Az emberek tévénézés helyett interneteznek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Barátok közt, 35 perces, a két rész együtt, és közte van egy tíz perces reklám.
<#banplz>
röhely

extrém eset

(ha a hozzászólás alatti URL linkre kattintva rakod be a linket akkor kattintható lesz, nem kell kopizgatni)

Sziasztok!

A következõ cikket ajánlom olvassátok el.A netfüggõségrõl szóll!http://index.hu/tech/jog/anya1211/
ez így korrekt hozzászólas.. maximálisan 1etértek :-)

deep
Persze, hogy nem nézünk tv-t.Miért nézi az ember?Filmekért és hírekért.Melyiket nem kapod meg percenként frissítve a neten?Nekem azért van tv-m, hogy a gépem képét kilõjem rá, és ott nézek filmet😊Meg néha ugye egy kis sport, vagy Discovery.Ennyi.Erõs a gyanúm, a jövõben egyre többen leszünk, akik így vélekednek.Akinek meg nincs net, az kénytelen tv-t nézni, mert tovább nem ér az agya.Egy színházba, vagy könyvtárba sohe el nem menne.Inkább "okosodik" a tv elõtt a big bráner féle zsenialitásokon...
Én 3 éve tiszta vagyok 😊. És õszintén megvallva, nem is hiányzik a tv...
Zsoltika 007
Na meg az a sok karika kiírás logó. Bazz már a filmet se látni a sok szeméttõl a sarkokban.<#boxer>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Nekem is hányingerem van a sok reklámtól. <#mf3><#gunyos1><#mf3>. Filmet is inkább dvd-n vagy divx-ben nézem reklám nélkül. Vagy irkálok vmelyik fórumba.<#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Én is alá tudom támasztani a statisztikát. Azóta nem nézek TV-t, hogy elindult annó a BB meg a VV...meg a sok fantasztikus valóseggsó. Viasat 3-at nézem újonnan, mert vannak jó sorozatok, a többi felejtõs.

gz8
Nekem másfél éve nincs tévém, és rendkívül jól érzem magam nélküle. Igaz, ebéd közben Spektrum/Discovery/Animal Planet (mikor melyik), de ennyivel le is tudom az egészet. Sokkal jobb így. <#awink>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

TV sucks!!! Sok undorító reklám!!! bbooaaaa még a Discoveri, meg a hasonlók azok jók, de azokat is inkább gépen nézem meg reklám nélkül..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Én meg aztán pláne! A TV-t már évek óta csak háttérnek használom. Nagyon régen volt már, hogy "most leülök és tévezek".

Seaweed
alatamasztom a statisztikat