8180
-
Bala10 #5815 ezen aztán van minden. :D tetszik ez a "maszatolás" féle. :) -
#5814 rokínnyónak :D
-
#5813 -
Bala10 #5812 ?
-
strebacom #5811 Sziasztok, azt kérném valakitöl, hogy EBBŐL a képböl tudna-e szerkeszteni egy megfelelöméretü bannert, a lényeg hogy legyen rajta kiemelve hogy WAREZ....Nagyon szépen köszönöm elöre is....
-
#5810 np egy honlap linket privátban küldesz h meglesem milyen? :) -
#5809 Köszönöm szépen! -
Bala10 #5808 már le van zsírozva a dolog -
#5807 Hát ha valami nem tetszik akkor írj ez jött most :) 3 féle szegéllyel is megcsináltam
-
#5806 csak hetekkel ezelőtt lett vége :D -
#5805 Én jelentkeztem volna a Versenyre de lekéstem a beküldési határidőt a számítógépem hibájából adódóan! Esetleg ha neki állok és holnap reggelre elő álok a kért dologgal van esélyem? Választ gyorsba h legyen időm thx.. :) -
Bala10 #5804 és ki az az ismerős? -
#5803 Talán mert a verseny fontosabb volt neki, mint egy olyan topic házigazdasága, amit nem is kell felügyelni? :) -
#5802 1es kép
2es kép
3as kép
Ezekből a képekből szeretnék egy 950px X 120px-es banner-t. Szeretném ha rajta lenne ez a felírat: Champions Of Fire. Ha nem jók a képek nyugodtan lehet másikat tenni helyettük.Előre is köszönöm. -
#5801 A házigazdát sajnos nekem kellet kijelölnöm.
Ugyanis az első két helyezett nem vállata, a harmadiknak viszont nincs egy éves regje. Ennél lejjebb sajnos már nem szertnék elmenni, ugyanis az elsőnek ígértem a jogot, szóval nem a harmadiknak és nem is a tizediknek...Ettől fogva egy ismerőst szeretnék megbízni.
Amúgy az e-mailt már elküldtem 2 hete...
Remélem mindeki megérti...
Főleg az bosszant, hogy jelentkeznek a versenyre és nem vállalják el a házigazdaságot, akkor meg minek jelentkeztek? -
#5800 Nagyon szépen köszi!
Nem gondoltam h. ilyen gyors lesz :D -
? -
#5798 Ezekből a képekből szeretnék egy OCC-s bannert:
De felőlem bármilyen lehet csak legyen OCC-s,és VIDÁM :)
A vidámság lényeg a bannerban hisz ez a csapat mindig képes megnevetettni,a banner is lehetne ilyen :)
Előre is köszönöm:Zsozsó -
Bala10 #5797 akkor ok;9 -
#5796 direkt van fordítva. ;)
sztem csak neked nem látszik. berakták a topikjukba és nem hőzöngtek, akkor biztos látszik. ;)
[nézte több gépen is. ő látja] -
Bala10 #5795 de most tényleg. biztos lemaradtam róla, de ki lesz a házigazda? :) -
Bala10 #5794 semmi infót nem kaptunk erről. -
#5793 Az még nemjutott eszedbe, hogy talán a hg-váltást igénylő e-mailt még nem intézték?
Istenem... -
Bala10 #5792 de azért én le lettem hurrogva, hogy majd ő tudja mit-hogyan, ne szóljak bele. -
#5791 xD -
#5790 :D Volt minden verseny aztán hogy-hogy még Razok a hg?:) -
Bala10 #5789 y és n csere:)
meg egy picit lehetne láthatóbb a szöveg. (vagy csak nekem nem látszik?:) -
?
-
#5787 megkérsz az adott fórumon belül megnyílt Moderátor figyelmébe! topikban egy moderátort, hogy tegye be neked. -
#5786 ÉS ezeket a bannereket hogyan lehet kitenni a saját inditott topicom,ba? -
#5785 várom a te verziódat!!
üdv: daver88 -
#5783 ez nem volt szép ..... mellőzzük a hasonlo kommenteket. Valaki vette a fáratságot, és megcsinálta, ha nem tetszik annak aki kérte, ugy is szol.
köszi :) -
#5781 Nagyon szívesen -
#5780 köszi szépen, rendbe lesz!!!... -
#5779 ? -
#5778 akkor legyen az, hogy a onlyfifa alá írd be azt kissebb betűvel., hogy: Get ready for Fifa 09???
talán így jó lesz -
#5777 Megpróbáltam odarakni a logot de az a gáz,hogy szerintem nagyon elüt az egésztől.De ha van valami más ötleted akkor berakom. -
#5776 kösz, nagyon jó lenne...csak még egy vmi...(bocs hogy ennyi kérésem van, megtudnám csinálni megcsinálnám :S)...szóval a felirat alatt, meg a két éles kép között van egy jókora hely...oda kellene vmit kitalálni...amit elősként belinkeltem 09 képet valahogy nem lehetne besuvasztani tetszetősen??? köszi még1x...nagyon jó lesz
-
#5775 ? -
#5774 fasza lenne, ha a szöveget kicsit jobban kiemelnéd, tökéletes lenne...