5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• bigapó
    most akkor lehet vagy nem? vagy új crack kell hozzá? azt szerzek:) és mégegyszer bocs, hogy ilyennel zavarlak titeket, de amíg nincs netem otthon, addig feleslegesnek tartom eredetiben megvenni. kövezzetek...
  • atomanty
    lehet persze,én úgy vettem azért észre hogy aki védekezik annak nagyobb a mázlija
  • Fejes021
    a crack csak a 1.0.9 hez jó
  • bigapó
    tudom, hogy warez, de a patchek-et lehet használni nem bolti verziónál is?
  • NEXUS6
    "télleg jól...;)"

Szerintem meg nem jól;(

Ezzel a 98% mellett is lenyomja az egységeimet dologgal sajna én is találkoztam még a realism modban is, elég gyakran. Olyan 10-ből egyszer valahogy ilyen arányok mellett is becsúszik egy-egy haláleset.
    Én még nem kapcsoltam ki a ezt a "csalás gátlót", bár ugye a program jelenlegi állapotában amúgy is teljesen értelmetlen.
    Nálam kb 5 perc mire betölt egy mentést. Na most 50x biztos nem fogok újratölteni, csak hogy az expert warriorom legyakja a lopaxó bombázót.

Bár mostanában elég dúrva dolgok vannak a monarchos játékomnál. Az oroszok után az örök barát egyiptomiak is jelenkeztek egy-két pofonért, szal igen csak van lehetőségem tesztelni ezt a harc rendszert. Egyelőre még állok olyan jól, hogy ne legyen gondom egy-két elvesztett egységem miatt.
  • bigapó
    azt már leszedtem és olvasgatom is, de ott taktikát még nem találtam. a végén lenne?
    írjam be alul a keresőbe, hogy "harc" és akkor találok infót?
  • Yossi
    szia
    neked is 2809, meg a forum vegigolvasasa.
    a combat odds-szal pont azt tudod megnezni, hogy mekkora eselyed van az ellenfel ellen. "rahuzod" egerrel az egyseget az ellen katonajara, de nem engeded el. hadvezer nuku
  • bigapó
    Hi!

Szeretném, ha segítenétek vagy valami oldalt adnátok ehhez az újfajta harcrendszerhez mert eddig eléggé negatív a véleményem róla. pl a kétszer előléptetett warrior-omat lenyomta a sima barbár warrior. meg mi az a combat-odds, amiről beszéltek? hasznos egyáltalán? itt is lehet több egységet egybe rakni (hadvezér alá pölö)?

szóval valami tipphalmazt kérnék:)
  • Yossi
    es ajanlom a 2809-es hozzaszolast :)
  • Fejes021
    köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yossi
    work boat - halaszat, balnavadaszat, olajfuro, rakasz, stb.
    csinalsz egyet es raereszted az adott mezore, ahol hal, olaj, halolaj :) van. aztan ha foleersz akkor a menuben a lehetseges ikont megnyomod. vagy egyszeruen mikor megcsinaltad a work boatot autot nyomsz neki.
  • Fejes021
    a halászhajó egyenlő a work boattal?
  • dr Kotász
    Halászhajó + hal mező + hal ikon = halászat
  • Fejes021
    van egy kis problemom: Nem tudok halászni.
    Fishing ki van fejlesztve, csináltam work boatot de tovább nem tudom, hogy mit kell vele csinálni. Please
  • Yossi
    meg sosem lattam az AI oddsat, lehet rossz fogadoirodat valasztott.
    en is utalom az AI-t, amint csunyan nez ram, nekinyomulok es 0-ra viszem a pontjait. :)
  • atomanty
    nálam ilyen még nem volt jó lehet neked
    az A.I amugy sztem gonosz,én sosem szeretem őket
  • BladeW
    No meg az is igaz, ha az AI bukik be ilyen 90+% odds-os csatat, azert senki nem rinyál :)
  • Atomreaktor
    ha leteszteled akkor elhiszem:))
    amúgy nekem tökmindegy, engem a probléma nem nagyon zavar:)
    de a nyilas akkor legyakhat egy tankot!:)
  • dr Kotász
    Megmondom: 98-szor. Csak ki kell kapcsolni a preserve random seed vagy hasonó opciót asszem a .ini file-ban. Pont azért rakták be, hogy ne lehessen csalni a vesztes csatáknál.
  • Atomreaktor
    na jó de ha egy nyilas nyom le egy tankot?:)
    meg ha százszor visszatöltenéd és lejátszanád a harcot megnézném hogy hányszor jönne ki belőle a győzelem;)
  • dr Kotász
    Rossz az analógia: ha 2 esetben veszítesz, akkor is jó volt az előrejelzés, tehát teljesen megbízható a combat odds...
  • Yossi
    na nem mondd mar (amugy sajnos gyakrabban)! ha teged az arus, akiben 98,3 %-ban megbizol, 100 esetbol "csak" 2 szer atver, asszem nem mondanad, hogy megis jo.
  • dr Kotász
    Na de ha ez csak 100 esetből 2-szer fordul elő, akkor mégis jó...
  • Atomreaktor
    télleg jól...;)
  • Yossi
    hogy a rossebb sutogesse meg azt a programozot, aki ezt a combat odd-sot megirta. :) 98.3%-nal kikapok. a gyagya ijjasz lenyomja a cavalrymat. grrrrrrrrrrr
    realisticben ez tenyleg jol muxik? mert akkor lehet felrakom.
  • lipovics
    Durvak :)

