8180
-
technext #7530 mindent visz :D -
#7529 mai profi művem :DD
-
#7528 Lemaradt a végéről a bronz színezés -.-
-
#7527 ?
-
Bala10 #7526 hátőőő... azzal lehetne javítani, ha a hirdetés lenne homályos és a felirat éles. -
#7525 Ezt tudtam összehozni, ha tetszik használod, ha nem, nem :)
-
#7524 sokminden van, és meglepetés lenne a topiklakóknak :) -
perchno #7523 nem lenne könnyebb ide le írni mit akarsz? -
#7522 egy flash bannerre lenne szükségem, ha esetleg van rá jelentkező, örülnék, ha priviben felvenné velem a kapcsolatot, és megírom a részleteket :)
[Heti Kvíz tápigba lenne] -
cmsworld #7521 Találtam egyet, nem tudom mit lehetne kihozni belőle: http://www.bppiac.hu/kepek/histimg/05.jpg Ha tudsz jobbat, minden ötletre nyitott vagyok. -
perchno #7520 Képet linkelhetnél. -
cmsworld #7519 Egy apróhirdetéses oldalra szeretnék kérni bannert, amelynek mérete: 380x290-es legyen. A szó valóját szeretném hangsúlyozni, tehát hogy apró hirdetés. Lenne ötletetek? -
#7518 Köszi!
Nem tudtam,hogy ilyen is van.:) -
#7517 Szerintem itt kérd. -
#7516 Sziasztok!
Szeretnék kérni a telefonomra egy háttér-bannert.:)
Kijelző mérete: 176 x 220 pixels
A kép pedig spanyol tengerpartról lenne.
Lehetne ez,vagy ez,illetve ez.
Rátok bízom,amelyik tetszik,illetve ah tudtok szebb képet,akkor azt is lehet kreálni.:)
köszi! -
#7515 jóez^^
köszi :D -
technext #7514 bocsi de nekem ez felejtős
http://noob.hu/2010/07/30/addsa.jpg -
#7513 1 jókis banner kellene,
Ganyédomb névvel valami szép betűtípussal, ja és mehet rá 1 hello kitty is a változatosság kedvéért>.<
800x600ban gondoltam :)
Előre is köszi:) -
#7512 Köszönöm nagyon szépen!!! Tetszik. -
technext #7511 -
#7510 Nagyon tetszik. Köszönöm. -
technext #7509
ha jobb oldalra rakom a faszit is akkor nem látszik a jel
változtatás kérhető, kiindulásialapnak rakom be ezt -
#7508 Ha lehetséges és még nem kezdted el akkor legyen ez a háttér mert ezzel könnyebben meglehet oldani. -
#7507 Bocs hogy ennyit írok de azt lehagytam hogy 450x170 legyen a méret. -
technext #7506 az első kép méretében? -
#7505 Még annyit hogy a 3. kép legyen az emberke mögött de ne teljesen csak annyira hogy ne tűnjön úgy hogy felsorolásban vannak a képek (tehát teljesen egymás mellett). -
#7504 Hello.
Szeretnék egy bannert kérni. Ennek a képnek szeretném használni a hátterét csak kék helyett piros és vörös szín legyen. Ezt a képet szeretném a jobboldalra. Ezt a képet kéne úgy elhelyezni hogy mondhatni jobbra zárt és átlátszó legyen annyira hogy a háttérszín látszik rajta. Végül a baloldalra legyen írva hogy: Ati és alá hogy Eternity Legends for Cao Cao! Remélem nem kérek nehezet. -
dx #7503 köszönöm szépen mindkettőtöknek. -
technext #7502 -
#7501 Ebben a méretben kérném. Köszönöm előre is. -
#7500 Igen. -
#7499 Se a méret nem lett akkora,se a betűtípus nem olyan,de azért csináltam egyet:P
-
dx #7498 sziasztok!
ebből a képből szeretnék kérni egy bannert.
ennek a bannernek a mintájára.
ergo a méret legyen ekkora az új kép esetében.
továbbá az új banneron szerepeljen a biciklizés felirat, és a "ki,mit,miért" felirat is, más nem kell rá. a hely mindegy csak legyen esztétikus.
a betűstílus lehet olyan mint a régi banneron,valamivel lehet kisebb méretű.
előre is köszönöm. -
karajjj #7497 de gondolom neki topik fejlécnek kell :) -
#7496 Ezek csupán a méretek, többféle is van, azért mondtam válassza ki a méretet, hiszen azt mondta, normál banner... azok pedig ebben a méretben vannak :) -
karajjj #7495 szerintem nem ilyen kell neki -
#7494 [URL=http://www.topbanner.hu/standard_banner_meretek.php]"Standard banner méretek"[/URL]
Ebből kéne kiválasztani, melyik méretre gondoltál :) -
#7493 Hát olyan mintha fogtál volna egy képet és ráírtad volna 2 másodperces változással a neved. :) De amúgy nem rossz de inkább ITT kéne megkérdezned a véleményt. -
karajjj #7492 abszolút fasza, elolvadok tőle -
66zio #7491