58
-
GABOR16 #18 Még az Nvidia 6800 Ultráján is kissebb hűtő van. LoL -
Yv@n #17 Te tulajdonképpen meg is nézted a képeket, vagy "block images from this server" opcióval gyorsítod az oldal letöltését? -
ez hol ketszer magasabb???de meg csak nem is hosszabb -
hopp #15 nem fizikailag foglal pci slotot, hanem akkora rajt a huto, hogy ralog, es nem fer oda egy masik kartya... -
Akuma #14 2 pci-t???? én ezt írtam! vagy tudsz ilyenről, hogy agp mellett még további 2 pci foglalatot elfoglal?
nekem régimódin csak az agp helyet foglalja... -
horribilis árak , és 3dMARK05 meg akad rajtuk ^.^
mondjuk x800XT PE majdnemhogy tud annyit mint Gef 6800 Ultra SLI (azaz 2 db g6800U) .. de persze 1600-os felbontásba meg 8/16 aa/af nél lehal, techreport-on van a teszt .. meg lehet nézni , meg ugye külön táp is kell már 2 gef6800U-hoz .. persze lehet hogy doom3 jobban meg nvidia kártyán , de összesítésben jobban teljesít ATi , jelenleg ... ill. ár/teljesítménybe jobb.. mert SLI-vel verhető.. -
tehen_m #12 teszt? -
Borg #11 Tényleg lol a HíR, baszki, nem hasonlítottuk össze olyan kártyákkal, amik se bejelentve, se tesztelve nincsenek! Hogy milyen igazad van...
-
Yv@n #10 Erre is porszívót szerelnek, hihetetlenül esztétikus. Zajszintre azért kíváncsi lennék.
Mellesleg engem is zavarna ha két slotot foglalna, hiába nem tolnék alá a pci-ba semmit, egyszerűen ne foglaljon annyit és kész.
Amúgy fura, hogy most mindenki milyen elnéző...eleinte megjelent nvidia kártyákon a molex csati, hát a népek egyöntetű véleménye volt, hogy az fertelmes borzalmas dolog, szentségtörés...aztán megjelent az ati megoldásain is, és mindenki boldogan várta a kártya újdonságokat...eztán megjelentek a dupla helyet foglaló FX-ek...megintcsak általános felhördülés...most itt vannak a duplamagas ati-k, és senkit nem zavar :)
(Amúgy most egy 9500as radeonom van softmodolva 9700-ra, szóval semmi bajom az atival, és azokat sem kívánom csesztetni akik nv kártyával rendelkeznek, csak megjegyeztem hogy érdekes a népek hozzáállása...) -
Sztem az a legkevesebb hogy 2 slotot foglal, ha a teljesítménye nagyon ütős. Szal ha csak ezen múlik a fejlődés, akkor sztem legyen. -
már itt is tartunk!
2 slotot simán lefoglal 1ik másik -
dez #7 Hmm, 20MHz(vpu)/60MHz(mem) plusszért 150$ plussz? Csak fanatikusoknak! -
Akuma #6 egyébként nem tetszenek ezek a kártyák (külső megjelenésükben)... hamarosan ott tartunk, hogy 2 pci helyet fog elfoglalni a borda... vagy többet, mígnem már külön házban kell működtetni a kártyákat, vagy házon kívűl :p -
Akuma #5 már csak az x888 xt platina hiányzik... -
LOo.oOL a cikk.
A Doom 3 -ban még ez az új X850XT PE se tudja nagyon megverni a 6800 Ultra-t, ja és arról nem beszélve, hogy ahogy az ATI bejelentette az R480-at úgy az Nvidia is be fogja jelenteni az NV48-at ami korántsem biztos hogy gyengébb lessz... -
Az rendbe hogy ez az X850XTPE veri a 6800U-t, de abból is lessz 6850U, sőtt 6850 Utra extreme, nem? Arra mit ígérnek? -
blackeagle #2 Miért ,nem azt mondták ? :) -
Akuma #1 ez olyan mintha azt mondták volna itt az új x800 xt platinumnak a platinum edicsönje