En eddig egy diplo, egy ur es most egy kulturalis gyozelmet sepertem be, mindig egyel nagyobb fokozaton, most jon a negyedik :)
  • Fejes021
    jaja az engem is érdekelne, mert unom már játék közben mindig a szótárt bújni
  • BaziJoe
    Sziasztok a magyarosítás hogy áll tudtok rola valamit???
  • Yossi
    nezte mar vki a civfanaticson a hall of fame-t? tok durva, egy kulturalis gyozelem sincs. micsoda vilagban elunk, mindig csak az eroszak :)
  • Atomreaktor
    :)
    2 vs 2-őt nyomhatunk vmikor. illetve ha jönnének még akkor 2 vs 2 vs 2, vagy egyéb is jó. Csak Settler kupa alatt majd minden este foglalt.
  • lipovics
    Be lehet szallni vahogy a multiba? Nemetekkel nem olyan erdekes a csevej :)
  • Atomreaktor
    Nah akkor megalakult a klánunk!

Tagok:

[Megyer]Atomreaktor (tag)

[Megyer]DarthAnyan (taktikai vezető)

• atomanty
    mindig az van,ezért játszunk inkább csapatban ;)
  • hzsolt
    Akkor most Atomháború lesz :))
  • atomanty
    reggelt!de én vagyok a klánvezér :P
  • Atomreaktor
    ez a klános dolog nem is rossz, ha nem érek rá, akkor ott a klántárs;) gondolom 2-3 fő optimális egy klánba és lehetnének klánháborúk, azaz multis játék, csak csapatban egymás ellen. nah, ez szupi, sztem lennénk jópáran;) ezzel hivatalosan be is jelentem egy klán megalakulását! Klánnevet még ne várjatok, de már 2en vagyunk. (Atomanty, azaz Darth Anyan és én).
  • söör
    Hali!

Természetesen mi is erre törekedtünk a szabályainkkal hogy ne legyen túlságosan kötött, - van helyettesítés,szabadnap,stb- de ezt az un. klánok maguk döntik el csak legyenek tagok.A klánok közti meccs azért meg mindég csak kihívásos alapon egy meccs lenne,nem úgy mint a klánon belüli több fordulós .

söör
  • LSSAHPAUL
    valami olyasmin gondolkodunk haverral hogy klán szerveződés kellene. Pl kellene egy igazi magyar-bajnokság és oda pl mi egy névvel :LSSAH neveznénk, így lenne váltótárs ha valamelyikünk nem érne rá... nem lenne olyan lekötöttség szagú az egész.. mert azért mindenkinek van rendes élete is, kötelezettségekkel :)
  • söör
    Üdv mindenkinek!

Az Indexről összejöttünk egy páran, pontosan 8 ember,és indítottunk egy bajnokit.
    Kreáltunk szabálykönyvet és annak megfelelően folyik a küzdelem. Felmerült bennem hogy ha esetleg lenne elég vállalkozó szellemű ember és ők is indítanának egy saját ligát akkor majd ligák közti meccseket is lehetne rendezni.Azt hiszem ez tovább színezné a CIV élményt.Szóval ha valakiket érdekelne a dolog felvenném velük a kapcsolatot, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.További ötleteket is szívesen várok.Előre is köszi.

Söör
  • Atomreaktor
    csíter:P