8180
-
#1293 semmi esélyed :DDDD -
#1292 ezt egy progival csinálta (TredyFlash Site Builder)
a kezelése nagyon-nagyon egyszerű :D
-
#1291 okok mán' alig várom! -
#1290 óóó, ne aggódj, pár hét, és meglátod -
#1289 :-( na mutasd a tied! maj' meglátjuk -
#1288 1: Ez egy template, most mit nézzünk rajta? Ügyes gyerek volt aki csinálta, és az nem Te vagy.
2: Mi köze ennek a bannerműhelyhez? -
#1287 ja bocs: Az oldal -
#1286 mit szoltok ehhez az oldalhoz? esetleh segítenétek a grafikai részén, mert én elég ügyetlen vagyok ilyen téren... ezt a grafika sem ragattat el teljesen
-
#1285 Az oladalt én csinálom, csak két lapra kéne ez a két kép és szeretném ha animálva lenne. A fles nem kikötés, felőlem ulead gif animátorral is csinálhatod, csak szerettem volna dinamikus képet, hogy később átírhassam a betűket. -
#1284 sokkal szutyokabb oldalért is kértek már komolyabb összegeket, ezmég nem is az annyira nagyon vészes kategóriába tartozik
(bár mondjuk viszonylag igénytelen a témához képest, és az, hogy a készítő oldalán a preloader egy az egyben egy swf.hu-s segédletből lett átemelve kész röhej...) -
#1283 szal 2 oldalas flash weboldalt csináljunk?
nemtom valaki megcsinálja-e, de ne sértődj meg ha nem.egy flash-es oldalért sokpénzt szoktak ám kérni:)
fleshmájszterek persze lehet megcsinálják gyakorlásnak, ha van idejük. -
#1282 Szertnék kérni 2 db 810x510-es képet. Legjobb lenne ha ilyen fleshes animációk lennének, a méret nem túl korlátolt, de azért legyen 3-4Mb alatt.
Az elő animáció alapja ez a kép lenne. A szöveg pedig:
Üdvözlünk az Avalon nevű Counter-Strike:Source Klán oldalán.
Avalon egy mitikus túlvilági sziget ahová csak a legkiválóbb harcosok lelke juthatott el.
Belépés a fórumba.
-->na ezt az uccsó sort pedig linkelni kéne ide: http://avalonhome.uw.hu/index.php
A 2. kép alapjául pedig ezt a képet szeretném ezzel a szöveggel:
Tagjaink: Szega Janos666 Swordfish Wiper
(a neveket középtályra, a tgjaink szót pl. jobbfelső részre)
A szöveget persze szépen kéne ráilleszteni a képre, elszórtan vagy tematikusan, netán közpre. Ezek egy phpbb2-n alapuló weblap részei lennének. A legjobb az lenne ha a képre illeszkedő animált szöveg egy külső fileből lenne beolvasva és akkor később magam is átírhatnám. (főleg a 2. képnél amihez jön még majd 1 név) És szöveg animáció alatt gondolok ilyen áttűnésekre vagy valami csicsás effktre ami kb. 18 mp-ig is eltarthat (ennyi az into.wav hossza)
Előre is köszi ha megoldható. -
#1281 nemjó mert fel van cserélve két cim bene ( a java és az ellenőrzés) -
#1280 mi is sírunk ezért:(
valaki ezért pénzt kapott:S
mi meg ingyen csináljuk amásikat -
#1279 ne sírj:-) -
#1278 Elég lesz, már sírok. -
#1277 semmi -
#1276 pm sent -
#1275 Megszabad kérdezni, h mennyiért? PM? -
#1274 persze :) Ezt azért valaki két szép szeméért összedobni dúrva lett volna. -
#1273 Akkor mi a probléma? -
#1272 Zséért? -
#1271 tudodm mire való... Photoshop CS2 Flash 8-t használok
meg 3DSMAX
-
#1270 Az egy 3D-s progi. Ha bannert akarsz csinálni:
Photoshop
Flash -
#1269 nem mondod meg?
egyébjént én cinema4d használok
-
#1268 Igen. Itt a saját helyén látható. Csak belenyúltak már, így egy két helyen vannak érdekes dolgok. -
#1267 :C -
#1266 honnan tudom letölteni? igazából ez érdekelne:D thx -
#1265 PS, UGA, vagy Animation shop. (UGA jobb.) Ezekkel kezdj. -
#1264 Ezt az oldalt te csináltad? -
#1263 érdekelnének a szoftvereitek -
#1262 hekedves bannerkészítők! mivel dolgoztok?
-
#1261 oké, leveheted, köszi a fáradtságodat!!! -
#1260 Tess
DE NE INNEN LINKELJÉTEK!!! -
#1259 szal tudna valaki segíteni? -
#1258 np =) -
#1257 jah bocs, azt hittem te csináltad:F -
#1256 szal segít valaki -
#1255 idézek ugy 3 helyről :)
Szegeden vagyok egyetemen, nincs internetem, egyetemi könyvtári gépeken meg nem lehet telepíteni semmit :) -
#1254 az én banneremen megtod csinálni azokat az apró is változtatásokat amit laky és én mondtunk?