Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gomber
Na szóval! 1 kis bannert szeretnék, olyan kicsit ami ezen az oldalon van jobb oldalt, az a 3 kis banner! Itt a link. A banneremnek EZ legyen a háttere... a felirtat pedig ugyan az mint a nagy baneren csak a szlogen ne legyen rajta...elõre is köszi

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

lippet
Ide még pár logo:
Kerékpár
Atlétika
Judo
Vívás

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
Hello!
Itt az olimpia, légszi dobjatok össze egy bannert! Mérete olyan átlagos legyeb!
Köszi!
Felirat nem kell, mert az rajta van a logon!
Itt vannak a képek:
Háttér, ezt értelem szerûen fektetve legyen
Logo, ami középre kerüljön

Ezeket a kis ikonokat pedig szórjátok szét a banneren!

Tenisz
Íjászat
Kajak/Kenu
Lövészet
Úszás

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Pigo
<#szomoru1><#conf>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Prince23
Pc játékosok fórumába, az új Medal of Honor részhez kellene...

Milyen bannert csináljak belõle? Katinéni lepénysutõ versenyéhez lesz topik v mihez? adjá már pár infot kösz

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Prince23
Hi
lesz vmi belõle?

azdie
Hát ehhez nem tudok képet adni... szöveget kell eltalálni meg a brushokat.

Prince23
És itt van még egy típusba

szal ezt a kettõt kéne bannerméretbe

Prince23
Sziasztok!
Valaki tudna a következõ képbõl egy bannert csinálni?

kösz elõre is

Gomber
Vagyis jobb oldalt xD ösze visza beszélek xD

Gomber

baszki nem ide akartam

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

hol van 3 kisbanner?

Gomber
Jobb oldalt van 3 kis banner! Ekkora méretû kéne!Az lenne a lényeg hogy a háttér egy cod2 õs kép legyen, és az legyen árírva ami a nagy bannere is csak a szlogen ne! Ez legyen a háttér!

Persze mondjad milyen kéne

Prince23
A topik aktuális. Szal ne feledjétek a bannert. (van kikkel dumálni)

Gomber
jajjjj most jut eszembe hogy még egy kis banner is kéne, amivel tudom hírdetni az oldalt, meg most fogok bannert cserélni pár lappal, és oda kéne! Szóval kérhetek egy 1szerübbet?

Gomber
Mind1 jólessz ígyis, köszi szépen a fáradozást! =)

RAZOR27
Mamár mindennek van topikja 😄
Meg ez sztem nemmindenkinél van így ahogy gondolod, ha szereted a péksütit akkor érdekel a pék szakma is, hát engem nem(hülye példa, de azért érthetõ).

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Prince23
Lehet téged nem érdekel, de másokat érdeklehet. Látszik h nem olvastál mozifilmekrõl cikkeket pl a Vox-ban (innen ragadt rám a voxról, és értettem meg a film bizniszét), ha szereted a filmeket kéne h érdekeljen a film háttere is, nemcsak maga a film... pl máshonlapon (nem reklámozok) beszélgetnek ilyenekrõl. Sõt a magyar mozifilmek bevételérõl is van külön topik! De én megelégszek Hollywooddal is😄

szted meddig fog élni ez a topic? Kurva uncsi tém aszvsz

kéne hozzá kép... én legalábbis nem vagyok jártas a zene világában.<#miaz>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Prince23
Sziasztok!
Újabb melót hozok a bannerkészítõ mestereknek 😊
Szóval: ebbe a topikba kéne egy ütõs banner. A topik a filmek bevételérõl (boxoffice)szól.
Szal a banner tartalmazzon:
- dollár jelt ($), esetleges péntárgépet, vagy mozijegy-szerûséget, rá bizom a tisztelt szerkesztõre
- Híres, kasszát robbantott filmeket, lehetõleg ezekbõl válasszon: The Dark knight, Spiderman 3, Karib 2: Holtak kincse,
SW: Sítek bosszúja, Shrek (2.), GYU: A király visszatér, Top Gun...

Megjegyzés:
A bannert kötelezõen tartalmazza: The Dark Knight és a Top Gun ikonrészletét/filmplakát. És tiszteletbeli ikonként még szerepelhet rajta a Titanic is, mivel az a csúcstartó jelenleg pénzügyileg, na mega dolcsi jeleket elne felejtsétek.

Nem tudom, h ki vállaná el ezt a nagy melót...

ja de ha jobban megnézed a kép amit adtam azon az acsík nincsen rajta szoval fingom nincs h mit keres az ott, az általam csionált bannerop nincsen ott

Gomber
Ja ténleg roszul mondtam! 😄 Szóval jobb oldalon csúszik el!

Gomber
Deh, azt is mondtam!

nem jobboldlaon csúszik el?

Prince23
<#eljen>
Nagyon jó! THX

immovable

??

??
Gomber
Sry de még most sem jó! :S Nédzmeg ITT a link! :S a jobb oldala viszonlyag jó, de a bal oldalon elcsúszik, és tök ronda sztem!

Prince23
Nagyon vigyori😄
Mondjuk ilyen féle képet róla? ---> HB

amúgy az összes többi nagyon jó profil és helyzetben van, jól választottad ki, csak sztem halle egy kicsit ezzel a vigyori képével kakukk 😄

Martinez01
Köszi szépen nagyon jó lett!!jövök egy üveg sörrel XD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

immovable

??
Semmit nem tudsz, és ez a post meg is erõsítette te merõ, tiszta értelem.

Prince23
Mondjuk a rajzos ikonkép helyére lehetne tenni egy színesbõrût is, ha már ázsiai van meg europid... én Halle Berryt ajánlanám oda!

offkorz
tiszta értelmesek lehettek,fõleg ikszbokszale ps 3 topikba,ok.nc:-|

immovable

??
immovable
nem, csak pl sokan melóznak stb...
Prince23
Ok, azt hittem elfelejtették már.

immovable
II. pont a bannerban
Prince23
Ezzel lesz valami, tisztelt bannerkészitõk?

Sziasztok!

A PS3 topik számára szeretnék kérni egy vagy esetleg több bannert az alábbi képekbõl.
Belõle mindenképp!!!

És ezekbõl is, akár egy bannerba montázsszerûen.

A banner mérete 700x200-as legyen lehetõleg.

Nagyon szépen köszönjük.

?

ha nem tetszik valami, délután leszek.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

RAZOR27
mind1, hanyagoljuk a témát, nemaz a topik.Viszont a bannerbe kilehetne tenni, vagy valami.

Rutin hiánya, mi van ha még életében nem linkelt képet, emléxem amikor én kezdtem nekem se volt róla fingom, v rosz kép cimét másolja ki

RAZOR27
Én alapból azt nemértem mértnemtud mindenki linkelni, multkoris benéztem ide, a fele oldalt kitöltõ kamionosképek voltak kirakva, nemértem mi olyan nehézkes az url gombal...

Szted télleg azért rakta be 3 szor ugynazt a képet mert az hiszi h akkor gysabban megcsináljuk? H aezt komolyan gondoltad akkor te hülyéb vagy mint amennyire õt annak gondoltad