Pepsi spcicét ittál már?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(Kata, ne értsd félre, a reklámKatára gondoltam.)
UP̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
spam. sry
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hisz én is éppen azért próbáltam ki, mert új. De egyszerûen szar és kész!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szvsz egy nagy SZAR! ELnézést a kifejezésért, de amikor belekortyoltam, azt hittem elhányom magam. Mondjuk én elvbõl utálom a colát, csak kiváncsiságból vettem egyet.
Persze ez majdnem minden hasonló termékre igaz...izlés dolga.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?