Pepsi spcicét ittál már?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok megtennétek nekem hogy szavasztok erre a videóra csak regelni kell ami ingyenes nagyon megköszönném!!!!!:ERRE A VIDIRE SZAVAZZATOK!!!!!!!!!!!!!!
má azis van!?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Saddalim
de most öszintén, ha ilyen nagy ez a értelmetlen fórum-ban védelem, akkor ez hogyhogy él még? 😄

Cujo01
Szerintem Pepsiben a Twist a legjobb!

akyyy
hát akor már romlotatt ihattál

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

egyszer ittam, de nem sok a különbség a spice és a nemspice pepsi között. Biztos az egyikben kevesebb Kata van.
(Kata, ne értsd félre, a reklámKatára gondoltam.)

Én még nem.

ThePartyFace
ÚTÁÁÁLÓM!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

akyyy
UP

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

iko
Bandew
Akkor igyad és egészségedre váljék! (úgysem fog)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kit--Kat
és ilyet lehet most is venni?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PResident Evil
KÉPET !!!

dikki*yysw
😊))

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Aquir
nem érezni annyira a lényeget...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Törölt felhasználó
Nem. Egyszerûen neked nem ízlik és kész. Nekem igen.
Bandew
Ez baromság!
Hisz én is éppen azért próbáltam ki, mert új. De egyszerûen szar és kész!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ottto
Ezeket a barna szarkólákat én se csípem, tökszar ízük van, de ezek a fanta cuccok még el is mennek a maguk szintetikus ízesítésükkel

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Törölt felhasználó
Szerintem rendkívül összeillik. (Az, hogy nálunk nem volt siker annak tudható be, hogy minden újat divat fikázni, illetve a kolbász és a szalonna sokak teljes ízigényét tökéletesen kielégíti, ahelyett, hogy nyitott lenne valami újra.)
Bercy
komolyan mondom h ezek a szines kolak undoritoak. regen volt a blue(ami ugy nezett ki mint a kocsiban az ablakmoso folyadek(ja es az ize is olyan volt)). aztan most itt van a red. hat ez meg undoritobb. sztem a gyarban elbasszak a hozzavalok aranyat, es azert jonnek letre ilyen selejtes szinu lottyok. csak hat azt a nagy mennyiseget nem ontik ki hanem eladjak, mint special edition....
Száz százalékos narancslé rulez (de abból sem mindegyik, van amelyiken lehet érezni a vizet :-) )

CSOCSO
s milyen uberszar ize van.. van a bolti nestea.. LOL. annak meg egy elbaszott ize van... nem is tudom leirni az utoizet.. ilyen keseru kocsog ize van
Csirke4
Ennél már csak a koffeinmentes Coca-cola light a jobb! 😊 Abba semmi sincs 😄
Bandew
Fahéj + gyömbér
Szvsz egy nagy SZAR! ELnézést a kifejezésért, de amikor belekortyoltam, azt hittem elhányom magam. Mondjuk én elvbõl utálom a colát, csak kiváncsiságból vettem egyet.

Ihatatlan lötty.
Persze ez majdnem minden hasonló termékre igaz...izlés dolga.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Iori
máuntengyú kód red a király

I love this game!

Alien
Cola-Fahéj és még vmilyen ízesítésû (már nem emlékszem, rávan írva pedig, de régebben ittam )

Alien
A mi suli büfénkben még lehet kapni elvileg, kb 2 hete azt vettem asszem 😊 (vagy az már Cherry Coke volt? öö lehet 😊

Kit--Kat
ez milyen?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

vaniliás kóla már elvileg nincs mert limited edition, és amikor vége lett a reklámozásának, minden kiskereskedõ megpróbált tõle áron alul megszabadulni 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Alien
Én ittam már, szerintem nem rossz.

Taranov
Szerintem tûrhetõ, de nem annyira ízlik, mint a sima Coca Cola.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa16
olyat már régen láttam! van még egyáltalán?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

nemcsakfeel
ez mi a fax?

amúgy biztos nem. vagy ezt keverik borral?

*hihi ** *

PResident Evil
képet !

Bandee1987
én a vanilla cokeot utálom nagyon...annyira nem illik össze a vanilia a kólával...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CSOCSO
ananaszos fanta??? nekem az se izlik... nem rossz.. de inkabb nem..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

akyyy
Nekem nem izlik<#zavart1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;