Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Valaki tud segíteni??
rövid elképzelés
maga telefon W910 SE
esetleg a két fõ jellemzõje legyen odairva SenseMe ShakeMe
egy Sonyericsson és walkman logo
Elõre is thx a készitõk munkáját
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
loál ha semmi köze hozzá, akkor srry
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A témája TRAVIAN és szeretném ha a KABEL15 felirat rajta lenne.
Ha lehet akkor a RÓMAI nép hez kapcsolódjon!
Elõre is köszönöm!
BattleTag: kabel15#2672
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szeretnék kérni egy 120*20-as world of warcraft-os bannert. Ha meg lehet oldani akkor vmi night elfes beütést szeretnék neki😊 Pl.: lehet egy night elf logo + 1-2 nyílveszõ, de a fantáziátokra bízom 😊
Köszi!
Itt a Daad Space weboldala.Az itt található képekbõl esetleg atworkokbõl valaki összetudna dobni egy frankó bannert??
Hajrá CHELSEA =)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Légyszi ligámnak hozzatok össze egy 770*145ös bannert a következõ képekbõl:
1. kép
2. kép
3. kép
A felirat pedig a következõ legyen: F1 Pro Liga
Köszi szépen!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
és hát...kicsit eltértem az eredeti képtõl, nemtom mennyire gond
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Ebbõl a mintából csináljatok bannerméretet. Már megbeszéltük a
topikjában
Elõre is köszi!
Elõre is köszönöm!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Keresek valakit aki egy "motoros-bandának" elkészítené a logóját (elképzelés van, csak meg kéne rajzolni), amit pólóra, zászlóra stb. - csak saját felhasználásra, nem kereskedelmi célból - lehetne majd tenni.
Részletek privátban. (Nem ingyé kéne).
Köszi!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Át is alakíthatjátok az a lényeg hogy a témája TRAVIAN legyen és a RÓMAI szenator rajta legyen! 😊
Üdv:kabel15
Nekem ezt a képet kéne úgy lekicsinyíteni 100x100 hogy ne tórzuljon a kép
Esetleg át is alakíthatjátok valamivel feldobhatjátok a képet! Én ezt PAINT al csináltam mivel nem nagyon értek az avatar készitéshez!
A szöveg mozoghat vízszintesen beúszhat a képre vagy valami hasonló módon!
Elõre is köszönöm!
Üdv:Kabel15
bõvebb infót is adhatnál róla, mert bizony: 1. szabály
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
ezekbõl a képekbõl:
kép1kép2kép3
szal, ezeket kellene nékem összedolgozni😊a lányka legyen a középsö, a mocis az alsó réteg átmenetnek pedig valami race flag-ot gondoltam a képek közé.. felirat pedig csk annyi legyen,h msr.
elöre is köszöm.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
És a szöveg fehér színü legyen, és ez: >nCore>> . Ennyi! Ez megoldható?
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)