19
-
Mice #19 én rózsaszínt kérnék mert az olyan aranyos...(dr. szöszi) -
Mice #18 ha meg elromlik még mindig jó lesz porszívónak:) -
Mice #17 jó akkor nekem meg 511 gigás van (lol) -
Emmegki #16 Minél kisebb a hullámhossz, annál kisebb jelet tud olvasni a lézer. Az ultraibolya már nincs a szivárványban (azaz nem látjuk) -
dez #15 Hmm, remélem, hogy ezeknek a lemezeknek a fizikai védettsége és hibatűrése egyenes arányban áll majd a kapacitásával. Mert mire jó, ha mindenképp kell egy csomó backup róla? -
#14 és vezérelni fog egy virtuális sisakot amiben a 2 megás fotorealisztikus textúrák segítségével olyan mintha benne lennél a filmben (élvezheted ahogy romano helyett rád esik a helikopter:D) -
#13 Jót fogok röhögni , ha a végső határ a hupikék és a bugyirózsaszín lesz:D bár valószínű végigutazunk a zsivárvábnyon:D -
#12 de addigra el is avulnak...
-
#11 "Az 510 GB tárolókapacitású lemezek ezenkívül abban is különböznek a többi optikai adattárolótól, hogy nem kék, hanem ultraibolya lézerrel égetik fel rájuk az adatokat"
Mindig van valami új szín... :P
Az 510 GB tárolókapacitású lemezek ezenkívül abban is különböznek a többi optikai adattárolótól, hogy (profitmaximalizációs okokból) nem 5 vagy 10, hanem mongyuk 20 év mulva jelennek meg a piacon...
-
Gabest #10 Sokat segít a memorizálásban, ha van mihez kötni ezeket a szavakat :)
terra: Latin, earth, land
tera: From Greek teras, monster
dictionary.com
-
#9 terabájtos -
HUmanEmber41st #8 A Blue ray író sem kis példány, ez vajon mekkora lesz ? Szobába be fog férni?? Üzembiztonság szempontjából melyik hely jobb ? Paks, vagy Albertirsa? -
pemga #7 Jah, 640kB-nak elégnek kell lennie mindenkinek :). /BG/ -
#6 Nyugi, mire kifejlesztik, és elérhető lesz számunkra, rá fog férni vagy 2-3 játék. :)
Vagy egy film dolby-nemtommiben, lesz hanszóró a 4 sarokban, a fejed felett, meg az egyiken ülni fogsz hogy alulról is jöjjön a hang. -
asdasdasd #5 Basszus, elszarta az irast a 496GB-nel. Most kezdhetem elolrol. Ujrainditom, talan a jovo hetre kesz is lesz. -
#4 scotty energiát -
DOT #3 Ultraibolya lézer, vagy elektronsugár ? Nem ugyanaz :) ráadásul utóbbi csak vákuumban működik. Persze, ha azt fejlesztgetik, hogy csináljanak vákuumot a CD meghajtóban, akkor hajrá :P -
#2 Max X év múlva, amikor már 10 Terrabájtos adattárolók lesznek. :) -
#1 vegyek egy ilyen 510gb ost azt többet már nem is kell vennem lol