Szabadítsuk ki Kongot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól nézki a grafikája.<#mf2>
Rafaelo
és gruppensesvideókon nevelkedett gyerekekkel mi van???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

khamwass
Na az a baj hogy ez egy ilyen kor, hogy kis gyerekek számára egy ilyen játék brutális. Akkor szegény õskori gyerekek, egy véres anarchista idõben nõttek fel.(mégsem lehettek olyan lélektelen sötétek, mint a mai kölykök akik a foxkids torzfigurás degeneráló elvont meséit nézik)

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

Szerited milyen játékokat kellene gyerekek kezébe adni, viráglocsolósat?!?
sweech
tök faca!!!

paynes
A grafika egy szinten van az Aladdin Nasira's Revengével, és a pyro studios(Commandos 3) elmosott textúrás karakterei láthatóak a képek. A játékkal magával nem lenne bajom, de nálam a vizuális megjelenés is sokat számít, habár a Hulkkal is elvoltam 1 hétig...

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Egy szó: Jujj....

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

en azert egy kis gyerekenek (gondolom ezt a kort celozza a jatek) nem adnek ilyen kaszabolos jatekot a kezebe. Sztem ez nyiltan brutalis, tekintettel arra hogy milyen koruakat celoznak meg vele. Dehat ez egy ilyen kor.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.