Optikai csalódások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ehhe, köszi

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Visitor

THE HUNTER coming soon ^^

akyyy
photoshoppal ezt hogy lehet??😄

Aquir
valszeg ki van véve a valódi képbõl (amit a legvégén látsz optikai csalódással) az a rész, ami nincs benne a fekete-fehérben, végülis a szürke kép és a színes keverékével kapod meg a tényleges képet

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
a sima kép, amikor nézni kell középre az miylen "hatással" van csinálva? gondolom nem negatív 😄

Aquir

Itt a Sárkányunk 😊

kinyomtatod, akár így, vagy ha túl nagy, akkor kicsinyítve 😊

látod a rajzot, figyeld a vonalakat amikre rá vannak írva hogy azon vonal mentén mit is csinálj (hajtsd, vagy vágj stb 😊

Mountain = hegy -> magad felé (felfelé) hajtod

Valley = völgy -> befelé (a föld felé) hajtod

Mountain fold to white dot = A fehér pontig hajtsd ki felfelé (magad felé)

Cut to white dot = A fehér pontig vágd ki

Fold= hajtani
Fold to here= eddig hajtsd

Tape = ragasztani

Tape tab D behind there = E mögé ragaszd a D fült

és így tovább 😊

Mountain fold és a Valley fold a sárkány mellé le van rajzolva, és látszik a kisegítõ rajzon a sárkány mellett, hogy kell hajtani!
És ott van hátulról lerajzolt sárkány, a kisegítõ rajzról te is eligazodsz, sok sikert! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
de, ez optikai csalódás, épp ettõl látod másnak a képet 😊<#eljen>

via_mala
Mûködik!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

CattiBrie
<#eljen>

[/spam]&#8482;

Hy!! Azt szeretném kérni h vki írja már le nekem hogy akkor azzal a sárkánnyal mit kell kezdeni mert nagyon összevissza vannak az azzal kapcsolatos hozzászólások és szeretném megcsinálni!!! Ha lehet akkor valaki linkeljen már be 1 linket a képrõl amin normális méretben van (ha ez nem lenne az)!! Köszönöm elõre is!!!
Fantos
valaki ért a flash-hez csinálhatna ilyeneket

Fantos
jól láttam szines lett a kép?hát ez jó

ááá, ez iszonyat jó!! 😄

Asszem ez nem feltétlenül optikai csalódás de minden bizonnyal érdekes.

Nézd fél percig a fekete pontot és utána húzd rá a képre az egérkurzort.

én azér elfogadnék egy ilyen tálcát (vagy miez) 😊

Fantos
szerintem az eredeti ahol szines és nem fémbõl nyomták rá jobb

másik tápigból

Loál János
Mét, böngészõ?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Voltan
Ja, basszus, mindig elfelejtem, hogy a belinkelt gif-ek valamiért nem animálnak nálam... 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Ezen mit kéne látni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#puszi>

CattiBrie
vagy nézd oldalról

[/spam]&#8482;

PESK
Szoval azt a bizonyos vonalakat ferdének látod közban auz bizony egyenes. Ha nem hiszed rakj oda egy papírt!!!

ArtlessDesign!!!

PESK

ArtlessDesign!!!

Fantos
ööömmm...

csicsa
[/img]

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

PESK
KIRÁLY

ArtlessDesign!!!

kulabácsi
ez jó 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

CattiBrie
Tökjó!

<#taps>

[/spam]&#8482;

talán nem optikai csalódás, de érdekes 😊 TOPIC UP!

jaja

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

Fantos
Igen ismerem nagyon úgy nézz ki mintha gumibol lenne (a legegyszerübb gumi cerkával csinálni)

akyyy
ezért van ott alul akeresõ, BOCS!!%%

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

az is optikai csalódás mikor fogsz egy tollat vagy egy ceruzát és két ujjal megfogod és csuklóbol rázod gyengéden olyan mintha gumiból lenne...
bocs ha ezt már vki írta de 700 hsz nem took átolvasni

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

Aquir
plusz elõny hogy gépnél vagy.. képszerkesztõvel megnézed.!!

az ugyanolyan színû négyzetek és a környezet contrastkülönbsége miatt látod másnak

Aquir
mitmásósz 😊

hogy is van ez? pont ezt kerestem egy korábbi hozzászólásban? hogyan lehet megvizsgálni hogy valójában egyforma színûek? és miért látjuk világosnak az egyiket?

csicsa
Az idézetem jogvédett!<#ejnye1><#vigyor2>

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

mind<#eljen>😛
Aquir
mind4 <#eljen> 😛

Broafka
kössz, de most már hagy ne én legyek a téma pls/légyszi 😊
köszönöm 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Maco13
mind2 <#eljen>
<#eljen>

"Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok."<#eljen>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

csicsa
Akinek nem tetszenek Broafka hozzászólásai,fogja fel optikai csalódásnak!

Asszem ilyen az ember. Sajátjában a gerendát sem...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Maco13
<#taps>
Broafka
pont ezért nem vitatkozom veled, mert te vagy a szánalmas hogy még mindig ezen vagy leakadva, amúgy meg mondhatjuk hogy elfoglalt vagyok jah, de 3 percem lenne rá hogy válaszoljak, de nem szállok le a te szintedre 😊
jah és egyébként proDukálsz és nem proBukálsz 😛 nem baj, biztos csak gyorsan írtál...

az hogy mik az én meglátásaim a kisebbséggel kapcsolatban az nem ide tartozik, és rád sem nagyon, a humorosban meg nem mondtam semmi rosszat, csak ott is megtaláltál is most azzal is példálózól, de keress meg mindenhol és példálózz velem ott is, na szevasz

Maco13
"az élet is mindig pesszimista volt velem" lol

amúgy ha nem tûnt volna fel, nem csak arra a kommentre írtam, sõt nem is csak arra amit ebben a topikban probukálsz, hanem pl a viccekben vagy a humoros és aranyosban lévõ hasonló hozzászólásaid miatt...
ez a " nem fogok leállni most veled vitatkozni" szöveg meg egyenesen szánalmas, mintha olyan kibaszott elfoglalt lennél, hogy nincs 3 perced intelligensen válaszolni. szégyen <#levele>
Visitor
de vitatkozzátok össze szegény broafkátat
inkább sok képt!!!!!

THE HUNTER coming soon ^^

Broafka
nem.
Csak pesszimista vagyok, mert az élet is mindig pesszimista volt velem
amúgy odaírtam hogy jó, és van/volt rengeteg ugyanilyen kép is, és azok sokkal jobb pózból voltak lefényképezve, alig lehetett eldönteni hogy az most tényleg ott van, vagy csak felfestve...
de nem fogok leállni most veled vitatkozni ezen, ez a véleményem és kész, ha nem tetszik ne olvasd