8180
-
#293 Jelenleg egy honlappal küzdök (úgyis én leszek az erősebb :P), aztán nekiállok. -
#292 Ebben a méretben kéne.
-
#291 Jah azt a részt el se olvastam :) ott a válasz a másik kérdésemre is.Leragadtam a .jah-nál :) látszik, hogy 7végén is melóztam. -
#290 illegalracing (pont) (új mondat) jah...
szvsz ez lehet :)) -
#289 Átmérezhetem, hogy ne legyen ilyen széles?Vagy ez a méret kell?
Mi az a .jah? -
#288 Hi! Erre a képre rátudnátok animáltan feliratozni az hogy Illegalracing.jah és a kép maradjon ebben a méretben.Thx
-
#287 Hi!Nem volt netem 2 napig(szobaátalakítás).Majd megcsinálom holnap délután.Ma még van 1 kis dolgom és van pár new üzenet is :) -
#286 Szia Dichter!
Ha van kedved&időd, szivesen fogadnánk!:)
[megígéri,hogy a bannerműhely topikban nem kötözködik] -
#285 Boccs mindenkitől, dolgoztam most az elmúlt napokban, úgyhogy nem volt semmi időm.
Trident: Kell még a Flash banner is? -
#284 Amse össze tudnál ütni 1 Harry Potter banner-t a filmek topic-jához? -
#283 nincs mit :) -
#282 A csapattársaim megnézték a bennerokat.
Ők nem voltak olyan szőrösszívűek!:P
Úgyhogy köszi mégegyszer a nevükben is!:) -
#281 -
#280 nm:))
-
Köszönöm Aquir!
Szép munka -ahogy szokták nálunk faluvégen mondani!
A bannerokat mind lementettem, nagyon jól fognak jönni. Vagyok annyira egoista, hogy az egyiket felhasználom asztaltémának!
Még egyszer köszönöm a munkádat és a fáradtságot! Nem csuklottam, úgyhogy a türelmedet is értékelem! -
#278 gondolom ez sok lesz sry majd töröljétek a régieket -
#277 -
#276 nah :))
-
#275 jó de ez volt olyan betü mint ami a logódban van -
#274 Szebb!:)
Nem szoktam kötözködni, mert nem olyan családból származok én.
De a klánnév betütipusának is tükröznie kell, hogy mi rohadt szemét neonáci-ökoterroristák vagyunk. Ezért gondoltam, hogy a -számomra- ezeregyéjszakát időző betütipus nem utal arra, hogy rosszabbak vagyunk a bubópestisnél és pisilés után nem mosunk kezet!
Bezzeg a felsorolt betűtipus máris az avatatlan szemlélőt is megvilágosítja, hogy csak na!
Ja, és fürödni is csak hetente szoktunk!!!
Komolyabban: a bannert elmentettem. Szimpatikus.
Ha nem lenne nagy kérés és mégis azt kérném tőled, hogy egy tégy egy próbát még a kedvemért....valami hasonló finomságos karakterrel mint lejjebb....
-kojotomi: még mindig nem vagyok pofátlan? -
#273 hm? :)
-
#272 http://www.fonts.hu/html/ttf/windows/s/s1.htm
samarkan?
Ezt csak példának soroltam fel, eddig is, ezután is bízom a kovácsokban.
Köszönöm az eddigi munkát is!:) -
#271 -ááááhhhhh!!!!!!!!!!
[erős mellkasi fájdalom]
Gyönyörűséges öröm-boldogság.
Kicsi üröm az örömben: a hétvégi desszant betűkaraktere "közel keleti" hatású. Lehetne mahinálni? Gót-ra, nyomtatottra, esetleg :
http://www.fonts.hu/html/ttf/windows/c/c1.htm
calligrapher, ladeaulx -
#270 próbának jó? :)
-
#269 Nem udom mikor tudom megcsinálni a dolgokat, mert 7végén is dolgozom :( szal...
Mekkora banner kell? -
#268 Sziasztok!
-Dichter: persze, minden megoldás érdekel, sőt az is, ha elrugaszkodik az eredeti elképzeléstől. :)
-kojotomi: akkor kérek még egy bannert: A felirat: global ban-t kaptam az asszonytól! -
#267 nem volt olyan pofátlan... -
#266 Esetleg Flash-ben meg tudom csinálni neked, ha az jó. -
#265 Amse, ez a tiéd.
[nem csinál anim gif-eket.] -
#264 Üdv minden Bannerkovácsnak!
Pofátlan leszek: nem csak 1 bannert kérnék Tőletek.
Az első: a logómhoz (nem a lógómhoz!!!) hasonlatosat: fekete alapon, középre rendezve [HD] váltogatva a Hétvégi Desszant felirattal. Mindezt hasonló, vagy ugyanolyan betűtipussal kérném mint a logómban szerepel.
[logóért thx Otttó]
A második pedig csak egyszerűen középre rendezve a HD, fekete alapon, ami "pulzál"
Előre is köszönöm! -
#263 Ja... -
#262 61 Új üzenet -
#261 :)) -
#260 Csak sikerült négy óra alatt.
ma 17:48 | Privát | Galéria | Válasz | #202
ma 21:49 | Privát | Galéria | Válasz | #256
Kösz -
#259 Jó kis Up volt. :) -
#258 vá libafej :))) -
#257 N.M. -
#256 Na nem tudom, hogy mit csináltam, de sikerült. Köszönöm a segítséget, és a türelmeteket is. És bocs a sok spemmelésért, is.
Ezt, én csináltam.
Meg ezt is. Kösz kösz kösz. -
#255 ? :( -