet meríteni...mást nem.
ugye elég rossz minőségü... -
#4223 Hello. Most nyitottam egy topikot, ezt:
Boomtown
És oda szeretném ezt a képet:
Valami hasonló stílusú dizájn kellene hozzá, mint a képé. Nem tudom, mit lehetne kihozni belőle, ígí nem is nagyon van ötletem. -
#4222 még annyi, hogy tényleg lehetne kicsit szélesebb, elvileg 750*200 volt a régi...ha még erre meg tudnád csinálni, akkor szuper lenne...köszi -
#4221 faszi lábazata és cipőz vágára érdekes.amúgy jólenne.ás csajokat is takarja.nameg lehetne kicsit szélesebb még mindig.és jól eltudnád helyezni ezt mind.:c -
#4220 én a tippmixeset választanám -
Bala10 #4219
Így megfelel? -
#4218 link meg lemaradt...sorry
lényok fordítva -
#4217 hoppáá....sikerült megfordítanom!!!!! :D :D :D :D
[url=http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1196430427.jpg][/url] -
#4216 jah, még annyi jutott eszembe, hogy a lányokkal annyit lehetne csinálni (ha meglehet...nemtom nem értek hozzá), hogy fordítva álljanak..szóval a legközelebbi jobb oldalon legyen, a legtávolabbi meg balon... -
#4215 nagyon jó lenne, de a tippmixszelvény helyett háttérnek a lányokat rakd be lécci...
lányok
a standart méret meg nemtom mennyi...vki írja be lécci...
kösz még1x...jó lesz nagyon -
#4214 igazán nincsmit :) -
#4213 Ok,köszi a fáradozásodat :) -
#4212 sajnos ez nem áll módomban ugyanis nincs elmentve szerkeszthető fájlban.
vagy használod, vagy megkérsz valaki mást, hogy készítsen neked másikat :)