18
-
mechorg #18 Mókás lenne ha rájönnének hogy nem legális, és mindenki aki használja a képernyővédőt... -
#17 honnan lehet letölteni ezt a szkrinsévert? :) -
Huvarg #16 Akkor már kötél. Még olcsóbb és újrahasznosítható. -
#15 Én a villamosszék mellet vagyok , az olcsóbb . . meg elvileg jobban fáj :]
De akkor se neten baszakodjanak .. -
#14 meddig tart felrakni egy free szerverre a reklámozós oldalt? aztán pl. lőhetik geocities-t .. persze azok is hamar észbekapnának , de akkor is csak ideiglenes megoldás lenne .. -
#13 nemtudom hogy pl. te hol voltál az utóbbi pár száz évben , amikor elvileg bevezettek jobb módszereket is a problémák intézésére , mint hogy odamegyünk és jól megaggresszoljuk azt akivel bajunk van .. én nem az effektivitását kérdőjelezem meg ennek a ddos-képernyőkímélőnek, hanem a mögötte álló "ideológiát" ..
Ázsiából jön ? Akkor mért mindegyik usa-beli céget hírdet ? Mellesleg kína meglehetősen erős módszerekkel szűri a teljes netforgalmát ...
Másrész , a megoldást ISP szinten kéne megoldani , nem a beérkező levelekek kell átengedni a spamassasin-en , hanem a kimenőket ... másrész 1 átlag júzer mondjuk ne küldhessen naponta 20 millió levelet .. és mondjuk akit elkapnak szpemmelésért , azt helyből basszák seggbe, hogy utána könnyebben viselje a karóbahúzást ..
A kormányok már megtették az intézkedést , ott a spamtörvény .. a büntetés mértéke igaz elég alacsony, de így már az ISP-k szűrhetik és fogdoshatják megfelé a nyájas szpemmereket.. -
#12 csak nehogy te is szerverindításra add a fejed , mert lehet hogy durván alulméretezed a "látogatószámot" -
#11 ez nagyon teccik :D:D:D -
Yeti #10 nem a spamservereket támadják, hanem a spam-mel reklámozott oldalakat, hogy azoknak ne érje meg a reklámozás. -
Yfel #9 Valóban hasznos. A kormányok eleget tököltek azzal, hogy megpróbálják "megoldani" a spam problémát. Nem tudom, hogy te hol voltál az utóbbi két évben, de ha nem vetted volna észre a kormányok spam-ellenes intézkedései szart sem érnek többek között azért, mert ez a rengeteg szemét legnagyobb részt Ázsiából jön ahol a kormányokat vagy alapból nem érdekli, hogy ki spammel, vagy megfizetik őket, hogy másfelé terelődjön az érdeklődés.
Abban viszont egyetértek, hogy ezzel a Lycos nem sokra fog menni, ugyanis a spam legnagyobb része már rég nem egyedülálló szerverekről, hanem botnetekről jön. Magyarul az ötlet nem lenne rossz csak mire kivitelezták addigra nem ér semmit.
Y -
#8 Én túl enyhének találom a dolgot. Szemet szemért? Nem. Féltéglát az összes buzi spammer koponyájába!! -
FTeR #7 nem értek veled egyet. Ez nem szemet szemért... , mert egy kellemetlen (és lassan törvénytelen) dolog ellen egy teljesen legálás módon próbáltak fellépni. Más szerverek azzal szoktak dicsekedni, hogy milyen sok elérés érkezik ("Már a szerver parkot is bővítenünk kellett, annyi embert vonzott..."), hát ezek most kaptak eleget. -
#6 Hát jól beégett a lycos ezzel (is) -
#5 hasznos ? erőszakra erőszakkal válaszolni ? már a neten is megjelentek a kőbunkósok .. megdobnak kővel mész és jól megbunkózod .. ha inkább a kormányoknak küldözgetnének leveleket , hogy a szpemmereket kapják el, ne azokat akik letöltöttek 1-2 britny számot, talán nem a szemet-szemért elvet kéne alkalmazni ..
végülis mit várok ? csak emberek vagyunk.. -
#4 és nem is néz ki olyan rosszul:) hát még ha azt is hozzávesszük, hogy hasznos is -
Pepemix #3 a dc++ on addig is elerheto... -
#2 Hát remélem te ezután is sok spam levelet kapsz majd. -
#1 Hehehe. A spammerek szóltak a hacker kollégáknak, és visszavágtak. Mégis mire számítottak a készítők? :)