Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
😊
Nem akarod megcsinálni moni-nak amit kért a Képszerkesztés topicban?Kicsit sok most a dolgom.

Dichter
Uhh, köszi. Igyekezni fogok.

Amse
Persze!😊
Neked örülök ,mert tudom, hogy rendes vagy.

Dichter
Lehetnék bannerkovács? Referencia egyenlõre nincs, de szívesen photosopozok, nagyjából értek is hozzá. Csak úgy nem akarok most munkákat elõled elhappolni, szal az a tisztább, ha megkérdem. (logomûhely topikban is már csak az nem csinál logot, aki nem akar)

nekem teccik, csak a felirat kéne h jobban olvasható legyen, vmi szecessziós betûtípusban és legyen picit nagyobb 😊 köszi 😊

-the invisible-

Amse
Kész.

ez a kmét topik, jó lenne ha a topiknév lenne a bannerben

-the invisible-

semmi baj, thx

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Amse
OK.Nagyon hula vagyok már szal holnapra marad.

Aquir
"akkor keress vissza" 😊))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hali mindenki!

A Kecske?Mé?(tm) topikhoz szeretnénk kérni bannert. A topik a kecskemétieké, szal szeretnénk, ha a banner vmennyire tükrözné városunkat 😊. linkek képekhez a topikban #4489, 4490, 4492

köcönjük

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Van keresõ

Amse
Már most 7535, de ez engem nem izgat.Nem én akartam ráírni.

Aquir
és ha a tpoic 2xx oldalas? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse

thx

CS!
Szeretnék kérni egy bannert ide a lényeg az hogy legyen rajta az hogy FAQ itt meg az a piros szöveg akár olyan is jó amilyet nem rég csináltál a klánomnak
Köszi Amse

Gery1980
HTX!<#wave>

Amse
Itt van link az elsõ hsz-ek között.

Dynamic
Bááázzzz😄D
Gery1980
Valahonnan nem lehet esetleg letölteni a riportfilmet?

Gery1980
LOÁÁÁL😄

Zsííííííííír !!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDD

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Amse
<#wink>

khamwass
nagyon faca, htx!!

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

jaj de csúnyák azok a csillagok. 😞

Amse
Hmmm?

Mikor lesz kész? 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Amse
OK thx.Csinálom.Google-t tudom csak ferikés nem volt.

khamwass
Ez a legjobb 😄D

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

Aquir
azt tedd amikor feláll és exszeszájzbúkzik 😊)))

khamwass

khamwass

Démonra meg jön rengeteg gúgli ban .)

Amse
Tudnál hozzá képeket mellékelni?

khamwass
ja, htx!

khamwass
Szeretnék egy bannert ,,rendelni", valami témával kapcsolatosat az Exöszájzbúk! topigba =)

<#ravasz1>

Amse
Nincs mit!
(na jó van<#hehe>)

cép.
köszönjük 😊

Amse
Thx.

Aquir
szvsz jó let 😊)))

Amse
Ez milyen?

na szal szeretnénk egy bannert kérni a Gitározás topiknak...
köszönjük szépen.

okés 😊

Amse
Nem.Csak azért szólj annak akié, hogy tudjon róla.<#wink>

csak annak a topiknak kérhetek bannert, amit én nyitottam?

Amse
Világosabb árnylat: D8EEFF , sötétebb árnyalat: C1E4FF

akyyy
höhö, remek csak azt mond meg mi a szinkódja a kéknek háttérkékben azt szépen beteszem háttérbe hogy illeszkedjen hozzá. amúgy thx <#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kérnék egy bannert a bannermûhely topikba

Amse
Akyyy:Itt van 1.Mont mit változtassak.Holnap jövök 17:00 körül.Addig találd ki.