8180
-
#253 Feladom. -
#252 Mé nem?Rámész a backgroundra ahol a layerek vannak.Rákattansz 2x és nyomsz 1 ok-ot.Aztán meg a paint bucket tool-al(festékes vödör) rányomsz 1 színt. -
#251 Na megvan a kacsa feje meg egy nagy fehér háttér, de nem tudok neki háttérszínt adni!! Ez is "background layerre" megvan de hiába próbálkozom nem tudok színt tenni, háttérnek. -
#250 :D
-
#249 :DD -
#248 1xűen körberajzolom Lasso tool-al.Aztán kitörlöm a körülötte lévő dolgokat és a background layerre nyomok 1 színt. -
#247 ha ezt csinálom kitörli a kacsát.
13.) Aztán SELECT / INVERSE majd DELETE gomb vegül SELECT / DESELECT.
-
#246 én értem de hogy? -
#245 ez alapján próbálkozom. -
#244 Nekem mind1, de itt is meg kéne csinálni. -
#243 Nekem pl ilyen lett.
-
#242 tudom, de a kacsát törli, csak azt rajzoltam körbe. -
#241 inkább kiválasztom az edit/copy marge-et, és beillesztem másik szerkesztőbe, pl Ulead GIF Animator és adok neki hátteret -
#240 De mé?Azt kéne meghagyni. -
#239 Figy.Simán rajzold körbe úgy ahogy a képen van.Aztán rámész a secect/inverse-re és nyomsz 1 del gombot aztán kitörlődik a nem kellő rész.Aztán azt csinálsz a layerrel(kacsával) amit akarsz.Mögé rakhatsz akármit, stb.. -
#238 ez mintha pont egy olyan funkció lenne ami megakadályozza hogy csúnyán csak úgy beletevődjön a képbe, és csinál neki egy szép fehér vonalat -
#237 ezt nem csinálom mert a körberajzolt kacsát törlöm ki
13.) Aztán SELECT / INVERSE majd DELETE gomb vegül SELECT / DESELECT.
-
#236 12.) Klikk jobb egérgombbal a kép közepén és válaszd ki a MAKE SELECTION-t. Írj 1-et a FEATHER RADIUS pixel értékének.
-
#235 Ez a körvonal nagyon erős.Olyan mintha outer glow lenne körülötte.Mit csinálsz miután kijelölted a kacsát? -
#234 Hmm.
[gondolkodik] -
#233 Hi, én akár hogy vágok ki bármit, pl kacsát mindig látszik körülötte a fehér vonal. Miért??
A vágás
végeredmény
Ja kb 30x kivágtam, már ezt a rohad kacsát. És mindig ez a végeredmény.
-
#232 tök állat. -
#231 Kösz
Rendesek vagytok.
-
#230 Ez pedig a legegyszerűbb módszer, de nem annyira hatásos. -
#229 Vagy így is kilehet vágni. -
#228 igy a teste már jó, a lába nem + nemfoglalkoztam az odanem illő fekete részekkel :)))))))
-
#227 Pl:Alakok kivágása, ha olyan az alakzatunk, hogy nehéz a kijelölő eszközzel pontosan végigmenni a szélein vagy csak nagyon időigényes mint például egy nő és annak a frizurája, akkor ez egy megfelelő módszer a megoldásra. Bár erre már megismerhettetek egy módszert mégpedig a beépített extract-ot, de van egy másik módszer ami legalább ugyanolyan jó (vagy jobb). Lássuk akkor egy példán keresztül hogy történik. -
#226 Na jó kösz az infót, felteszek egy PhotoShop-ot aztán még jövök. Nem ússzátok meg.
Kösz csá -
Chaos Mad #225 ja mert én még a magyart sem tudom használni -
#224 Jó az angol is.
itt felvilágosodhatsz, hogy mi micsoda benne és nagyon sok okosság van még az oldalon. -
Chaos Mad #223 dc-röl szedtem még anno :) -
#222 na küld a linket!! -
#221 nem azt montam? :)) -
#220 :)Még lehet igazítani rajta. -
Chaos Mad #219 nekem magyar van :P -
#218 Na most nincs körbe a fehér, mit csináltál?? -
#217 kivágtamö 10 pixelt
keresd meg őket
-
#216 Az nem jó, mert angol nyelvű, és nem értem. -
#215 Jah:D
PhotoShop ;) -