818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
  • Punker
    ezt ne tőlem kérdezd St a főnök :)
  • Johnyy
    SZal ! sztem legyen szavazás de ne igen or nem menüpont,,, amúgy SZTEm mek akkor a nickre kettintva az infók között jenenének meg a lámák idiotáők,, de akkor dicsérjünk is emberek!!!!!
  • Garfield
    Alakítsunk felügyelő bizottságot a moderátorok fölé? És azokat ki ellenőrzi?

Szerintem nem kell, döntsenek a moderátorok. Az ilyesfajta túlbiztosítással lehet kinyírni a jó ötleteket.

Mottó:
    A teve egy olyan ló, melyet egy bizottság tervezett.
  • Lacee
    maximálisan egyetértek, jöjjön a kreténpont-rendszer! :)

más: csak nicket lehet bannolni, vagy van mód esetleg IP-cím vagy hasonló tiltására is? azért kérdem, mert ha kirúgsz egy embert, az bármikor visszajöhet xy2, xy3 stb néven.
  • Dichter
    De most a fekete pontosztó topikra gondoltam. Vagy ez az 5let el van vetve?
  • Met
    Ja, 500 topic egy játéknak pl. csak azért mert az előző topic címében rosszul írták a játék nevét.
  • Punker
    van beleszólásotok, moderátor topic-ban jelezhetitek a zavaró elemeket
  • Bandew
    Amíg diktatórikus volt, addig nem volt bajom vele, hisz nyílván az az egy ember, nem érzékelteti a hatalmát különben mindenkinek elege lenne, de ha pár ember kap ilyen "hatalmat", abból nem sok jó fog kisülni.
    Már így is volt néha, hogy egy-egy moderátor pofátlanul viselkedett egyes emberekkel.
  • Dichter
  • Johnyy
    teccik az a smájli!!!!!! :P :DDD
  • Dichter
    De azért neked is biztos akad itt pár ellenszenves arc. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy részrehajlóan fogsz eljárni, de azért ezekbe a pontokba, legyyenek nekünk fórumozóknak is beleszólásunk. Vagy mondjuk leginkább a topiknyitónak, akinek a topikjában a gaztett el lett követve.
  • jAsOn VoOrHeEs
    " Kreténségért, hülyeségért bannolgatós. SZERINTEM "

LOÁL
  • Kandurex
    Kretén-rendszer :D Teccik! Mikó?
  • Garfield
    Arról nem is beszélve, hogy a VIP csak X forinton megváltott, ideiglenes plusz szolgáltatás, semmi egyéb. Attól nem több valaki, hogy fizetett érte.
  • Punker
    iszonyat káosz lenne ha nem pucolgatná pár ember hobbiból a fórumot, hogy ti nyugodtan tudjatok dumálgatni
  • St
    fórum az diktatórikus szervezet, ennek példáját itt már sokszor láthattad, és más fórumokon is. ezen kár felháborodni.
  • Aspyrin
    Hehe, már látom magam előtt a sok -oló embert
  • mukika
    Szerintem te az elsők között leszel akik lámát kapnak.
  • Johnyy
    megoszlás elentétek, harc veszéj! foradalom!
  • Bandew
    Te jó ég!
    Hierarchia van a fórum társadalomban!
    Ez nem jó...
  • St
    nekem nincsennek a fórumon barátaim, így én leszek az független személy, akinél lehet reklamálni.
  • Johnyy
    de el ám!!!! rohadjak mek!!!!! sry!!!
  • Garfield
    ÉS olyan nagy baj lenne, ha nem szófosásról szólnának a topikok, mégha ezt a szófosást VIP-ek követik el?
  • Dichter
    Az egésszel az lenne a baj, hogy pofára is mehetnének ezek a fekete pontok. Pölö egy mod, a haverjának nem fog egykönnyen pontot osztani, míg egy olyannak, akivel már volt összetűzése, az első bakija után. Mondjuk akkor legyen egy ember aki pontot oszthat, valaki független (esetleg én? ) és nyíljon a Moderátornak topik mellett, egy Fekete pontra esélyesek topikja.

Kreténségért, hülyeségért bannolgatós. SZERINTEM
  • Punker
    ha megfigyelted a VIP-ekkel sokkal kevesebb baj van mint a "tucat" fórumozókkal
  • Garfield
    Hagyjuk már a helyesírás-ellenőrzést.
    De azért nézd már meg a #14-es hozzászólásodat: értem én, hogy internet, meg mindenki úgy ír, ahogy akar, de azért valami minimális önfegyelem elvárható lenne, nem? Írásjelek, szóköz, meg ilyesmik...
  • mukika
    ehez mit szólsz???

Napi 5 topicot min. törlök...
  • St
    de lehet, hogy 3 érni fog 1 -t
  • Bandew
    Ez még egy mókás megoldás. De tényleg csak 1 napra, nem hetekre.
  • St
    a dolog úgy nézne ki, hogy ha valaki büntetőpontot kap, akkor a vip csillagok helyén jelenne meg, annyi db, ahány pontja van
  • Punker
    nem érted miről beszélünk
  • Johnyy
    JAJA!!! de sztem csak bizonyos topicokra legyen ez a dolog, és a kivétel ne csak a gumi legyen!!!!!
  • Aspyrin
    Rossz ötlet, pl.a viájpí tagság(otok) száma erősen megzuhanna, hiszen senki sem fizetne azért, hogy ne használhassa a nickjét. Sztem érdekesebbé lehet tenni, pl. ha egy szmáljit kap az illető, aztán ha elér egy bizonyos szintet (pl. 3 láma) akkor kaphatna egy szmájlit ami mondjuk aznapra elhallgattatná.
  • Bandew
    Ezt elhiszem, én csak úgy gondolom, ami történt az megtörtént, része lett valaminek.
  • Johnyy
    The motherfuckers redy for a new shit!!!!!

Legyen !!! de akkor egy oan fórum részleg kell hogy csak kultúráltan egyenesen előre!!! olvasás rulz! meg helyesíráselenőrzés stb,, sztem szétzilálná a jó hangultaot!!!!!!! szal sztem ha nagyon akarjuk akkor csak bizonyos kiemelt topikokra!!!!!!
  • Garfield
    akyyy-nak lőttek.
  • Bandew
    Tényleg St, mi lenne ha kinyomnád a főoldalra szavazat formájában, mellette ennek a topiknak a linkjével?
  • Punker
    szerintem 2 hét legyen a min.
  • Met
    Kereső nem használatáért 3 nap ban.
  • Garfield
    (Azért halkan megjegyzem, hogy a magyar neten van jópár olyan fórum, amelyek elvannak nagyszerűen úgy, hogy a fórumozóktól nem tűrik meg az öncélú ökörködést.)