8180
286v1w7.jpg

• Bala10
    ezen aztán van minden. :D tetszik ez a "maszatolás" féle. :)
  • immovable
    rokínnyónak :D

• immovable
  • Bala10
    ?
  • strebacom
    Sziasztok, azt kérném valakitöl, hogy EBBŐL a képböl tudna-e szerkeszteni egy megfelelöméretü bannert, a lényeg hogy legyen rajta kiemelve hogy WAREZ....Nagyon szépen köszönöm elöre is....

• Misi az ezredes
    np egy honlap linket privátban küldesz h meglesem milyen? :)
  • Panzeradler #5809
    Köszönöm szépen!
  • Bala10
    már le van zsírozva a dolog
  • Misi az ezredes
    Hát ha valami nem tetszik akkor írj ez jött most :) 3 féle szegéllyel is megcsináltam

• RAZOR27
    csak hetekkel ezelőtt lett vége :D
  • Misi az ezredes
    Én jelentkeztem volna a Versenyre de lekéstem a beküldési határidőt a számítógépem hibájából adódóan! Esetleg ha neki állok és holnap reggelre elő álok a kért dologgal van esélyem? Választ gyorsba h legyen időm thx.. :)
  • Bala10
    és ki az az ismerős?
  • 0Fritz0
    Talán mert a verseny fontosabb volt neki, mint egy olyan topic házigazdasága, amit nem is kell felügyelni? :)
  • Panzeradler #5802
    1es kép
    2es kép
    3as kép
    Ezekből a képekből szeretnék egy 950px X 120px-es banner-t. Szeretném ha rajta lenne ez a felírat: Champions Of Fire. Ha nem jók a képek nyugodtan lehet másikat tenni helyettük.Előre is köszönöm.
  • RaZoK
    A házigazdát sajnos nekem kellet kijelölnöm.
    Ugyanis az első két helyezett nem vállata, a harmadiknak viszont nincs egy éves regje. Ennél lejjebb sajnos már nem szertnék elmenni, ugyanis az elsőnek ígértem a jogot, szóval nem a harmadiknak és nem is a tizediknek...Ettől fogva egy ismerőst szeretnék megbízni.
    Amúgy az e-mailt már elküldtem 2 hete...

Remélem mindeki megérti...

Főleg az bosszant, hogy jelentkeznek a versenyre és nem vállalják el a házigazdaságot, akkor meg minek jelentkeztek?
  • RoR zsozso
    Nagyon szépen köszi!
    Nem gondoltam h. ilyen gyors lesz :D
  • Juhiii

?
  • RoR zsozso
    Ezekből a képekből szeretnék egy OCC-s bannert:

De felőlem bármilyen lehet csak legyen OCC-s,és VIDÁM :)
    A vidámság lényeg a bannerban hisz ez a csapat mindig képes megnevetettni,a banner is lehetne ilyen :)

Előre is köszönöm:Zsozsó
  • Bala10
    akkor ok;9
  • immovable
    direkt van fordítva. ;)

sztem csak neked nem látszik. berakták a topikjukba és nem hőzöngtek, akkor biztos látszik. ;)

[nézte több gépen is. ő látja]
  • Bala10
    de most tényleg. biztos lemaradtam róla, de ki lesz a házigazda? :)
  • Bala10
    semmi infót nem kaptunk erről.
  • RAZOR27
    Az még nemjutott eszedbe, hogy talán a hg-váltást igénylő e-mailt még nem intézték?
    Istenem...
  • Bala10
    de azért én le lettem hurrogva, hogy majd ő tudja mit-hogyan, ne szóljak bele.
  • Benny04
    xD
  • DöflingR
    :D Volt minden verseny aztán hogy-hogy még Razok a hg?:)
  • Bala10
    y és n csere:)

meg egy picit lehetne láthatóbb a szöveg. (vagy csak nekem nem látszik?:)
  • immovable

?
  • Dragooon #5787
    megkérsz az adott fórumon belül megnyílt Moderátor figyelmébe! topikban egy moderátort, hogy tegye be neked.
  • 16gaborm
    ÉS ezeket a bannereket hogyan lehet kitenni a saját inditott topicom,ba?
  • daver88
    várom a te verziódat!!

üdv: daver88
  • RIZLA
    ez nem volt szép ..... mellőzzük a hasonlo kommenteket. Valaki vette a fáratságot, és megcsinálta, ha nem tetszik annak aki kérte, ugy is szol.

köszi :)
  • Maximus4
    Nagyon szívesen
  • daver88
    köszi szépen, rendbe lesz!!!...
  • Maximus4
    ?
  • daver88
    akkor legyen az, hogy a onlyfifa alá írd be azt kissebb betűvel., hogy: Get ready for Fifa 09???

talán így jó lesz
  • Maximus4
    Megpróbáltam odarakni a logot de az a gáz,hogy szerintem nagyon elüt az egésztől.De ha van valami más ötleted akkor berakom.
  • daver88
    kösz, nagyon jó lenne...csak még egy vmi...(bocs hogy ennyi kérésem van, megtudnám csinálni megcsinálnám :S)...szóval a felirat alatt, meg a két éles kép között van egy jókora hely...oda kellene vmit kitalálni...amit elősként belinkeltem 09 képet valahogy nem lehetne besuvasztani tetszetősen??? köszi még1x...nagyon jó lesz
  • Maximus4
    ?
  • daver88
    fasza lenne, ha a szöveget kicsit jobban kiemelnéd, tökéletes lenne...