8180
-
#6015 sziasztok kellene nekeme egy nagyon fontos banner a WOW weblapomra minden adatot meg adok csak egy szöveget kellene ki cserélni nagyon sokat segitnétek! mutatom az adatokat és aki el késziti elöri is köszönöm!
Ez a szöveg Helyett kellene DartH-WoW Szerver << FElirat hasonlo beütipusal !
köszönöm -
#6014 kösz, ezt a topicot nem is láttam -
Bala10 #6013 szerintem itt kérdezd meg.
-
#6012 üdv...szeretnék elnézést kérni előre is, de sajna nem tudtam máshova írni ezt a dolgot, nem találtam más ilyesfajta topicot, ahol ennyi jó photoshopos lenne...:)
szóval, kellene nekem egy hullócsillag, olyan, ami valahogy így néz ki, csak sokkal jobban elkészítve...gondolom aki ért a photoshophoz, annak nem jelent gondot egy ilyen elkészítése...nagyon nagyon megköszönném.
KÉP
a lényeg, hogy a hullócsillag két csóvája között legyen egy kicsit nagyobb hely, ugyanis oda majd egy nevet szeretnénk beírni...valahogy úgy legyen, ahogyan a képen felvázoltam..(éljen a paint..biggrin.gif)
és tényleg nagyon sajnálom, hogy ide írtam. -
#6011 hy all
kellene egy banner az Ismerd fel képről a Tehreautót topikba.
Itt a kép és ha lehet a kkor a jobb alsó sarokba írjátok rá hogyIsmerd fel képről a Tehreautót valami szép betűkkel.
KÖSZÖNÖM
-
#6010 én flickr.com-ra szoktam felpakolni a cuccosokat.
azzal nincs baj :] -
#6009 "II. Ne sürgesd a készítőt, mert neki is megvan a maga elfoglaltsága."
Ennek fényében szeretnék kérni valakit, hogy ha ránézne. -
#6008 Nagyon köszi, király lett ^^
Ha nem nagy kérés, 100*100 asban is megcsinálod? :$
Lehet itt valami +pontot osztogatni? ^^ -
Bala10 #6007 -
#6006 nyomjál rá a frissítés gombra, utána látszani fog. nálam legalábbis müxik -
Bala10 #6005 nekem is -
#6004 Nekem béka. :) -
#6003 ez mán jó :D -
Bala10 #6002 félvelinkelem... -
#6001 amúgy nem tudok jó képfeltöltőt
TÉK ez is :D -
Bala10 #6000 ide:D -
#5999 jah akkor nem szóltam ;)
TÉK :D -
Bala10 #5998 oda csak 20kilobándot lehet -
#5997 nyomd fel a galériádba és mond meg a "kérvényezőnek", hogy mentse el magának és szóljon, mert mondjuk, pl 2 nap múlva törlöd onnan. -
Bala10 #5996 nekem is -
#5995 nekem ez is béka :D -
Bala10 #5994 nyeeeeee
nem tud valaki egy jó gif-feltöltő oldalt? :) -
#5993 szép. hol van? :D -
Bala10 #5992 -
Bala10 #5991 ilyet sikerült:
-
#5990 Ilyen 750*140 es ben (mint a silkroad os) jó lenne:) Meg ha tudsz, egy 100*100 asat is csinálnál?:$ -
Nagyon bejövős! Imádlak! Még ma DU megy a link! -
Bala10 #5988 SG-re?
ha nem, akkor méretet mondjál -
Bala10 #5987 ez érvényes még? :) -
Bala10 #5986 ?
majd egy linket küldj pm-ben a bloghoz. :) -
#5985 remélem egyáltalán létezik a maszkolás kifelyezés......( lámavok ) -
#5984 üdw.
Két képet szeretnék egymásra maszkoltatni.ezt szeretném ha valaki beletenné ebbe az általam használt bannerbe
lehet elmosódva v akármi. rábízom a készítőre, mert ebben a témában ti vagytok otthon.....
előre is köszönöm -
#5983 Utóirat: Itt a Se7en open credits, talán ez segít egy kicsit
http://www.youtube.com/watch?v=SEZK7mJoPLY
föleg amikor a Se7en t ijrák ki, az lenne a lényeg:) -
#5982 Sziasztok, szeretnék kérni egy bannert :)
Elég egyszerű banner lenne, a lényeg egy fekete háttér, rajta fehér betükkel a Sweet Lou, heroin 7 betütipussal, és kb ugy kellene mozognia, mint a Se7en (Hetedik) című film open credits - ben a Se7en felirat. Ha van olyan betütipusotok, ami jobban hasonlit a filmben látotthoz, akkor az még jobb lenne, de a heroin 7 is megteszi:) Esetleg valami silent hilles jellegű kis ijesztő kép felvillanását bele lehetne rakni, ha eszetekbe jut ilyesmi. Előre is nagyon köszönöm -
kocsisgabor9999 #5981 köszi -
#5980 Ha banner méretű, akkor semmit. a banner is egy sima kép.
csak szólj a moderátoroknak, hogy hová rakják be neked. -
kocsisgabor9999 #5979 van képem, hogy lehet belőle bannert csinálni? -
#5978 Bannert ide az SG-s fórumra és logót valami kesebb mértben máshová. Köszi! -
#5977 Már elnézést! De te nem logót akarsz? Nem biztos h. igazam van! De... csak kérdezem! -
#5976 Sziasztok! Én is szeretnék kérni egy bannert magamnak, ha esetleg valaki ráérne elkészíteni. Azt szeretném, ha illeszkedne az alap bannerhoz, vagyis kék legyen és legyen áttünés fehérbe, amin ez az autó legyen: Meg még annyi, hogy valahol legyen rajta az a felirat, hogy "Higany" és ez pulzáljon, de ne idegesítően. Esetleg, ha megoldható, akkor a felirat rajta valami szűrke csepp-szerüen legyen rajta valahol, mintha tényleg higany lenne, vagyis valami folyós cucc. Meg ha megoldható, akkor egy normál méretbe is belinkelnéd a dolgot, még a kicsinyítés előtti verzióba, valami Higany felirattal, hogy máshol is felhasználhassam?!
Nagyon köszönöm annak, aki elkészíti nekem! Ha valahogy/valamiben segíthetek az elkészítőnek, akkor szóljon!