805
Szerintem az egyik legjobb zenemaker program
  • gameplusz
    http://www.musicmasterworks.com
  • polgi
    Szervusztok! Ha tudnátok segíteni kellene egy program, hogy megírt kottákra élvezhető minőségű, hangszert tegyen és így meghallgassam a várható eredményt(itt bukik meg a guitarpro;). (persze jó lenne ha a midigangszert lekottázná, meg normális szájharmónikahangjai lennének de már mindennek örülnék) Köszi
  • laca13
    Én még naon új vokés szeretnék zeneszerkesztQ lenni, de nem tom hogy kezdjem.
    Szeretnék segítséget kérni, milyen progikat,mintákat szedjek le és honnan?
    Ha tudtok segíteni lécci tegyétek meg, link-ekkel meg ilyenek.
  • WhiteLand
    Ah..most nézem ebben is a registration entries van meg..azaz a regkey... de minek neked crack mikor megy anélkül is :S
  • WhiteLand
    Hú de régen írtak ide :D Innen letölthetitek az FL Studio 7.0.2 RC1 XXL ---> azaz innen : http://www.mininova.org/tor/610887
  • PcBalu
    Üdv!

www.musiceditor.hu és a tutoial menüpontban találsz leírást!

• sanya002
    Sziasztok!
    Nem tud vki adni valami linket ami elmagyarázza hogy kell használni ?
    Ha lehet magyart !
    Eéőre is köszi
    Ui.:Ha lehet e-mailba küld sanya11vcitromail.hu
  • PcBalu
    Üdv!

Nekem most a Fl Studio 7-es van meg! Csak kellene crack már megvan a Registration Entries fájl, csak a dll kllene még! Előr is köszi!
  • GOAViktor
    Valaki tudna segíteni egy HardTechno alap elkészítésében? Egy amolyan Maat M. Maddox, esetleg Petduo-s dolog érdekelne (Sven Wittekind is jöhet). Kérem valaki segítsen mihamarabb, mert már eléggé sokat szenvedtem rajta, de nem vagyok megelégedve. FL 7-et használom! Köszi a helpet előre is!
  • gameplusz
    http://thepiratebay.org/tor/3609565/FL_Studio_6.0.8_XXL___WORKING__

Ezzel jo.-
  • stupido
    Hát vagy Export to zip vagy a mentésnél a fálj formátumnál kiválasztod a Zip-et... ennyi. Előnye, hogy bármilyen gépen megnyithatod, mert a felhasznált hangmintákat belerakja a zip-be. Nyilván ha más gépen nyitod meg és a project olyan plug-in-re hivatkozik ami azon a gépen nincs, akkor a plug-in nélkül betölti...

A másik fontos dolog, hogy amikor elmented a zip-et, akkor nézd meg a méretét a fájlnak mielőtt kilépnél a fruity-ből. Nagyon ritkán de előfordul, hogy rosszul menti el. Ilyenkor egy újramentés megoldja a problémát...
  • Atoc
    stupido, hogy mentel el zip-be?
    gameplusz,akkor ha tudnál adni 1 linket,ahonnan letudom szedni az FL 6.0.8 XXL-t,és cracket hozzá,azt megköszönném!
  • stupido
    Én ezért mentem zip-be. Eddig egyszer volt vele gondom. Mondjuk az elég durva volt, mert az egyik zip-ből eltűnt(!) egy hangminta. De ettől eltekintve semmi problémám nem volt vele...
  • gameplusz
    Nekem elmenti, es barmikor be is tudom tolteni, nemtudom mit sírtok (FL 6.0.8 XXL-em van)
  • Atoc
    de amúgy neked csak akkor nemvolt jó? máskor jó volt? mert nekem mindig ezt csinálja.. :(
    vki nemtud segíteni?
  • Atoc
    jah az pech..finoman szólva,nekem mpndjuk nemigazán tud kárba vészni nagy munkám,mert mindig ezt csinálja,tehát olyan nagy cuccokat nemtudok csinálni,és ha csinálnék is felesleges lenne.
    Nemlehet h vmit rosszul mentek? vagy..fogalmam sincs :S
  • Skiper
    Háhá!
    Három hete dolgoztam egy számon, ma végre elkészült volna, és velem is ugyanez történt!!
    Ez valami pokoli szar! :D Mennyi munka, idő, energia... És ez fölösleges időpocsékolás volt... Szerencsére egy 80%ban kész verzió megmaradt mp3-ban, de a számot soha nem fogom újra megcsinálni...

