59
Segítsetek Flash - ügyben!!
-
#19 én úgy tudom lejátszani a flash videókat, ha felrakom a flash készítő progit
(flash mx)
aztán csak duplakatt a fájlon
-
#18 segítenétek? a gépre szeretnék tenni vami flash progit, amivel lejászhatóak a flash animáck! mert alapból fehér semmi jön be! -
blackgamer #17 FLV kiterjesztésű flash videót szeretnék lejátszani (már a winyón van)
SWF-et simán "drag and drop"-al IE-be húztam és már játszotta is, de ezt nem akarja elindítani
mi lehet a gond? vagy mivel lehet lejátszani? (legújabb flash van fent) -
#16 és ezt hogy tudom használni, én csak a hangot szeretném kiszedni mp3-ba, bár tökmind1 mibe, csak mp3-ba átlehessen konvertálni:D tucc segiteni még? -
#15 Hi!
Imperator a válasz a kérdésedre :)
http://www.ave-imperator.com/
... és van demo verziója, amiben csak az action script van letiltva. -
#14 végülis sikerült, de amit én akarok, ott azt irja hogy csak lvasható a fájl. és nemtudja kiszedni. nemtud valaki egy jó módszert hogy lehetne ezt megcsinálni? -
#13 köszi szépen a gyors választ! -
nenad #12 google.
talalsz rengeteg ilyen programot.
flash +extract
-
#11 hi! azt meglehet valahogy, hogy van egy flashem(swf) és van benne egy hang, ami nagyon kéne nekem, azt ki lehet valahogí szedni belöle? nagyon fontos lenne! köszi
-
#10 Hi !
Nem használt Macromedia FLASH MX a programozás alapjai könyv eladó ! Nem gyűrődött, nem "saláta"! Ára 6350Ft ! A bolti ára:8400. A designshopban 7140Ft ! Képeket küldök róla kérésre !
Érdeklődni a: [email protected] címen lehet !
-
nenad #9 hat tenyleg nem... -
Shadow_THH #8 még nem vagyunk olyan szinten, hogy ezt felfogjuk :) -
#7 a flaset html ben kiexeli -
#6 -
nenad #5 az nem html, hanem htmlbe agyazott flash :)
ha fingja sincs az egeszrol, akkor kar a macromiedia flashel kinlodnia, ez meg a masik. -
Shadow_THH #4 szöveg effektre swish, egyébként meg a flash is csinál neked "hátéemelt" ha publish settingsnél beállitod....... -
nenad #3 ebbol kovetkezoen barmit hasznalhatsz, egyebkent mire kellene? Szoveg-effektet akarsz vele csak csinalni vagy egyeb? -
nenad #2 flasht soha nem fogsz html formatumba elmenteni...
esetleg flasht beilleszteni htmlbe.
www.swf.hu ott talalsz peldat ra, de egyebkent barmelyik oldalrol ami tartalmaz flasht megnezed a html kodot es rajossz magadtol is. -
#1 Segítsetek Flash Ügyben! Valami egyszerű Flash szerkesztő progit szeretnék, amit el lehet menteni .html formátumba. Előre is köszönöm segítségeteket.....