15
-
Mice #15 ez jó:))) ha meg elcs. a meccset és ideges vagy lecsaphatod a gépet, de a haverod még egyben lesz:) -
SuspiciousC #14 Szerintem ennek az egésznek NEM a játék része a lényeg. -
SuspiciousC #13 Szerintem ennek az egésznek a játék része a lényeg. Nem egy új játékot akartak csinálni. Hanem a technológiát kifejleszteni, ami majd esetleg jó lesz valamire később. Akár játékra is, de csak egyszer. Viszont akkor csinálhattak volna valami értelmesebbet. Mindegy, ez sem rossz. -
Diocles #12 Meg kell próbálni. -
#11 "Csinálják meg ilyenbe az UT-t vagy a DOOM 3-at..."
Mutass egy nagy terepet, ahol fel lehet építeni, de ha leesel egy ház tetőről is belehalsz, a kutyát nem fogja érdekelni, te vállaltad :)
Mondok mást: csináld meg ugyanezt, amit ők megcsináltad...utána követelhetsz... -
dduma #10 Csinálják meg ilyenbe az UT-t vagy a DOOM 3-at... -
#9 legalább lehet majd rendezni teniszben is olyat mint ami sakkban volt [ember vs. gép] -
hopp #8 abból kell kiindulni, hogy tizenegynéhány éve még nagyon májer játék volt a tetris meg a bomberman meg a pong, meg az a nemtommineve, valami fall van a nevébenn, amiben kis emberkével (3 sárga pixel meg 2 kék) krokodilok fejére kellett ugrálni (5 zöld pixel meg két piros).. most meg sírunk, hogy hl2-ben kevés fa marad, ha szétütsz egy asztalt... idővel bármilyen játékot lehet ilyen módon játszani vagy akár orvosokat taníthatnak műtétekre így. mindent el kell kezdeni valahol :D -
dez #7 Üzletiesen álltak hozzá, így már van is egy (potenciális) ügyfelük... :) Aztán majdcsak kitalálnak még valamit. -
dez #6 (1-2 milkóért... ) -
dez #5 Így ping-pongozhatsz (már bocs, hogy ilyen póriasan írom) távol lévő ismerőssel is. -
Chappy #4 az lesz a vége... -
SuspiciousC #3 Ennek aztán tényleg nem sok értelme van. Ezt a technológiát használhatták volna valami értelmesebbre is. -
#2 én maradok a sima asztalitenisznel:)
-
Shadow_THH #1 ezek itt most az öröm könnyei :)