Valahogy vissza kéne hozni a forrásfájl error előtti állapotát... valahogy nagyon vissza kéne hozni, az segítene szerintem...
  • Atoc
    Sziasztok!
    Az FL 6-ot használom,és az a gondom hogyha elmentem 1 projectem,hogy később folytathassam,akkor a következő megnyitásnál ezt írja:
    An error occured while reading the FLP file.
    It may be corrupted,or some plugin caused an error while opening.

Ami project alapból benne van azt +nyitja simán,csak azokat nem amiket csinálok, Segítsetek pls,köszi!
  • GOAViktor
    Valaki tudna segíteni egy HardTechno alap elkészítésében? Egy amolyan Maat M. Maddox, esetleg Petduo-s dolog érdekelne (Sven Wittekind is jöhet). Kérem valaki segítsen mihamarabb, mert már eléggé sokat szenvedtem rajta, de nem vagyok megelégedve. FL 7-et használom! Köszi a helpet előre is!
  • Sonlox
    Nézegetttem én is az oldalt ,ezek szerint nem elég részletesen.. köszi
  • Dj Faustus #185
    A hivatalos weboldaluk szerint nincs magyar forgalmazója.
  • Sonlox
    Hi! Van magyar forgalmazója a proginak? Tud valaki erről valamit?
  • Hixer
    Gondolom tudjátok már de azért ha még nem néztétek volna, szólok.

Kijött a Fruity Loops 7-es verziója, hivatalos oldalról le lehet tölteni a demo-t. Illetve megvehetitek.
  • berlinboy6329
    Hi all!
    Lenne 1 kérdésem.Acapellát be lehet állítani,úgy,hogy nem torzuljon a hang?(Ne legyen se magasab,se mélyebb)Mondjuk megy 1 szöveg 70BPM-en-és azt akaorm,hogy 140-145 közt menjen.Mivel lehet gyorsítani?Gondlotam arra,hogy pl mikor megy a lejátszócsík,v nem tom hogy mondjam,szal ami jelzi,hol tart a szám.Mi lenne,ha gyorsabban menne(Nem FL-re gondoltam,mert az befolyásolná a zenét is,pl Soundforge)?

Szal,ezut hogy?

A másik kérdésem pedig az,hogy(ez is acapella)ha 1 80BPM-mel szóló szövre szeretnék 2X olyan gyors alapot rakni,azt hogy kell,ha 180-ra állítom a gyorsaságot a szöveget is elrontja.
  • Skiper
    ... ő, ja!

és neked inkább 6.0.8-ad van, nem?:)
    na mindegy, szóval emule-t meg torrentet ajánlom figyelmedbe.
  • Hixer
    csak a 172-est olvasd el lécci... megvan ennek másik helye is léccives
  • mcdany
    Szevasztok! Nekem meg van az FL Studio 6.8 xxl- crack el együtt! Csak az a baj hogy nem tudom hogy kell crack-elni! Csak sejtésem van,hogy: bemásoltam a crack-et az Fl6-könyvtárba és "össze fűztem" a fájlokkal.,így az a kép, ami a program belépésekor megjelenik,azon a demo felirat átváltozik ugyan xxl-felirattá, de mikor belépek ez a szöveg jelenik meg::::

Registration Expired
    Your code has expired. You need to obtain a new code (free) to continue your work. Until you obtain a new registration, FL Studio will function in demo mode.

You can request a new registration code: click here. This link will bring you to our automated on-line registration system where you can enter your user name and password and the new registration code will be sent to you by e-mail.

Ilyenkor mi a teendőm?-mit kellene csinálnom hogy hibátlanul működjön a szoftver?-Full verziója? Aki segítene nekem annak hálás lennék!-Akinek szüksége van az FL Studio 6.8-ra, na és a crackre Szivesen segítek!!!

Üdv.Mc Dany.
  • jpeg
    Megvan a crack, sorry a warezért.

