8180
-
#1253 bocs -
#1252 a logoműhelyben már kért logót, ez banner lesz (hacsak tényleg nem logót kér, vagy ha ugy kér bannert hogy nem tudja pontosan mi az):) -
#1251 az hogy sztem amit kérsz az nem banner hanem logo, de bocsi ha tévednék:) -
#1250 valaki segítsen:D -
#1249 mivan? senki nem írna ide valamit? hogy lehet vagy nem? -
#1248 :D -
#1247 olyan szerdetnék, hogy a jobb oldalon egy UTE logo, mellette a nevem thx -
#1246 Lehet bannert rendelni? -
#1245 ja és nem lehetne azt is megoldani, hogy a link felugró ablakban nyíljon meg? :)
előre is köffike -
#1244 meg a LEtöltés gomb-hoz ha a környékére oda tudnád tenni azt a linket, az is jó lenne -
#1243 jaja, plz csiáld meg:):$ -
#1242 nagyon jó lett !
nem sok beleszólásom van, de gyakran látogatom én is a Messenger topikot, ezért szeretnélek megkérni (természetesen, ha akyyy is beleegyezik :), hogy javíts ki pár 'írási hibát' :)
Java alapú, magyar nyelvű web-messenger
Ellenőrizd az MSN állapotát
Legjobb MSN-es portál
-
#1241 Próbáld meg flashgettel lekapni, esetleg kiszedni a tempből. Ha nagyon nem megy, felrakom valami atw-s oldalra. -
#1240 tess -
#1239 MSN FAQ Ha kérdésed van, itt nézz szét először!
JAVA MessengerJava alapú magyar nyelvű web-mesenger
MSN Állapot-ellenőrzésEllenőrizd az msn állapotát
Mess.beLegjobb msnes portál!
utána írtam miket írjon ki középen.
ilyen sorrendbenjó lesz, mindegy milyen betűtipus, meg egyéb, csak annyi, hogy illeszkedjen bele:D
esetleg, még az, h ha rá van téve az egér, akkor aláhuzza.
előre is thx -
#1238 Érteni. Írjad a címeket, és hogy miket írjon ki, ha ráviszed az egeret. -
#1237 vhogy ugy írná ki mint ez a banner is fent, csak arra a kis téglalapra rá is lehesen kattintani (persze ott csk szöveg lenne nem téglalap:D) -
#1236 na kész, ez lenne a háttere, a Letöltés gomb az erre a cimre mutatna!!!
a fenti sorban meg lennének szövegek, amikre ha ráviszi az user az egeret, a fehér szövegmezőbe ki írná hogy mi is az, ha meg rákattint, behozna egy cimet, amit szépen leírok, csa megkérdezem hogy nem e tulságosan bonyolult és érteni e;)
itt egy kis minta
minta -
#1235 Lehet. De pontos infót kérek, lehetőleg valami stuffot is linkelj hozzá. -
#1234 nah, lehet flashes bannert rendelni? -
#1233 Igen. -
Paranoia #1232 Köszi a segítsget!!!Bocsi a lamizzásomért....
Köszim még1x -
Paranoia #1231 akkor oda mehetbele a src="http://..../xy.swf"? -
#1230 Ha van házigazda, akkor neki szólsz, ha nincs, akkor bemész szépen egy mod topicba és megkéred szépen őket, h rakják be. -
#1229 Így:
<embed src="cybertrick.swf" width="300" height="150" align="middle" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
src="elérési út" -
Paranoia #1228 Nem az én forumom és azabaj,h nemlátom mik a "házigazda" lehetőségei.De ha bekopizom ezt persze kihelyetesítve az enyémmel,attól még nemfogja megatlálni.Még ezt léci..és köszi -
Paranoia #1227 Oh köszi
és maga az swf fájlt hogy fogja megtalálni? -
#1226 Copyzom, remélem ki tudod szűrni.
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="300" height="150" align="middle">
<param name="movie" value="cybertrick.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="cybertrick.swf" width="300" height="150" align="middle" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object> -
Paranoia #1225 Hi
Letudná vki rendesen írni,h tudok flash bannert beilleszteni?:$A sima kép annyira nem...
Az anyag készvan,yx.fla!Láttam sok helyen flash bannert és szeretném megtudakolni,h lehetséges.
Elöre is köszike -
#1224 wroten! -
#1223 Dichter? -
#1222 hát viszont az nagy baj -
#1221 Nekem arra nincs diplomám :C -
#1220 ilyen flashes bannert lehet kérni?:$:) -
#1219 Álmos vok, ma ennyi telt tőlem... -
#1218 Baszki, gyakrabban kéne bannert csinálni! [bénáz] -
#1217 -
#1216 Oksa, linkeld majd, kíváncsi vagyok :) -
#1215 Elkezdtem :D -
#1214 Azokból a képekből nehéz értelmeset