Optikai csalódások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megmondjátok hogy mi van ezen a képen amibõl csináltam akkor megmûtetem a szemem hogy lássam ezeket
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Itt van máris egy online készítõ, png-t kell csinálnod fekete háttérrel és amit tiszta kékként színezel be az lesz elöl..
Hopp, itt meg másik, onlineos ez is, szöveget csinálhatsz vele.. 😊
De ha akarod vannak programok amit le lehet tölteni 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
van rá egy prgoram, nekem már sikerült is, csak nemt om hol van az a progi, pedig igazáb jó dolgokat hozhatnánk össze
annyi az egész, hogy kb paintben megrajzolsz egy alakzatot, fekekétõl a szürke.. fehér árnyalatig, minél sötétebb a képen látható rész, annál hátrébb helyezhedik el.. ennyi, tána már csak erre a bmp-re rá kell húzni egy mintázatot...
nincs meg vkinek a progi? 😊
[/spam]™
na ezért em látom én ezeket
de nem csak a képen látható ugyanazon ismétlõdõ pontoknak kell 2-bõl egy képet alkotnia, hanem még a mellette álló legkisebb pixelnek is alkotni kell a mellette levõvel egy képet
ez a kép ugyanazt mutatja, mint a felette lévõ, de az ezen a képen ábrázoltnál is sokkal sokkal sûrûbb "hálózatot" képzelj el
így minden egyes 1 pixel vastag oszlopot kéne átrakni a másikra.. és nemtom, lehet hogy úgy se látnál semmit, hiszen 3d-be biztos nem fogod látni, és a szem a 3d-s képek nézésénél 100% élesen látja azt a 2 képpontot amit a szem éppen néz, és amik 1 pontot alkotnak. Képként megcsinálva átlátszóságot kéne alkalmazni, mindegyik pontot 50-50% élességgel látnál, de mondom, lehet hogy nem is lehet így megcsinálni.
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ha jól nézed akkor ezt 3D-ben látod, valakinek kifele domborul valakinek befele!
nekem befele
de ha úgy jobban tetszik akkor:
biztosan ittál már kólát mûanyag pohárból olyan kis mûanyag tetõvel rajta!
és van benne egy kis kidudorodó bütyök (hogy diétásat akarsz vagy nem) nyomjad be, nah én pl úgy látom a képet 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
bandzsítós képek... ez a neve ált. mert amikor összejön a kép ez a szó illene rá jobban....
pedig egyszerûen csak távolbanézni kell, ennyi. 😊
amúgy calahogy úgy kell hogy felveszel a szemeddel egy olyan bambulós szemállást
tudod, amikor elbambulsz vacsi közben, akkor így elhomályosul minden, és kicsit néha van úgy hogy 2-õt látsz, annyira bebambulsz
btw: nekem miért befele mennek a képek? nekem befele domborodnak! :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
2. és van a kancsalítás, amikor rövidlátásra beállt szemmel nézed
sõt fejjel lefelé is ugyanazt látom (persze fejjel lefelé) 😄
[/spam]™
Catti: jóak
Amúgy a 784es hsz-ben linkelt lilás színû 3d-s kép (amin a sörösüvegeket lehet látni) tök érdekes, minden második alkalommal pont fordítva látom, szal az emelkedik ki aminek süllyednie kéne és fordítva :S Sztem a söröszrekeszen lévõ "BEER" felirat zavar be.
don't give a fuck
[/spam]™