818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
#78 ezt ne tőlem kérdezd St a főnök :) -
#77 SZal ! sztem legyen szavazás de ne igen or nem menüpont,,, amúgy SZTEm mek akkor a nickre kettintva az infók között jenenének meg a lámák idiotáők,, de akkor dicsérjünk is emberek!!!!! -
Garfield #76 Alakítsunk felügyelő bizottságot a moderátorok fölé? És azokat ki ellenőrzi?
Szerintem nem kell, döntsenek a moderátorok. Az ilyesfajta túlbiztosítással lehet kinyírni a jó ötleteket.
Mottó:
A teve egy olyan ló, melyet egy bizottság tervezett. -
#75 maximálisan egyetértek, jöjjön a kreténpont-rendszer! :)
más: csak nicket lehet bannolni, vagy van mód esetleg IP-cím vagy hasonló tiltására is? azért kérdem, mert ha kirúgsz egy embert, az bármikor visszajöhet xy2, xy3 stb néven. -
#74 De most a fekete pontosztó topikra gondoltam. Vagy ez az 5let el van vetve? -
#73 Ja, 500 topic egy játéknak pl. csak azért mert az előző topic címében rosszul írták a játék nevét. -
#72 van beleszólásotok, moderátor topic-ban jelezhetitek a zavaró elemeket -
#71 Amíg diktatórikus volt, addig nem volt bajom vele, hisz nyílván az az egy ember, nem érzékelteti a hatalmát különben mindenkinek elege lenne, de ha pár ember kap ilyen "hatalmat", abból nem sok jó fog kisülni.
Már így is volt néha, hogy egy-egy moderátor pofátlanul viselkedett egyes emberekkel. -
#70 -
#69 teccik az a smájli!!!!!! :P :DDD -
#68 De azért neked is biztos akad itt pár ellenszenves arc. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy részrehajlóan fogsz eljárni, de azért ezekbe a pontokba, legyyenek nekünk fórumozóknak is beleszólásunk. Vagy mondjuk leginkább a topiknyitónak, akinek a topikjában a gaztett el lett követve. -
#67 " Kreténségért, hülyeségért bannolgatós. SZERINTEM "
LOÁL -
#66 Kretén-rendszer :D Teccik! Mikó? -
Garfield #65 Arról nem is beszélve, hogy a VIP csak X forinton megváltott, ideiglenes plusz szolgáltatás, semmi egyéb. Attól nem több valaki, hogy fizetett érte. -
#64 iszonyat káosz lenne ha nem pucolgatná pár ember hobbiból a fórumot, hogy ti nyugodtan tudjatok dumálgatni -
#63 fórum az diktatórikus szervezet, ennek példáját itt már sokszor láthattad, és más fórumokon is. ezen kár felháborodni. -
Aspyrin #62 Hehe, már látom magam előtt a sok -oló embert -
#61 Szerintem te az elsők között leszel akik lámát kapnak. -
#60 megoszlás elentétek, harc veszéj! foradalom! -
#59 Te jó ég!
Hierarchia van a fórum társadalomban!
Ez nem jó... -
#58 nekem nincsennek a fórumon barátaim, így én leszek az független személy, akinél lehet reklamálni. -
#57 de el ám!!!! rohadjak mek!!!!! sry!!! -
Garfield #56 ÉS olyan nagy baj lenne, ha nem szófosásról szólnának a topikok, mégha ezt a szófosást VIP-ek követik el? -
#55 Az egésszel az lenne a baj, hogy pofára is mehetnének ezek a fekete pontok. Pölö egy mod, a haverjának nem fog egykönnyen pontot osztani, míg egy olyannak, akivel már volt összetűzése, az első bakija után. Mondjuk akkor legyen egy ember aki pontot oszthat, valaki független (esetleg én? ) és nyíljon a Moderátornak topik mellett, egy Fekete pontra esélyesek topikja.
Kreténségért, hülyeségért bannolgatós. SZERINTEM -
#54 ha megfigyelted a VIP-ekkel sokkal kevesebb baj van mint a "tucat" fórumozókkal -
Garfield #53 Hagyjuk már a helyesírás-ellenőrzést.
De azért nézd már meg a #14-es hozzászólásodat: értem én, hogy internet, meg mindenki úgy ír, ahogy akar, de azért valami minimális önfegyelem elvárható lenne, nem? Írásjelek, szóköz, meg ilyesmik... -
#52 ehez mit szólsz???
Napi 5 topicot min. törlök... -
#51 de lehet, hogy 3 érni fog 1 -t -
#50 Ez még egy mókás megoldás. De tényleg csak 1 napra, nem hetekre. -
#49 a dolog úgy nézne ki, hogy ha valaki büntetőpontot kap, akkor a vip csillagok helyén jelenne meg, annyi db, ahány pontja van
-
#48 nem érted miről beszélünk -
#47 JAJA!!! de sztem csak bizonyos topicokra legyen ez a dolog, és a kivétel ne csak a gumi legyen!!!!! -
Aspyrin #46 Rossz ötlet, pl.a viájpí tagság(otok) száma erősen megzuhanna, hiszen senki sem fizetne azért, hogy ne használhassa a nickjét. Sztem érdekesebbé lehet tenni, pl. ha egy szmáljit kap az illető, aztán ha elér egy bizonyos szintet (pl. 3 láma) akkor kaphatna egy szmájlit ami mondjuk aznapra elhallgattatná. -
#45 Ezt elhiszem, én csak úgy gondolom, ami történt az megtörtént, része lett valaminek. -
#44 The motherfuckers redy for a new shit!!!!!
Legyen !!! de akkor egy oan fórum részleg kell hogy csak kultúráltan egyenesen előre!!! olvasás rulz! meg helyesíráselenőrzés stb,, sztem szétzilálná a jó hangultaot!!!!!!! szal sztem ha nagyon akarjuk akkor csak bizonyos kiemelt topikokra!!!!!!
-
Garfield #43 akyyy-nak lőttek. -
#42 Tényleg St, mi lenne ha kinyomnád a főoldalra szavazat formájában, mellette ennek a topiknak a linkjével? -
#41 szerintem 2 hét legyen a min. -
#40 Kereső nem használatáért 3 nap ban. -
Garfield #39 (Azért halkan megjegyzem, hogy a magyar neten van jópár olyan fórum, amelyek elvannak nagyszerűen úgy, hogy a fórumozóktól nem tűrik meg az öncélú ökörködést.)