818
Büntetőpontok rendszere a fórumban
Szabályok: #1, #249, #260
Szabályok: #1, #249, #260
-
Garfield #118 Aki eddig nem vette észre magát, ezután sem fogja. Egy fél napos, egy napos bantól viszont garantáltan észhez térne. -
Tudom, de régen még ilyen nem vót, meg aztán ki tudja. :-P -
én kiperkáltam 1 1000 est 1 éves vipre és tuti nem fogk ujraregelni.. meg azokat a ki sköcsögöket akik ezt művelik ki kell tiltani ahányszor ujraregelnek és ugyanoan idióták! NA akkor készítsétek a "napló"--t
De arra azért figyelni kell hogy minden kis cset meg off meg egy kis fun azért elmehet csak a topicromboló xarok -at kell elküldeni melegebb éghajlatra -
De én azt jobban elviselem, mint az esetlegesen bekövetkező igazságtalanságokat, mert ez egészen biztos, hogy fog ilyet szülni. Nekem nem a pontozzással van a bajom, hanem azzal, hogy itt sok félreértés lesz ebből. Fene se kívánja. -
Garfield #114 Mivel topiknyitáskor az ember arcába robban egy ablak a kereső használatáról szóló figyelmeztetéssel, így nehéz figyelmen kívül hagyni. -
nem vagyok, csak azokban a fórumokban ahol a legtöbbet vagyok segítek fenntartani a "rendet" :) -
vegyünk példát Tomcatról! -
Hogy X hülyeséget csinál, attól még Y nem fogja vissza magát
Azért nem mindenki elmegyenge, aki itt fórumozik. És azért egy két reg is meg fogja gondolni, hogy
-Úbazzeg, xy ezért bant-kapott, ezért én nem csinálom -
Garfield #110 Ez igy különösen oké, csak győzzétek csinálni. -
igen sajna megváltozott a fórum, és egyre több a problémás ember aki nem tudja és nem is akarja betartani az iratlan szabályokat, aki élvezi ha tönkreteheti mások szórakozását, mert azt hiszi névtelenül és arctalanul bármit megtehet a neten -
Tudom, de (valljuk be) min 1x mindenki elkövette még új korában, hogy nem használta a keresőt. Most akkor egy újreg egyből megszívja ezzel? -
Garfield #107 Tanító célzat?
Muhahaha.
Akkor ugye lesz helyesírásos topik is?
Tanító célzata annak lesz, ha megüti a bokáját az, aki nem bír magával.
Hogy X hülyeséget csinál, attól még Y nem fogja vissza magát. -
Nem, csak 1 HUB-ra járok, ahol ismerek mindenkit :) -
Aspyrin #105 öö nem is tudtam, hogy górévagyö -
Sok energiádba fog ez neked kerülni. :-D -
1 nap pihi azért van, akármilyen DSLs :) -
Nem úgy tanító célzat, ahogy most Te gondolod. Hanem hogy mit szabad, és mit nem egy fórumon. First-take, kereső nem használata stb. -
sajna nem tudunk velük mit kezdeni, max jobban figyelünk rájuk -
lesz egy nyilvános napló, ahol megtekinthető aktuálisan ki kapott pontot, kitől, és miért. a moderátoroknak kötelező lesz szövegesen indokolni a büntetőpont adását.
az ellenőrzést így a közvélemény is gyakorolhatja, és mindenkinek jogában áll nálam reklamálni, ha igazságtalanságot érez. -
A szmájli édeskevés. -
Garfield #98 Erre viszont lehet az a válasz, hogy nem kell itt fórumozni, ha nem tetszik.
DC hubról még nem vágtak ki szó nélkül? Olyankor mit csinálsz? Alkotmánybírósághoz fordulsz? -
Tanító célzat a fórumon?
Hoppá itt valami nagyon megváltozott. Régen nem erről szólt a fórum. -
semmi szükség ellenőrzésre a fórumozók irányából, a moderátorokat a főszerkesztő ellenőrizheti az ő célja hogy sikeres legyen az oldal tehát nem fogja tűrni a moderátori túlkapásokat. -
jogos. csak arra akartam rávilágítani, hogy alegtöbb surmónak abszolút nem számít a ban, mert belépnek másik nickkel és probléma megoldva. -
Mindegy, látom nem aratott sok sikert ez az ötlet. Nekem tulajdonképp mindegy, csak segíteni prószáltam. De a pontozás tetszik, legyen! -
Ezért vannak a szmájlíík. -
De ha látod valakinek a neve mellett a lama-t, akkor arra kattintva (egeret fölévive) is kíírja, miért kapta. Egyébként meg nem elhanyagolható a tanító célzata sem ennek a topiknak. Mit szabad, és mit nem. -
Ez az egyik, a másik meg az, hogy nem látod a másik arckifejezését, hogy ő most éppen hogyan gondolta a viccelődést. -
Mit kell ellenőrizni, 2-3 moderátor el tudja dönteni. -
Persze. Megyek az ombudsmanhoz.
De most komolyan. Ez a pontozás, egy jó 5let. De szvsz ellenőrizetlenül nem életképes. -
privátban kaphat figyelmeztetést, de szerintem fölösleges hogy mindenki belelásson abba hogy ki milyen hülyeséget csinált -
Lesz-e? sry -
és ha meglátod a neved akkor tiltakozol vagy mi? -
Ok.
St! Legyen-e pontozós-topik? -
Garfield #84 Ez szerintem bőven elég. -
Garfield #83 De valami olyasmit írt St lejjebb, hogy az ikonból kiderülne az, miért kapod. -
moderátorokat is ellenőrzi St meg a többi fejes, és így van ez jól szerintem, ha gond van valakival mi azt jelezzük és ők döntenek. -
Nem azt mondtam, hogy alakítsunk szervezetet a modok fölé. Hanem van egy Moderátornak topik mellett, egy fekete pontos topik is, amibe mi is beleláthatunk. Nem csak azt veszed észre, hogy a neved mellett van egy -
Volt már példa örökös bannra. -
Garfield #79 Hogyan bannolsz egy ADSL-s fószert?