8180
-
#3206 tedd közzé..egyenlőre a zsűrinek nincs dolga -
#3205 Szedjétek össze akkor egy linkre az összeset (mondjuk az sgverseny.atw-re), és beteszem, hogy szavazzanak rá, a pontokat pedig először nekem elküldik, én meg továbbítom VRSDM-nek, vagy közzé is tehetem akár. -
#3204 #3202
szerinted?
(a külön topikot én sem értem) -
#3203 kösz
Szerintem a versenyt a továbbiakban, úgy kellene megoldani, hogy az elékszült fejléceket belinkeljük és majd az ottlévők eldöntik...szerintem ez a legésszerűbb, legkorrektebb módja a dolognak :) -
#3202 Mi a fenének kellett külön topik a bannerversenyeknek? Ide nem fért el?
Na és kinek küldjem el a szavazatokat? -
#3201 lehet szolni kéne a topik (mm a verseny témájául szolo topik(tehát a felhők felett)) házigazdájának hogy végeztünk vagy valami:D -
#3200 sehunse:) én is várom:) -
#3199 eredményhirdetés? :S -
#3198 thx -
#3197 www.tutorial.hu-n találsz egy ilyen cikket. -
#3196 Üdv!
Nekem egy kérdésem lenne...
Nem tud valaki valami jó módszert egy háttér folyamatosítására? Tehát van mondjuk egy rozsda mintám, és azt szeretném, hogy honlapra ismétlődő háttérként beilleszteve folyamatos legyen... :)
Tehát valki? Esetleg vmi tutor?
Előre is THX! -
#3195 Na és mikor lesz eredmény hírdetés:)? -
#3194 Na nakem 8. Csak gondoltam jobb ha külön van egy verseny topik.
Akkor utólagos elnézést a másik topikért. -
SeLFisCH #3193 osztom a véleményed -
#3192 Szerintem ennek nem sok értelme van, de ne haragudj meg....RaZoK találta ki ezt a bannerversenyes dolgot, és itt ő a házigazda + a moderátoros versenyt is színvonalasan csinálta...
De ez csak az én vélemyényem.
_ -
#3191 Összeírtam a jelentkezőket, meg a képeket.:BANNER VERSENY TOPIC -
#3190 Talán egy fokkal jobb!
gameplusz banner v2.0:
"Jelentkezés!"
-
#3189 Hamarosan linkelem a v2.0-át, azt még várjátok meg lécci :P -
#3188 nah...
Látom a " kifutópálya" téged is megfogott!:DDD -
#3187 Van a képhez tartozo puncisabb kép is? :D Vagyis a néniről :P -
Inkább ezzel a képpel indulok!:D
[apro]bocs de nem maradt időm, hogy ma estig új képpel nevezzek -
viizo #3185 nem vittem túlzásba, de sajnos nem sok időm volt rá :/
-
blackgamer #3184 Ha kifogytok a verseny ötletből, akkor esetleg a Mi ennek a számnak a címe? és az MP3-at keresek témákhoz is lehetne pályázati kiírás. Sokan látogatják és nagyon sivárak fejléc nélkül. -
#3183 Én írtam, eddig semmi válasz. -
#3182 még nemvolt időm irni neki, de ha irsz akor lécci kérdezz rá az enyémre is:) -
#3181 És te már érdeklődtél ? (Vagyis megkaptad már?) -
#3180 már énis kérdeztem, St-nél kell érdeklődni -
#3179 Végülis én is leszarom...de azért érdekelne, hogy mi van a nyereménnyel ??? -
#3178 hidd el, ha lejár nem fogok pityeregni :) -
viizo #3177 :) nyilvánvaló, hogy ilyen kis közösségekben és ilyen alkotói versenyeken nem a nyerészkedés a cél, hanem az puszta elismerés, illetve hogy kipróbáld magad :)
ha valaki "nyeremény" miatt csinálná, régen rossz lenne, hiszen itt pl. egy emeltdíjas sms és kész, görcsölés nélkül meglenne a VIP :)
-
#3176 Nekem se számit a VIP tagság, vagy a nyeremény.
Én puszta verseny szellemből készítem az ilyeneket. -
#3175 ésmellékesen, 2. lettem ezelőtti versenyen ami fél év ajándék VIP-et jelent, de őszintén akkoris leszarnám ha nemlennék vip:) csak a képfeltöltés miatt kellett :D -
viizo #3174 mondjátok ezt úgy, hogy mindketten VIP tagok vagytok :D -
#3173 csatlakozom... -
#3172 jajmá, nem a nyereményért csináljuk, igazság szerint én lesz@rom, hogy van e vipem vagy nincs :) -
#3171 1. Én nem szabtam méretkorlátokat, az alkotókra bízom, de legyen ízléses ne túl mini vagy túl bazi.
2. Nincs nyeremény, de ha gondoljátok, a nyertesnek fizetek egy VIP-et.
30, ha érdekel :) -
#3170 kööfi -
#3169 állat lett(Y) -
#3168 1: senki, ez egy alap méret.
2: nincs nyeremény -
viizo #3166 oooh, király, abba még épp beleférek, köszi :)