163
Hype kontrol
-
#163 don't believe the hype -
Micsu #162 whehe -
Micsu #161 istenem
nem éppen játékipar dehát akkor is -
#160 Igazából nem tudom hogy az ilyen ranglistából kerülnek e ki a GOTY kiadások de ha igen akkor az Oblivion vagy Fallout 3 GOTY verziókért (alapjáték + összes dlc egy dobozban, nem kell támogatni az unszimpi marketplace-t) plusz a reklámért már bőven megéri nekik is, meg nekünk is. Sötétek meg mindenhol vannak, nem hiszem hogy ennél mélyebb belegondolást megérdemelnek... -
#159 Ha már feljött a topik. ;)
A GÓTY az a jelenség, amikor média a semmiből készít anyagot, amivel ünnepek közelében megpróbál még több forgalmat generálni (esetleg kitölteni az ünnepek alatti szabadságolásból fakadó produktivitás hiányát).
Olyan teljes mértékben képtelen rangsorolás szokott ilyenkor megtörténni, amikor összehasonlítják a Tekken-t a Forza-val, és valami felfoghatatlanul bődületesen értelmetlen logikával (vagy annak teljes mértékű hiányával) az egyiket a másik elé helyezik. Az egészet publikálják, majd díjakat osztanak.
Elkerülhetetlen velejárója, hogy a totál sötét, agymosott közönség ezt komolyan veszi, majd elkezd vitatkozni, hogy márpedig a Bayonetta nem jobb, mint a Left4Dead...
Belegondoltatok már?
-
#158 najó Heavy Rain is... -
#157 lcs -
#156 innen nekem alulról a hatodik és a hetedik ér valamit -
#155 Idióták!
-
#154 Hát, nemtom. Nekem is gátlásom van ha "néha" leugatok valakit csak azért mert élvez valami ponyvát. De szerintem kell. -
#153 Én már túl vagyok azon, hogy elrontsam mások örömét. Az SG-s hírtopikon is csak mosolygok, ahogy a lelkes elsőválasztók örömködnek, hogy lehet nemsoká Fideszre meg Jobbikra ikszelni, és dejóleszettőlnekik...
Majd rájönnek maguktól idővel, amire rá kell jönniük. Ha meg nem, az csak jó nekik. -
#152 Én nem mondja nekik senki, hogy láthatják 2,5 éve (Wii megjelenés), hogy mire volt elég a mozgásérzékelés egy olyan konzolon, ahol ez az alap?
-
#151 tudnám miért -
#150 ahhoz képest mindegyik új mozgásérzékelős baromságról áradoznak a gyerkőcök pl. a gamer365 fórumán... -
#149 Na, most semmi szükség nem volt hype kontrollra, mert úgy volt szar az egész, ahogy volt. -
#148 http://e3.gamespot.com/press-conference/?tag=content_nav;press-conference
:D:D:D -
#147 Edge és Eurogamer HALO3 10/10 -
Aby! Aaaabyyyy! Merre vagy? Ja itt vagy...te figyelj a Halo 3 8 óra alatt majdnem 2 millió példányban kelt el! Úristen mit csinálsz? Mit akarsz azzal a kötéllel? Ne csináld! Neeeeeee!!!!...
-
Daryl Hall #145 „A MGS2 -rol meg nem lehet roszat irni mert az mar tortenelem. Sokan ugy emlitik hogy a valaha megalkaotott legjobb storyval es jatekmenettel megaldott jatek. En is tamogatom mert ehez hasonlot nem tudsz meg egyet mutatni.” Ugye ezt te sem gondoltad komolyan vagy csak viccnek szántad, a valaha készült leggyengébb MGS rész a földön, a Metal Gear Acidokal együtt. A SEGA már Saturnon különb játékokat csinált. Kojima eddigi MGS munkásága alatt 3db normális Tactical Espionage Action részt csinált Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid (PSX/GC). Az első Solid rész megjelenése óta nem tudott méltó/normális folytatást csinálni, ami elszakadna az elődöktől és tudna valami újat is mutatni. A sok hülye meg kijelenti a világ legjobb játékának. Attól még, hogy a megvalósítás első osztályú, attól még az MGS2, MGS3, MGS: PO nem tud kilépni a középszerűségből. Jó játékok, izgalmasak, de rókabőrök. Én olyan színvonalú folytatást várnék, mint az MGS volt, talán majd a 4. rész hozza azt a színvonalat. Legalábbis reménykedem. -
#144 Példa, hogy milyen értelmetlenségekből lesz vallás:
*paste*
Ahogy pár napja már beszámoltunk róla, a Microsoft holnap rendezi a Halo 3 premier partyt a Mammut 2-ben. A rendezvényen lesz szoboravatás, és minden más!
