Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Ték 😊Sry Marsu, de nem tudtam kihagyni 😊

Dichter
Valami hasonlóra. Legjobb lenne maga a kutya egyedül 😊 Tulajdonképp megpróbálhatom kicserélni õket...

marsu

ilyesmire gondoltál?
A DVSC topikba tudnátok valami jó kis bannert csinálni?

Thx

Punkerwork
még akkor mikor csináltad.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dichter
oksa, már láttam be is tetted.

Punkerwork
maradjon szerintem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dichter
Nem találtam sajna én sem kutyás képet róluk 😞 Most maradjon ez, vagy inkább csináljak egy másikat?

Punker
thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Hmmm. Akkor holnap megpróbálok keresni, ma el kell mennem itthonról. Addíg itt van ez:

Ennyit tudtam nagyítani rajta.

Punker
nem találtam 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Esetleg tudsz adni egy képet a blökirõl?

Dichter
Tudok, persze. A kutyával már más a helyzet, mert ezt a képet találtam neten. Kicsit körülményes lenne odakopizni az igazi blökit, de nem megoldhatatlan 😊

Meglátom mit tehetek.

ivjoe
Flash player???
Vidd rá az egeret a színes téglalapokra és voilá!
Punker
+ esetleg az eredeti kutyát? 😊

Punker
az ötlet tetszik, csak nagyon picik, tudsz rajtuk nagyítani?

Dichter

A fejléc háttérszínéhez igazítva. Ha esetleg szeretnél valami designosabbat, akkor csak szólj. Ez az elsõ ilyen bannerem, kíváncsi vagyok, hogy néz ki a fórumban.

Amse
Mé nem?Viszont kívánom!<#integet2>

nemtom elolvsni a szabályokat
klnbn szép jóestét nktk!<#wave>
Punker
Thx

Dichter
Okok, akkor azt meghagyom.

Sietek vele ígérem, még ma kész lesz.

Punker
nem, csak én ezt találtam de ha te tudsz jobb nyagot akkor persze jó az is, mondjuk ebben a felirat nagyon jó 😊

Dichter
Muszály ebbõl? Én most nekiállok a melónak!

ivjoe
Bocs, én most nem nagyon tok dolgozni, mert egy oldal bannerjén dolgozok, még Dávid bannerjét sem csináltam meg. De már legalább kimaszkoltam. 😊
Punker
bezárt a mûhely? 😞

CB Dávid 18
.

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

Amse
😊

Punker
ebbõl 1 bannert plz dobjon össze valaki

CB Dávid 18
köszi szépen
<#worship><#worship>

ivjoe
Jájj, most látom a képet, kicsit munkás lesz ennek a kimaszkolása, meg a mozgatása. Holnap elkezdem!
CB Dávid 18
neked ment

CB Dávid 18

Szóval: kéne egy volvo felirat és közben egy volvo kamion mozogna. képet beraktam.ha megtudod csinálni annak örrülnék.köszi szépen

ivjoe

Adj képet, meg ötletet!
CB Dávid 18
Hétfön irtam neketek hogy csináltok nekem egy logot,akkor most is megkérdezem csináltok nekem egy logot?

ivjoe

Brigicsaj
Már sikerült.....😊)
Köszi hogy segítettetek.......😊

xD

ivjoe
Ezt lehet, hogy be kéne tennünk a banner alá???
Aquir
ird be ide hogy tegyék a bannert a topicba amelyikbe szeretnéd 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
NEhogy már ne találj egy modot!
Brigicsaj
Igen, csak eddig még nem találtam senkit.......még keresgélek......😊)

xD

ivjoe
Mod! Ha megkéred!
Brigicsaj
lesz.......ha berakja nekem valaki......😄DD

xD

ivjoe
A banner itt van az sg-n?
Brigicsaj
Hm???? Ezt hogy érted???

xD

ivjoe
Ez ide van tervezve az Sg-re???
Brigicsaj
ez az!

xD

ivjoe
Fölöslegesen nem csinálok, kell vagy nem? De hétvége elõtt nem biztos, hogy el tudom kezdeni, mert oldalnak csinálok bannert!
Amse
Na muti.Ha nagyon csúny akkor nem hagyhatjuk annyiban.

Amse
húha akkor lehet elindítom a PS-t.Ha reggelre elindul akkor estére már a képet is megnyitja szal.... 😄