8180
-
#213 De mivel, én a painttal próbálkoztam. -
#212 meg előnyös, ha nagy képet vágsz ki és utána kicsinyíted, mert úgy mégszebb lesz a kivágás. -
#211 Te ne röhögj, még kezdő vagyok. -
#210 szebben kell kivágni. -
#209 Valahogy én is így csináltam, csak nekem nem sikerült olyan jól.
Ha jobban megnézed a kutya körül körben fehér a háttér. -
#208 :D↔:D -
#207 Jah.Mé?Szerinted, hogy lehet? -
#206 Ez most komoly?? -
#205 Hát szépen ki kell vágni.Felnagyítod 1600x-osra és körberajzolod aztán törlöd azt ami nem kell. -
#204 Hi.
Magyarázd el nekem, hogy kell képbe képet úgy beilleszteni, hogy a szélén ne látszódjanak a hibák. Pl #157 üzi.
Gondolom az autókat egyenként raktad be?? Na azt hogy kell. Hogy ilyen szép legyen??
-
#203 sebaj:) az eddigiek jóakok -
#202 Nincs munkád, pihenj egy picit. -
#201 UP!
Senki semmit? -
#200 Thx -
#199 Nem volt vele sok dolgom...
-
laliking #198 hy
Szal : ilyen husky-k lennének benne egymás lellett és középre sárgán belenne írva hogy Macókacsa, így egybe
léccives minnél előbb csináljátok meg nekem ha nem gond
előre is köszi -
#197 hö izé:
az elit alakulat topikba légyszi bannert,az tök könnyű.köcike! -
skristof #196 de így a király.... mégeccer kösz -
#195 Thx.Jah eszembe jutott és azért csináltam.Tom, hogy nem azt kérte, de azé megcsináltam. -
#194 faszányos lett mindkettő. Jó 5let, hogy a monitor váltogatja a képet. -
#193 Ok. -
skristof #192 áááááá, nagyszerűek, köszönöm szépen!
én a felsőre voksolok, de megszavaztatom a topicban!
-
#191 Remélem az 1ik jó lesz.
-
skristof #190 Sziasztok!
A Total Club Manager topicból vagyok, és szeretnék kérni egy olyan bannert, ami nem kötött, tehát nem a jelenlegi évadhoz van (TCM2005) hanem általános. Ez a jelenlegi banner, de ez már csak azért sem jó, mert 2004-es, a legújabb verzió eg már 2005-ös. Szóval egy olyan bannerra gondoltam amin rajta lenne a TCM logója, de évszám nélkül, valamit egy ilyen montázs lehetne még rajta a játékból készült képek alapján. Adok hozzá 'nyersanyagot' is:
logo
kép01
kép02
kép03
kép04
A képekből leginkább a közepe a fontos, azokat a részeket kéne vhogyan esztétikusan összemontázsolni!
A segítségeteket előre is köszönöm! -
#189 ok! akkor én törlöm az enyémet! -
#188 Mindkettö nagyon jó, de mivel a banner amiatt az egy sor miatt kell, nálam a második nyert. Kinek kell elküldenem hogy kikerüljön a GBA topicba? -
#187 -
#184 mindjá kész! -
#183 Én -
#182 És ki kért meg rá? -
#181 thx -
#180 ok! mindjárt! -
#179 Jó lesz, elég ha az aljára irod, nem baj ha rámegy vmelyik gameboy képére. Ugy mint a CS:S bannernél. -
#178 akkor nem lessz jó? mert ha nem akkor törlöm! -
#177 de már nem férnek oda! -
#176 Nem rossz, a betüket esetleg még kitölthetnéd valamilyen színnel, és még kellene a banner aljára az a sor amit az elsö hozzászólásom végén írtam! -
#174 Ja, még egy kérdés: ha megvan a banner kinek kell elküldeni? -
#173 Ok, köszi. -
#172 Nekemsincs.:) -
#171 EZt viszont megcsinálom szívesen.