Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ja, azt ja. Mond mik legyenek rajta.

[merlinw.org]

The FlashBack
mármint bannert😄

MerlinW
Nem, de www.hotscripts.com -on vagy google-val találsz kismillió elõregyártott szirszart😊

[merlinw.org]

The FlashBack
az enyémhez nem tudnál összewdobni valami egyszerût? nem vagyok valami kreatív:|

MerlinW
Nem nagy durranás, egyedül a képek arányos méretezésének lekódolásával tököltem sokat, ill az automatikus thumbnail készítéssel. A többi már plusz fícsör, mint a jogosultságkezelés, stb😊

[merlinw.org]

The FlashBack
ûh de jó 5let
ide is elkéne egy
hozá is fogok. 😊

MerlinW
Írtam saját galériát, oszt annak

[merlinw.org]

The FlashBack
szép, de mijen célból?

MerlinW
780x180 pont belepasszol😊

ide pl akkorát csináltam anno

[merlinw.org]

MerlinW
Csak hogy legyen itt banner is, ezt magamnak csináltam😊

[merlinw.org]

Aquir
az itteni topicnak nem kell az a banner =) egyébként bármekkorát be lehet tenni gondolom😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tarajos Sül
most nézem,hogy itteni topik felécébe sztem nem lessz jó,mert a max bannerméret 760x150 nem?

legalábbis nekem nem akartak ennél nagyobb bannert fejlécnek betenni egy Sg:Connection topikba
Aquir
modern kertészkedésnek jó banner 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
én meg csak mondtam hogy nincs megszabva 😊

Tarajos Sül
Nekem tetszik,bár a betûtípuson tényleg lehetne változtatni 😊))))))
The FlashBack
csak szarul néz ki kicsiben, meg brutál nagyban is<#hawaii>

Aquir
végülis akármekkora lehet, úgyis be lehet rakni 😄

MerlinW
Ekkora az SG banner mérete. Max vékonyabb lehet, de a szélessége 760-780 körül kell lennie.

[merlinw.org]

MerlinW
Meg fogsz lincselni, én is szoktam olyat használni😊 Mellesleg én sem szólok amiért használod az általam kikevert #E4DC2E színt...<#ravasz1><#vigyor3><#idiota>

[merlinw.org]

Gerzson
jó lett! de 650x150 jobb lenne mert úgyse írunk rá egyéb infót, a keret is lehet vékonyabb
a betûtípus tényleg nem oda illik, esetleg valami írott jól nézne ki?

RaZoK
elkezdtem..:]

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

HyperGames
Tehát akkor kéne egy fejléc! Anyagot itt találtok (ajánlom: Hitman, Getting Up, Splinter Cell, GTA, stb.) a fejléc mérete: 800x156.

Elõre is kösz!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

HyperGames
ok jogos, sry!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

RaZoK
ja és lopod a fehér fekete dupla keretemet 😛

RaZoK
szerintem jó, csak kicsit kontrasztosnak tûnik az átlátszó négyzettõl.
ja meg az a buzi jezerbár csíkozás sem illik bele, ahogyan a buzi jûzerbár pixel font sem :Ð

MerlinW
Gondolom mert egy szimbolumot változtatsz ami minden menüponthoz fel van használva. Keresd meg hogy valójában hol van megadva naki a cimke, stb. Lehet hogy scriptbõl veszi.

Mindenesetre ez itt flame, ha nem megy próbáld meg a Flash topikban, esetleg az swf.hu-n.

[merlinw.org]

GWHSZ
az elõbb rosszat linkeltem be..😄
Sorry!😄
Derko Über Alles

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

GWHSZ
Hello!!

ezt így írd be forumba a bh-n: Macromedia Flash 8-al szerkesztek egy menüt. Ezt: http://greenh.atw.hu/ .
De ha át írom az egyik kockában a szöveget, akkor az össze ugyan ara változik.
Nem tudná valaki erre megírni hogy mit tehetnék?

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

The FlashBack
Sajna már nem it lakik
Nem tudtok segíteni?😄
Hülék, a betûtípusra gondoltam😄

nf1
nem baj, eleintei én is lassan olvastam, de majd bele jössz <#eljen>

RIZLA
akkor keresd fel, a 2.-os tanítónénid .... xD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

The FlashBack
kellett 10mp mire elolvastam😄

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Gerzson
Sziasztok!

ha van kedvetek a Kertészkedés topicnak készíteni egy igényes, szép fejlécet, azt minden odalátogató megköszönné
nem kell nagynak lennie és mind a 4 évszakhoz külön-külön egy-egy banner jól nézne ki
köszönöm!

zsolesz92
jaja😄

Aquir
Beszúrod linkként a bannert és ha a rajta levõ kiemelt mondatra rányomnak akkor biztosan átviszi õket a másik topicba 😄D

zsolesz92
de nekem nem csak az az egy csik kell, hanem egy képes efektes banner amire szeretnék egy szöveget amire ha rányomok átdob másik topicba. annyira én i értek a htmlhez hogy betuggyam irni(vagyis dreamweaverrel metnt 😄 de má régen volt...

nf1
html... bármilyen szövegszerkesztõvel megtudod csinálni :|

zsolesz92
akkor mivel tudnám megcsinálni?nincs semmi különleges progim, azér most nem fogok letölteni 3D flash animatort hogy cináljak bannert... akkor inkább majd megkérek itt vkit hogy csináljon nekem

nf1
olyat psben nem lehet :|

zsolesz92
szóval ha egy szövegre rákattintasz bedobja az általad megjeleníteni kívánt oldalt.(szavazás topic az autótuning topicot)

nf1
én 760X180at szoktam használni

nf1
ezt nem értem :|

zsolesz92
még 1 kérdés, a méret már eldöntve, hogyan kell linkelni a photoshopban?

zsolesz92
nem, topicba kéne. 500*377 naon nagy?

RaZoK
ha szabvány reklámbannerre gonolsz (fekvõ) az 468x60 pixeles.

RaZoK
de akkor is pontosabban kérem, nehogymá én rohangáljak mert neki banner kell..az eladó sem házhoz viszi neked a tejet :]

zsolesz92
ahh jobb gomb tul. bocs a fölösleges pofázásér 😄

zsolesz92
sziasztok meg tuggyátok mondani mekkora az átlag banner mérete? vagy ha nincs ilyen akkor a maximumot pls. Ennél nagyob kéne mint ami itt vanm(én szeretném csinálni, legalábbis megprobálom) de kb mint az #1999-es hsz. kb akkora méret kéne

<#eljen>

REAL MADRID