8180
-
#4291 én 1hónapja:P:D de már nem is érdekel:P:D -
#4290 nyugi én már 5 napja várok ^^ -
#4289 elnézést ha evvel vkit sértettem vagy egyéb gondokat okoztam. erre nem gondoltam :( csak ne felejtsétek el, ksözönöm ^^ -
salieri #4288 2 es szabály! ;) -
#4287 #4282 vki készítse el pls -
#4286 remélem alakul :) -
#4285 várok több féle ötletekett mert sajna nem tok itt ülni mert elégé lebetegedtem :( közép fül gyulladás és nagyon szenvedek ... -
#4284 úgy lenne jó ha több lenne rajta :) 5-6 -
JackMeadow #4283 melyik kép lwgyen rajta? -
#4282 :S uhhh :( ahhoz nem értek csak gimphez "nagyából"
vki a linkelt adatlapomból amin rajta a MOTOR össze tudna rakni vmi desinges bannert ? nagyon jó lenne mert fórumot készítek :)
(sötétes szürke és oan kék ami a névnél lévő lécnél van itt a fórumba lenne jó vmi faintos desing) Előre is köszönöm a kovács mestereknek itt a képke az adatlapon -
Hellsing47 #4281 photoshop -
#4280 sziasztok
megtudná vki mondani mien progival lehet egyszerűen bannert faragni ? -
salieri #4279 annyi változást szeretnék, ha lehetséges, hogy felkerult egy "joker" kep, az felkerulhetne ra? koszi elore is! -
salieri #4278 sziasztok
két bannert is kérnék ha lehetne, persze a kettő csak méretben különbőzne egymástól, a "tartalom" maradhat változatlan. kellene egy 480*60 és egy 750*200!
a képek itt elérhetőek. legyen egy háttér, valamilyek filmes poszter, mondjuk transformers, és arra jöhetne pár kissebb kép (kép a lostbol, heroesbol, kép jessica albarol, kristen bell rol, bodisylvirol, golden compass filmes plakat, vagy beowulf plakat)
felirat: teddike blogja kicsibe, de mégis olvashatóan, és valahova alá az hogy "Nem szeretni, élvezni kell"
koszi elore is! -
#4277 OH bocsi köszi! -
#4276 ja és a háttérbe vmi csajt pls :) -
#4275 sziasztok!
kérnék 1 függőleges , 128x160- bannert, telóra kell... [URL=http://www.tutorial.hu/sokkolo-szoveg/]ezzel a "betűtipussal"[/URL] és ha lehet keret nélkül, de attól még legyen szép :() a szöveg "Zatoichi" -
Sziasztok nekem csak annyi lenne a kérésem hogy a madden nfl felirat mögül a 08 kivenni előre is köszi -
#4273 Userbar-okat itt heggesztenek. -
#4272 Huh komolyan mondom nagyon köszönöm!!! -
#4271 Sziasztok egy Ilyen Mérretűbannert csak az Ute és a Roma logóVáltozzon esetleg a háttér is Lilára fehére pirosra rátok bízom a mérete az oylan legyen mint amit küldtem +ki egészítve roma logóra előre is köszi Sanyi -
JackMeadow #4270
parancsolj
grfikus a PNG filebol ki tudja szedni átlátszora(ezek atlatszoak) -
#4269 Huh ez a legjobb!!!
Hogyan lehet majd kivenni a logot? -
JackMeadow #4268 túl kevés
elgelejtettem linkel elobb: ITT NI! -
#4267 Tényleg jó a szin ,csak nem igazán látszik h O is meg D is.
De ha valahogy eltudnád rendezni h kicsit jobban látszódjon akkor tuti jobb lenne.
A szín az nagyon bejön! -
#4266 Sziasztok!
Erre az avatarra tudnátok valami igényes animációt kreálni?
Előre is köszönöm.. -
JackMeadow #4265 a szin itt jo, meg adomboritas is jo ötlet de szar logó -
#4264 ?
-
#4263 Csak utol ne érjen -
#4262 Nagyon szépen köszönöm Fritz és Jack a segítségeteket!!!
Ezeket mind átküldöm majd a vágónak aki csinálja a filmünket aztán majd berakja őket úgy hogy jó legyen.
Hálám üldözni fog benneteket!!! :-) -
#4261 Nagyban -
JackMeadow #4260 ja-ja sztem ezért szükrések a logok vagy pedig télleg szinesek ha passz:) lehet esetleg csinalni neki egy kis keretet de hat az h nez ki, vagy valami alapot mogézuzni nem tom -
#4259 non jó lett de ha monnyuk elsötétül a kép semmi nem látszik belőle, vagy akkor pl az rtl sem szokott láccódni? sztem azért szoktak kicsit színesebbet nem? na jó persze nem országos tv csatorna lesz, de én már azon a szinten gondolkodtam :P -
JackMeadow #4258 Hát nem mutat jól? NINI! -
#4257 ki tudnátok nekem irni azt hogy "Sex" vmilyen jó kis betűtipussal és igy egybecsűúszva mint a Dzone?? lécci lécci guild logo lenne:D -
JackMeadow #4256 Elég eccerű lett nem? -
wolfnet #4255 Hali!
Akkor valaki el tudja vállalni a footballteam logójánal "téliesytését"? Lent :) megtalálható a rövid lerás és a logo urlje.
üdv -
#4254 Köszi szépen ez is jó lesz az egyik kisvideó után vagy között, csak akkor meg lesz nagyítva kicsit.
Majd még Jack is csinál remélem.
Mert ugye kell egy kisseb sima ami nem mozog, fel valamelyik sarokba.
Köszi még1!!! -
#4253 5. viszlát -
#4252 4. este van oO