Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil3nt
Sziasztok!
Szeretnénk a Counter-Strike:Source forumhoz új bannert.
Elõre is köszönjük

Dichter
Surething, és kösz a bókot 😊

Amse
Dichter megcsinálod?Flash-ben te vagy otthon.

Counter Strike Source topikba nem akar valaki egy bannert készíteni?
Flashes kellene, szép méretes 😊
Ha valaki vállalja PÜ, aztán leirom minek kellene rajta lenni.
Csacsi
Sziasztok. A Championship Manager 5 topicba kéne vmi jó kis banner.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dichter
Adsz egy albacomp logót, és kész

csum666
De az albacomp kel lbeele így nem jó😄 de azért köszi😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Dichter
Bocs, ennél jobbat egyszerûen képtelen voltam csinálni.

Amse
Na én csináltam 1et.

Dichter
Jaa, látom. Hát képek nélkül nehéz lesz, de megprbálom otthon.

Dichter
De. Mit kell?

Punker
Thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse

csum666
De azé probálkozz lécci jó lenne 1 banner!

Punker
nyugdíjpénztár izére van valami kedvezményem amit el kellett költeni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse
Jah láttam hogy már megrendelted.Lehet nekem is megkéne, de még nem szántam rá magam.
#400-ra"valamikor nekiszánom magam" 😊

Punker
#400? amúgy a logo témád most jön ki dupla DVD-n. 😊

Amse
ÁÁÁ!Megõrülök.Nem nagyon akar összejönni semmi ezekbõl a logo-kból.
Dichter nincs kedved megcsinálni?

Amse
Hi!Bocs, de nem volt idõm befejezni tegnap, ma meg nem voltam itthon.Kell még pár képet szereznem amiket tegnap nem volt idõm és utána összerakom valahogy.

csum666
Msnbe beszéltem vele

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

csum666
Nah megcsináltad amse?

Amse
Nincs mit és tényleg bocs.

tökéletess, kösz <#eljen>

Amse
Tudsz adni képeket hozzá?

Amse
Hi!Bocs, hogy eddig tartott, de valamiért nem jelezte, hogy jött üzenet.Most néztem be, hogy up-oljak és meglepõdtem, hogy van számomra új üzenet.
Jó lesz így?

csum666
kéne 1 banner ahol a magyar kosárlabda csapatok logoja van megoldható???

plz, erre a képre kéne azt megcsinálni, hogy az írásról vér csorogjon le =)
htx!

Aquir
nyugi, szerintem nem hal bele 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ukki
bocs a késedelemért de még mindíg nem kaptam anyagot<#rinya><#shakehead> ha minden igaz jövõ hét kedden már lesznek képek és lenne egy olyan kérésem hogy egy kis flash is legyen benne és még egyszer bocs a késedelemért

Amse
Majd megnézem, de jók a figurák.😉

Punker
trailer-t megnézted? komoly lesz ez is 😊

Punker
ok thx 😊

Amse
Az komolyabb téma.Majd valószínû valamikor nekiszánom magam addig marad ez.😊

Punker
esetleg animálva a többi állatot is? 😊

Punker
biztos 😊

Amse
Punker itt van.
Jó lesz?

ok köszi

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Dichter
Írnod kell a moderátor topikba, hogy tegyék be

ezt ti rakjátok be az sg gyõrbe vagy a moderátor?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Dichter
no prob

·igen kiru!
köszike.

Dichter
Punker a tiédrõl sem feledkeztem el, de a motorja nem is olyan egyszerû, mint gondoltam. De rajta vagyok.

Dichter

Jóe?

Szia!
küldök pár képet és ezekböl kellene osszehoznod az sg gyõrbe egy bannert.elöre is nagyon köszönöm.

Dichter
Írsz a moderátornak címû topikba, hogy mit hova.

sweech
mekkérdezhetem hogy hogy kell bannert bepakolni? <#idiota>

sziliattilaifj
jó lett a Gyõzikés banner!<#nyes>

ukki
Majd szerzek, még nem nagyon kaptam képeket de majd kérek<#vigyor><#nyes>

H4lÁl0SZTÓ
😄DDDDDDDDDDDD Szép 😊