Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nzem hogy az elõzõ is a te érdemed😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Hát szerintem ez már így nem esztétikus, de ti tudjátok... most ezt így sikerült, bár nekem az "alap" jobban bejön, de hát Ti fogjátok használni... 😊
Itt van.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
még õket vhol el tudnád rejteni?
meg alulra a nemes számsort😊
1961 1964 1975 1976 1977 1979 1982 1983 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2006
és nagyon köcce
Ha van ötleted szólj.
Amúgy most ennyi jutott hirtelen eszembe... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
tudom hogy nem ferraris már de valahova háttérbe a homályba sumit be tudnád tenni?
mert azért mégis sok köze van hozzá még a mai napig is
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Hát én így nem tudok képre linket tenni, max ráírni és megoldja valahogyan a házigazda...
Vagy csak simán belehet alá tenni szöveggel mint pl a itt.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egy "normális" banner méret 468*60, ha jól hallotam szóval egy ilyet szeretnék kérni. Elõre is kösz! Üdv!
szerintem a téma adott😊
Szeretnék kérni egy 780 X 200-as méretû bannert a HTC okostelefonok topikba
Azt szeretném,hogy a lent linkelt 7 kép legyen egymás mellett balról jobbra sorrendben:
desire,legend,smart,logo,HD2,hero,tattoo
(de meg is számoztam a képeket)
alapanyag képek
más felirat nem is kellene rá
elõre is köszönöm!
Szeretnék kérni egy ilyesmi képet mint ez:
ebbõl a képbõl:
és az egyik oldalra az legyen írva hogy Zsömi Trans a másik oldalra pedig hogy Kis-Tizedes!
Elõre is köszönöm szépen az illetõnek aki megcsinálja! 😊
Üdv. tomi0113
A Jade Dynasty topichoz szeretnék egy bannert kérni, képnek erre gondoltam. Illetve nemtudom hogy a bannerbe bele lehetne-e ágyazni 2 linket Hivatalos oldal, Magyar rajongói oldal, valamint egy kis animáció is mehetne a bannere 😊
Elõre is köszi annak aki tudna segíteni, ill. kivitelezni.
Üdv.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elõre is THX !!!
___@_/``
http://img178.imageshack.us/img178/3227/7769.png
Ezt meg tudnátok nekem úgy csinálni hogy a "Mechwarrior fan" helyett "Masakari" lenne a szöveg? szeretném a nevem helyére betenni.Elõre is köszi!
Armin & Ayu fan
Egy új bannert szeretnék kérni a "DailyCHIX" topiknak, ha esetleg éreztek magatokban fantáziát és sikerül összedobni valami ütõs fejlécet, vagy ismertek valakit aki szívesen készítene/segítene megköszönnénk! Az alapméret 770x210 pixel, de +/- pár képpont nem akadály, az egyéni ötleteket is szívesen várjuk! Egy kis nyersanyagot ITT találtok! Természetesen, egy aláírást a szerzõtõl szívesen látunk az alkotáson! Elõre is köszi és további szép napot!
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Egy bannert szeretnék tõletek kérni, egy blogra. A Mérete ugyan olyan lehet, mint az Sg-s bannereké. Ebbõl az 5 képbõl kéne összevágni a bannert valahogy dizájnosan.:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Valamint kéne egy ugyan ilyen széles képet csinálni ebbõl viszont magasságra sokkal kisebbet. Ebbe még bele kéne írni Ezüst színnel hogy 'Apollo', valahogy úgy kéne belerakni, hogy úgy tûnjön, mintha felfénylene.
Elõre is köszi, ha megpróbáljátok😊
Armin & Ayu fan
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
#7320, 7321, 7322 nm, örülök, hogy tetszik 😊
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"