8180
-
#1745 Köszi, bár szerintem a 1742 jobban sikerült (de lehet, csak azért mondom mert több munka volt vele):) -
#1744 1741 ha nekem kéne választani , nagyon zsír lett amúgy mind2 -
#1743 Csinálj nyugodtan, legalább lesz miből válogatnia:) Illetve sosem árt a gyakorlás:) Nem sértődöm meg ha senki sem használja fel a képeimet:) -
#1742 -
#1741 -
#1740 jo volt az elöző link is legalábbis én látom!
Ha MerlinW kolléga :),vagy más nem csinál,akkor én fogok!
És most kreativabb lessz,mint a chill,ambient banner! -
oliverspy #1739 itt a kép
Bocs. Az előző feltöltés nem jó, szal egy ehez hasonló kép kéne. Középen a szöveg:
CARTOON-NETWORK HQ -
oliverspy #1738 törölt hozzászólás -
#1737 köszönöm a köszönnivalókat:D -
#1736 király:)
-
#1735 very good lob , nagyon igényes szép munka , thx! -
#1734 -
#1733 Ha számítanak a kis és nagy betük:
-
#1732 Az sem nehéz... mask+gardient+blur/smudge+hue/saturation
Egyébként ugye a "művészetben" nem a technika a nehéz, hanem a megfelelő téma megválasztása, színek, fények, összhatás kompozíció, stb.
De köszi az elismerést:) -
#1731 májer!
Nagyon jó bannerek!
én tapasztalatbol mondom,hogy a látszat ellenére elég könnyü ezeket megcsnálni!
A 3 kép szélének egybeigazitása lehet csak probléma(hogy ne csik legyen a 3 kép között,remélem értitek mire gondolok!/mikor a paintban egyszerűen egymás mellé raksz három képet/)
és a megfelelő képek beszerzésével -
#1730 -
Monoton #1729 rakd fel vmi tárhelyre!! -
#1728 Hello!
Ha csináltam egy bannert Macromedia Flash 8 Professional-lal akkor azt hogyan tudom berakatni bannernek???
(Mert még a galériámba sem engedi feltenni, mert nem GIF/JPEG!) -
#1727 Jóvan... holnap meglesem elmentettem-e a psd-t. Hátha szerencséd van:) -
#1726 zsír a banner , csak nem olvastad végig a hsz-em , lécci a counter strike source felíraT HELYÉN : "thuGs Gaming" legyen úgy hogy a 2 szó között maradhat az css player figura és "Source" felírat helyén leegyen OGC.hu lécci !
A betűstílus meg minden maradhat , kivitelezhető ? előre is thx -
#1725 -
#1724 oké , amugy fejlécnek kell nem reklámnak -
#1723 -
#1722 -
#1721 ismeritek a bannermakert en az enyémet azzal csináltam ugy 2perc allat pedig nem is értek hozá -
#1720 meg szinte le sem írtál semmit csak a flashről áradoztál egyedül képet adtál meg szövegeket, kérdem én méret holvan?
meg sok más apróbb tulajdonság...honnan tudjam, hogy fejlécnek kell e vagy reklámozásra... -
#1719 figyelj egy komolyabb flash banernek nem fog neked nekiállni senki sem főleg nem ingyen meg az 1-2 napba bőven beletellik mire elkészül...csinálok neked egy gifet hidd el lesz olyan jó mint egy flash.. -
#1718 15 nap telt el azóta nem sírtam , de újra megkérdezem vlki tudna ezekből alkotni valamit? -
#1717 legtöbb bannerem ekkora, nem lesz vele gond -
Monoton #1716 mindent engednek :DDD -
#1715 650*150-t engednek:) -
#1714 -
Monoton #1713 -
#1712 -
Monoton #1711 de! lehetne! -
#1710 valami keretet nem lehetne rárakni? ami szinben menne hozzá -
Monoton #1709 most ha ezt nagyobbra szét lesz huzva akkor pixeles lesz és csúnya!
-
#1708 arra gondoltam h egymás után jelennének meg a szavak ugy hogy elhalványulnak.(remélem érthető)
valahol bal oldalon -
#1707 nah:) itt van pl egy jó banner csak a méret még mindig kicsi!ezen tudtok segiteni?
meg akkor a három szót kellene belevariálni valahogy!
az előző képen nekem nagyon tetszett a betütipus csak ezen a képen egyforma méretben kellene meg ha meg lehetne valami mozgással variálni az sem lenne rossz!
-
Monoton #1706 :) OK! linkeld a pikcsöröket :P