A Halo 3 nemzetközi premierje alkalmából a Microsoft Magyarország is nagy partyt szervez. A rendezvény 2007. szeptember 25-én, azaz holnap lesz a Mammut 2 üzletház Saturn áruházában.
Programok, röviden:
22 óra - Találkozunk a szökőkútnál. Itt felavatjuk Master Chief világon egyedülálló, 5 méteres szobrát, lefényképezzük, megcsodáljuk, kicsit beszélgetünk, aztán indulás a Saturn áruház!
22 órától - A Saturnban 16 Xbox 360 gépen 32 játékosnak lesz lehetősége premier előtt kipróbálni a Halo 3-at.
24 óra - Találkozás Master Chief-fel, közös fényképezkedés, majd megkezdődik a játék árusítása.
Egyéb programok - Halo 3 terepasztal, Lézer Aréna
-
amodent67 #143 Ja, és hogy visszakanyarodjak egy kicsit 2004 -be:
Sephi, melyik az a német és holland lap, ahová írsz?
:) -
amodent67 #142 háááájpkóóóóntróóóóllll!!! -
#141 nonono
Halo 3 is ö gud end fílinges fps meg multipléjer gém, leglábbis sokan azt mondják:) -
#140 HALO3 teh best gém evah! -
#139 Téged az idásztri sose fog kiszolgálni, mert az igényeid mögött nem áll elég vásárlóerő. Az indásztri a tömegigényeket szolgálja ki minden esetben. Viszont a tömeg nélkül nem létezne az egész indásztri sem, amiből azért így is csurran-cseppen néha némi neked való stuff is (porszem a gépezetben). -
#138 Talán annyi gond van ezzel, hogy utána nem engem akar kiszolgálni az indásztri. -
#137 Dettó.
Most adom épp el az X800XT, aminek az árából egy hiperbrutálfullextrás barebone rendszerem lesz, ami netezésre, multimédiára, stb bőven jó lesz és még szép is.
Játékra meg -sajnos csak- 1 éve ott a box... -
#136 Nekik jó érzés megvenni.
Neked jó mert ők fizetnek azért, hogy beinduljon, és Te később olcsóbban megvehesd, meg legyenek rá jó játékok.
Akkor mit kell ezen problémázni? -
#135 > De végülis kell lenni valakiknek, akik igazi ok nélkül megveszik az
> értelmetlenséget is, ahhoz, hogy beinduljon valami.
>
> Lehet, hogy inkább örülnöm kellene, hogy a kezdeti bénázást sem nekem kell
> megfizetni. Csak hát, sajnálom, akiket így rá lehet szedni... -
#134 / paste
> Én spec azért akarok venni kapásból, mert...miért is?:DDNemtom, de kurvára kell.Ennyi.
(Xbox 360-ról van szó.) -
#133 Ez man lelott poen! :DDD -
#132 Lehet drogot arulnak a jatekboltban?:DDD LSD, vagy PSP?:D -
rrroka #131 hát szerintem emuval az eredeti psx sokkal szebb, bár nem hasonlítottam :))) -
#130 nemnem!!!
sooot
mai napig napmintnap multizok Starcrafttal es toltom a replayeket meg vodokat(hat azok a koreaiak mit le nem muvelnek, ugymint jatektechnika, meg a kore epulo 3 TVcsatornas showmusoraikkal), meg nezem a napi Scene hireket es ecceruen nem lehet megunni...
btw az alapjatek 98as -
#129 En majig jaccom a Transport Tycoon Deluxe-ot :D -
#128 "Tesóm ősszel játszotta pécén, emulátorral, billentyűzetről a PS1 változatot."
Aztán remélem, kiadósan hókonnyomtad, hiszen "a warez rossz"... :D -
gyurmandia #127 Gratula! Ez nagyon rendben volt -
#126 "Tesóm ősszel játszotta pécén, emulátorral, billentyűzetről a PS1 változatot."
Vazz, szegénynek miért nem adtad oda egy napra a tiedet? -
#125 Kit érdekel, hogy PSX textúra?!?
Tesóm ősszel játszotta pécén, emulátorral, billentyűzetről a PS1 változatot. Majdnem egy menetben vitte végig, csak mert érdekelte.
...hozzá kell tennem, hogy amikor az a 20 polygonból álló, pixelkirály Rex először megmozdul az egész játékot befonó körítés után, még most is be lehet sz*rni, mert az a rendezés sok-sok-sok mai high-tech játékot megszégyenít.
BTW most venni akar egy PS2-t. -
rrroka #124 az a másik fele :)
de ha jól emlékszem egy az egyben vettél át a psx taextúrákat (vagy mifenéket) amik PC monitoton télleg rútak.
egy nagyon jó sztorit is el lehet cseszni szar megvalósítással...