Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a bmp formátumért!
A végét painttal csináltam,de az eredeti szöveget nem a painttel szedtem ki!
jahh bmp azért télleg durva!
meg én ha url el akarom nézni nem engedi ugysem!
se megnyitni se menteni
meg én ha url el akarom nézni nem engedi ugysem!
se megnyitni se menteni
REAL MADRID
Az eredeti feliratot egyszerûbb volt kiszednem,mint a mostanit belerakni!
Tudom nem vmi szép!Bocs!
Ha nem lenne jo a kép,másold ki az url cimét,és nyisd meg ugy,és ott mensd le!
helló emberek!
tudnátok ebbõl a képbõl csinálni egy bannert a "chill,ambient,downtempo" topikba?
a feliratot ki kellene szedni a képbõl
tudnátok ebbõl a képbõl csinálni egy bannert a "chill,ambient,downtempo" topikba?
a feliratot ki kellene szedni a képbõl
██
Köszi!
Amugy az "alaphátteret" simán painttal,és microgafz picture publisherrel csináltam,mikor késsz lett,a külön elkészitett "futószöveget" beillesztettem a kék téglalapba,ezután apránként külön-külön frame-ban egyre közelebb vittem a kurzort a csillaghoz,ezután vissza!
A futószöveg utolsó frame-ja után,megint a "kurzoros müveletet"csináltam!
😊
Amugy az "alaphátteret" simán painttal,és microgafz picture publisherrel csináltam,mikor késsz lett,a külön elkészitett "futószöveget" beillesztettem a kék téglalapba,ezután apránként külön-külön frame-ban egyre közelebb vittem a kurzort a csillaghoz,ezután vissza!
A futószöveg utolsó frame-ja után,megint a "kurzoros müveletet"csináltam!
😊
gratulálok a bannerhez, már haladsz ötletes, amúgy tényleg warez 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Köszi!
Amugy már tudok "sima" bannert késziteni,mert ezt is én kreáltam!
Igaz a kurzornak van egy kis szépséghibálya,mert amikor a (play) csillagra "megy" rá,akkor ott látszik a fehér háttere!
Csak Flash bannert nem tudok!
ja és ha már a banneroknál tartunk megemliteném a portálom,ahol bannert,és ide az sg forumának is csinálok logót!
DE NE VEGYÉTEK REKLÁMNAK!
Amugy már tudok "sima" bannert késziteni,mert ezt is én kreáltam!
Igaz a kurzornak van egy kis szépséghibálya,mert amikor a (play) csillagra "megy" rá,akkor ott látszik a fehér háttere!
Csak Flash bannert nem tudok!
ja és ha már a banneroknál tartunk megemliteném a portálom,ahol bannert,és ide az sg forumának is csinálok logót!
DE NE VEGYÉTEK REKLÁMNAK!
arról a linkrõl ne csak ugy kiválassz egyet hanem a Windows verzsönt! /ha azod van/
hát ha eddig nem használtad a flasht akkor elõbb kisebb dolgokkal probálkozz!
banner majd késõbb!
flash banner készítõ progi!
Macromedia Flash
alább link 😄DDDD
ajánlott oldalak:
Itt érdemes kezdeni!
Itt érdemes kérdezni!
sok sikert!
hát ha eddig nem használtad a flasht akkor elõbb kisebb dolgokkal probálkozz!
banner majd késõbb!
flash banner készítõ progi!
Macromedia Flash
alább link 😄DDDD
ajánlott oldalak:
Itt érdemes kezdeni!
Itt érdemes kérdezni!
sok sikert!
REAL MADRID
tehát arrol a linkrõl kiválasztok eggyet,és kis ügyeskedéssel el is készithetek egy flash bannert?
Tényleg vki adna egy linket,ahonnan flash banner készitõ progit lehet leszedni?
vagy ez nem ilyen egyszerû?
Tényleg vki adna egy linket,ahonnan flash banner készitõ progit lehet leszedni?
vagy ez nem ilyen egyszerû?
Macromedia Flash
REAL MADRID
Nem, én úgy értem, mint pl a FORMA1 topikban a banner alatt felsorolt csapatok, vagy a Football Manager topikban a bannerben lévõ FAQ (hogy rá lehet kattintani és utána bejön a FAQ) !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello!
Nem tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan illetve mivel tudok egy képre hivatkozást/linket tenni (és persze lehet-e ilyet csinálni) ???
Elõre is kössz!
Nem tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan illetve mivel tudok egy képre hivatkozást/linket tenni (és persze lehet-e ilyet csinálni) ???
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
sziasztok kérhetnék 1 560*260 mérteü banner lehet moszgó is legyen rajt 1 deszkás ugy h mindtha az árnyéka ugrana valami felett és azon a valamin ami felett ugrik az legyen írva hogy : mima
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
kedves mélyen tisztelt bannerkovácsok !
Counter Strike Source témakörbe szeretnék tõletek banneralkotást kérni !
itt van kép banneralapnak , bár ezek fun jellegû képek :
Mivel ez a legnépszerûbb online lövöldözõs sok anyag van róla neten , google beirva "counter strike source " tuti kidob pár száz ezer képet
Nem vagyok tisztába a bannerkészítés lehetõségeivel , úgy halottam flashbannert is vállaltok . Ha lehetne készitsetek 1 sima és 1 flash es bannert hogy összetudjam hasonlitani . Ha bármivel kapcsolatba több info kell irjatok rám . Ha eggyet csináltok akkor legyen viszont flash !!! Sõt inkább flash !!! az menõ 😛 Legyen 1 beflasshenõ felirat hogy "thugs gaming " és utána eltünjön és beflashenjen az hogy OGC.hu " thx !!!!!!!
Counter Strike Source témakörbe szeretnék tõletek banneralkotást kérni !
itt van kép banneralapnak , bár ezek fun jellegû képek :
Mivel ez a legnépszerûbb online lövöldözõs sok anyag van róla neten , google beirva "counter strike source " tuti kidob pár száz ezer képet
Nem vagyok tisztába a bannerkészítés lehetõségeivel , úgy halottam flashbannert is vállaltok . Ha lehetne készitsetek 1 sima és 1 flash es bannert hogy összetudjam hasonlitani . Ha bármivel kapcsolatba több info kell irjatok rám . Ha eggyet csináltok akkor legyen viszont flash !!! Sõt inkább flash !!! az menõ 😛 Legyen 1 beflasshenõ felirat hogy "thugs gaming " és utána eltünjön és beflashenjen az hogy OGC.hu " thx !!!!!!!
!!!Hajrá Brazília!!!
a 2. nemtecc de az elsõ az tecc 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Nehogy kizökkentsem az önbizalomlöketet, két újabb, egyszerübb mû: <#vigyor>#vigyor>

[merlinw.org]
Grat!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Nekem amugy a Da Vinci kode teccik 😊
Nekem amugy a Da Vinci kode teccik 😊
már aktívak, de gondoltam berakom õket referenciaként😊
Lehet nálam is rendeléseket leadni😊

Lehet nálam is rendeléseket leadni😊

[merlinw.org]
x
thc