Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
legalábbis nekem nem akartak ennél nagyobb bannert fejlécnek betenni egy Sg:Connection topikba
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[merlinw.org]
[merlinw.org]
a betûtípus tényleg nem oda illik, esetleg valami írott jól nézne ki?
Elõre is kösz!
www.CRIMEMUSIC.try.hu
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
ja meg az a buzi jezerbár csíkozás sem illik bele, ahogyan a buzi jûzerbár pixel font sem :Ð
Mindenesetre ez itt flame, ha nem megy próbáld meg a Flash topikban, esetleg az swf.hu-n.
[merlinw.org]
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
ezt így írd be forumba a bh-n: Macromedia Flash 8-al szerkesztek egy menüt. Ezt: http://greenh.atw.hu/ .
De ha át írom az egyik kockában a szöveget, akkor az össze ugyan ara változik.
Nem tudná valaki erre megírni hogy mit tehetnék?
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ha van kedvetek a Kertészkedés topicnak készíteni egy igényes, szép fejlécet, azt minden odalátogató megköszönné
nem kell nagynak lennie és mind a 4 évszakhoz külön-külön egy-egy banner jól nézne ki
köszönöm!
REAL MADRID