Ha jól olvasom, az FL Studio 4.12-es verzió ingyé letölthető. Ha tényleg ingyenes, akkor úgy gondolom, ha valaki most kezd zenélni FLS-val, akkor annak bőven elég ez az ingyenes verzsön. Valamivel kisebb erőforrásigényű, mint nagyobb testvérei, a kezelőfelülete is első látásra egyszerűbb. És még crack-et keresgélni sem kell hozzá :)
    (ha nem ingyenes, akkor sorry, rosszul néztem...:D)
  • Hixer
    látod még szerény is vagy
  • Dj Faustus #176
    "Csak zárójelben megjegyzem"
    Nem vagyok se korrekt, se objektív, buta vagyok mint egy tyúk, azt se tudom hanyadika van, akkora arcom van, hogy nem fér bele a megoldóképletbe, precizitásomról meg annyit hogy én kardoskodom legjobban az előnézet funkció bevezetése mellett... Ennyit a zárójeles megjegyzésekről.
  • Dj Faustus #175
    Registered FL Studio users can download & try out the FL6.1 beta here and enjoy Edison, our new 'Love Filter and dozens of fixes and updates.

"Én is olvastam a 7-es bétáról, és azt írták, hogy ez végülis egyenlő a 6.4-es verzióval."
    A fórumban (Looptalk) tényleg emlegetnek 7-es FlStudio-t, de amíg nem dobják ki a végleges változatot, addig megbízhatatlan oldalakról való beszerzését nem javallot.
  • Hixer
    Csak zárójelben megjegyzem Faustus mester bácsi, hogy nálad korrektebb, objektívebb, okosabb, informáltabb, precízebb fórumozóval nem akadtam össze. Grat!
  • Skiper
    Én is olvastam a 7-es bétáról, és azt írták, hogy ez végülis egyenlő a 6.4-es verzióval. Abban is vannak szép újítások. Nekem még nem sikerült megszerezni...

Viszont nagyon várom a zsír új Fl Studio-t ;-)
  • Dj Faustus #172
    "Bátorkodom megkérdezni, van-e valakinek crack-je az FL Studio 6.0.8-as verzióhoz, mert én sehol sem találtam?"
    Ez nem warez fórum, tessék szétnézni a filemegosztó hálózatokon (DC++, eMule, Torrent) - vagy keress alternatív programokat (Jeskola Buzz, Mod Plug Tracker, stb...), régebbi verziót.

"Szerintetek érdemes lenne ezt letölteni?"
    Mivel hivatalosan még nem jelent meg (a hírek között még csak 6.1 bétáról cikkeznek, a 7.x-es széria a jövő zenéje), ezért nem érdemes.
  • jpeg
    Sziasztok!

Remélem olvassa még vki ezt a topicot...
    Bátorkodom megkérdezni, van-e valakinek crack-je az FL Studio 6.0.8-as verzióhoz, mert én sehol sem találtam?
    Ja és még az, hogy itt van olyan hogy Fl Studio 7 Beta 4.
    A hivatalos oldalon is van info valami a 7-es verzióról. Szerintetek érdemes lenne ezt letölteni?
  • nikeman
    Torrentről semmi se kell :p
  • jax
    Srácok, leszedtem a FL Studio 6-ot (viszonylag hamar lejött torrentről, adok linket ha kell), jó proginak néz ki, de egyenlőre átláthatatlan (számomra). Valaki elmagyarázná, lécci?
  • Mikiller
    Sztem ezen az oldalon Bass inkább dob,mint hangszín ill. mindkettő.
    Betöltöd a BooBass-t és egy Kick drum-ot, rányomsz mindkettőre egy Bloody overdrive-ot és máris hasonlót érhetsz el a potik tekergetésével.
  • Hixer
    Hello!

Szeretnék partizenéhez jó ütős basszus-t készíteni, az a tipikus umci-umci zeneszerű dolgot, a dallammal később törődök majd, namost kipróbáltam az adott effekteket, illetve a BooBass-t próbálgattam, de nem olyan ami kellene... van mintám, hogy kb milyenre gondoltam:

http://www.basshunter.se/

itt rögtön a kezdőlapon egy flash animáció háttérzenéje szerintem teljesen tükrözi, milyen dobhártyaszaggató basszust szeretnék... Van vmi öteletetek, ezt hogyan érhetem el?
  • Gare
    Köszi a tanácsokat, megpróbálkozok vele!