7
-
#7 lol -
TheZsenyka #6 Elsőre félreolvastam a cikk címét: "Rabszolgatartást indított a Microsoft" -
#5 Aha. Mond ezt egy számítógép felhasználónak. Azt sem tudja, mi az a PHP. -
Razgon #4 Blog=LOL
Egyébként PHP-val nagyon gyorsan össze lehet dobni egy blog szolgáltatást, egyszerűbb, mint egy fórum. -
juhand #3 #2 ez tetszett -
mittu #2 msblog:
"1.nap
ma felkeltem. feltelepítettem a 98at, de 3x lefagyott, összeomlott, vírusos lett. Ezzel elszórakoztam egy ideig, aztán hagytam...
2.nap
Így jött a millenium. Bekapcsolás után nincs kép, nincs hang, a rendszer akad, egész nap nem tudtam használni.
3.nap
jött a kétezes... stabil volt, ment 3 napig, de nem találtam nyomtatódrájvert, se szkennert, 640x480ba tudtam pasziánszozni, 16színnel. Meguntam.
7.nap
Jött az XP. Feltelepült, csodásan futott, remek volt, de a bekapcsolás 1órás folyamat volt, ha feltettem az ofiszt, maradt 30mega szabad helyem. Bírtam 2 napig, majd elegem lett.
9.nap
feltettem egy linuxot, most elégedett vagyok, fellendült a vállalkozásom, keresnek az ügyfelek, elégedett vagyok, elmúltak az izgalom okozta pattanások, lett barátnőm, saját házam, kutyám, autóm, ...
És most blogoltam utoljára MS oldalon.
"
Ezt feltehetem vajon? -
#1 Szerintem aki van akkora kocka, hogy komolyan blogoljon, az csinal maganak egy sajat, egyeni oldalt...