818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
  • Garfield
    Aki eddig nem vette észre magát, ezután sem fogja. Egy fél napos, egy napos bantól viszont garantáltan észhez térne.
  • Bandew
    Tudom, de régen még ilyen nem vót, meg aztán ki tudja. :-P
  • Johnyy
    én kiperkáltam 1 1000 est 1 éves vipre és tuti nem fogk ujraregelni.. meg azokat a ki sköcsögöket akik ezt művelik ki kell tiltani ahányszor ujraregelnek és ugyanoan idióták! NA akkor készítsétek a "napló"--t

De arra azért figyelni kell hogy minden kis cset meg off meg egy kis fun azért elmehet csak a topicromboló xarok -at kell elküldeni melegebb éghajlatra
  • Bandew
    De én azt jobban elviselem, mint az esetlegesen bekövetkező igazságtalanságokat, mert ez egészen biztos, hogy fog ilyet szülni. Nekem nem a pontozzással van a bajom, hanem azzal, hogy itt sok félreértés lesz ebből. Fene se kívánja.
  • Garfield
    Mivel topiknyitáskor az ember arcába robban egy ablak a kereső használatáról szóló figyelmeztetéssel, így nehéz figyelmen kívül hagyni.
  • Punker
    nem vagyok, csak azokban a fórumokban ahol a legtöbbet vagyok segítek fenntartani a "rendet" :)
  • mukika
    vegyünk példát Tomcatról!
  • Dichter
    Hogy X hülyeséget csinál, attól még Y nem fogja vissza magát

Azért nem mindenki elmegyenge, aki itt fórumozik. És azért egy két reg is meg fogja gondolni, hogy
    -Úbazzeg, xy ezért bant-kapott, ezért én nem csinálom
  • Garfield
    Ez igy különösen oké, csak győzzétek csinálni.
  • Punker
    igen sajna megváltozott a fórum, és egyre több a problémás ember aki nem tudja és nem is akarja betartani az iratlan szabályokat, aki élvezi ha tönkreteheti mások szórakozását, mert azt hiszi névtelenül és arctalanul bármit megtehet a neten
  • Bandew
    Tudom, de (valljuk be) min 1x mindenki elkövette még új korában, hogy nem használta a keresőt. Most akkor egy újreg egyből megszívja ezzel?
  • Garfield
    Tanító célzat?

Muhahaha.

Akkor ugye lesz helyesírásos topik is?

Tanító célzata annak lesz, ha megüti a bokáját az, aki nem bír magával.
    Hogy X hülyeséget csinál, attól még Y nem fogja vissza magát.
  • Dichter
    Nem, csak 1 HUB-ra járok, ahol ismerek mindenkit :)
  • Aspyrin
    öö nem is tudtam, hogy górévagyö
  • Bandew
    Sok energiádba fog ez neked kerülni. :-D
  • Kandurex
    1 nap pihi azért van, akármilyen DSLs :)
  • Dichter
    Nem úgy tanító célzat, ahogy most Te gondolod. Hanem hogy mit szabad, és mit nem egy fórumon. First-take, kereső nem használata stb.
  • Punker
    sajna nem tudunk velük mit kezdeni, max jobban figyelünk rájuk
  • St
    lesz egy nyilvános napló, ahol megtekinthető aktuálisan ki kapott pontot, kitől, és miért. a moderátoroknak kötelező lesz szövegesen indokolni a büntetőpont adását.

az ellenőrzést így a közvélemény is gyakorolhatja, és mindenkinek jogában áll nálam reklamálni, ha igazságtalanságot érez.
  • Bandew
    A szmájli édeskevés.
  • Garfield
    Erre viszont lehet az a válasz, hogy nem kell itt fórumozni, ha nem tetszik.

DC hubról még nem vágtak ki szó nélkül? Olyankor mit csinálsz? Alkotmánybírósághoz fordulsz?
  • Bandew
    Tanító célzat a fórumon?
    Hoppá itt valami nagyon megváltozott. Régen nem erről szólt a fórum.
  • Punker
    semmi szükség ellenőrzésre a fórumozók irányából, a moderátorokat a főszerkesztő ellenőrizheti az ő célja hogy sikeres legyen az oldal tehát nem fogja tűrni a moderátori túlkapásokat.
  • Lacee
    jogos. csak arra akartam rávilágítani, hogy alegtöbb surmónak abszolút nem számít a ban, mert belépnek másik nickkel és probléma megoldva.
  • Dichter
    Mindegy, látom nem aratott sok sikert ez az ötlet. Nekem tulajdonképp mindegy, csak segíteni prószáltam. De a pontozás tetszik, legyen!
  • Kandurex
    Ezért vannak a szmájlíík.
  • Dichter
    De ha látod valakinek a neve mellett a lama-t, akkor arra kattintva (egeret fölévive) is kíírja, miért kapta. Egyébként meg nem elhanyagolható a tanító célzata sem ennek a topiknak. Mit szabad, és mit nem.
  • Bandew
    Ez az egyik, a másik meg az, hogy nem látod a másik arckifejezését, hogy ő most éppen hogyan gondolta a viccelődést.
  • Met
    Mit kell ellenőrizni, 2-3 moderátor el tudja dönteni.
  • Dichter
    Persze. Megyek az ombudsmanhoz.

De most komolyan. Ez a pontozás, egy jó 5let. De szvsz ellenőrizetlenül nem életképes.
  • Punker
    privátban kaphat figyelmeztetést, de szerintem fölösleges hogy mindenki belelásson abba hogy ki milyen hülyeséget csinált
  • Dichter
    Lesz-e? sry
  • Met
    és ha meglátod a neved akkor tiltakozol vagy mi?
  • Dichter
    Ok.

St! Legyen-e pontozós-topik?
  • Garfield
    Ez szerintem bőven elég.
  • Garfield
    De valami olyasmit írt St lejjebb, hogy az ikonból kiderülne az, miért kapod.
  • Punker
    moderátorokat is ellenőrzi St meg a többi fejes, és így van ez jól szerintem, ha gond van valakival mi azt jelezzük és ők döntenek.
  • Dichter
    Nem azt mondtam, hogy alakítsunk szervezetet a modok fölé. Hanem van egy Moderátornak topik mellett, egy fekete pontos topik is, amibe mi is beleláthatunk. Nem csak azt veszed észre, hogy a neved mellett van egy
  • mukika
    Volt már példa örökös bannra.
  • Garfield
    Hogyan bannolsz egy ADSL-s fószert?