Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel ez a honlap a nyaralónkkal kapcsolatos, a házról lesznek rajta fényképek, és arra gondoltam,hogy a bannerben is a házról lenne egy fénykép...
a hozzávaló fényképeket feltöltöm egy ftp-címre, és megadom hozá a passt, mert sok képbõl lehet hozzá válogatni, és nem akarok a fantáziátoknak határtokat szabni... 😊
Nekem olyan problémám lenne,hogy kellene nékem egy 750*96 pixel méretû banner,viszont grafikához nem konyítok (nem mintha máshoz olyan nagyon konyítanék... 😊). A másik problémám,hogy nem ide a fórumra lenne, hanem egy saját honlapra. Akinek ilyen feltételek mellett is van kedve megcsinálni, az jelezze vhogy, én adok hozzá anyagot, és elmondom az elképzeléseimet...
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Belerakod?
Nemadom oda! 😄DD
Köszönjük! Szép munka!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Savanyúság és ásványvíz nap van?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
<#eljen>#eljen>
Lenne valaki aki készítene egy bannert számomra (számunkra-itt nem a skizoid gondolkodásmódomra célzok😄)
A banner 468*60 méretben kérném.
Több fázist képzelnék el.
A háttér fekete esetleg ilyen lenne (ha van értelme és látható rendesen)
1; Fekete (vagy a linkelt) háteren a következõ felirat: Conquest Front!
Lehetõleg gót, cirádás betûkkel. (Lehetne fehér vagy vörös szegéllyel a betû a könyebb olvashatóság érdekében.
1/a villanás, vagy átmosás.
2; A következõ kép: kép középre helyezve, a banner méretéhez igazítva.
2/a: villanás/átmosás.
3; A következõ felirat: 193.202.63.122:28961
3/a: villanás/átmosás
...és kezdõdne elõre a ciklus....😊
Vizuláisan, elõre elképzelni dolgokat nem mindig tudok, ha a bannerkészítõnek más az elképzelése, szivesen veszem.
A bannerhez a következõ képeket is felhasználhatja:képek.
Elõre is köszönöm!!! trident.
Szerkesztve: Meló közben írom, ha valami nem tiszta, közölnivalód van, tedd meg légyszives!😉
Amse alkotnál nekem valani csajos kacsintós bannert?
anyagom hozzá sajna nincs....😞
xD
Oké majd vasárnap próbálok alkotni valamit, mert csak akkor leszek otthon.
Ejnyebejnye már büntink is van?😛
Én is szeretnék egy bannert kép az valami ilyesmi legyen:
és a felirat:Kriszti topica-duma mint az állat!
Kriszti13 copyright
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az operációs rendszereknél a Windows XP 64bit házigazdája vagyok! Szeretnék egy bannert a fórumhoz!!!Elõre is nagy köszönettel!
A banneren szeretnám, ha rajta lenne e kép, illetve e http:// elérés
Kép:
Oldal:
http://www.3dvelocity.com/articles/win64compatibility/win64softlist.htm
Az oldal címe: xp64 alatt futó progik!!!
És ez a banner alsó részén lenne. Vagy ahogy jónak látod, thx mág1szer.
nekem is jobban tetszene a Rém rendes banner Brúnó kutyával. Remélem ezekkel megoldható, kösz
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Megint kérnék egy bannert.......😊
Olyat szertnék amibe ez a kép van és az hogy "Brigi topikja"........... 😊
Köszi elõre is! 😊
xD