692
Szolnoki SGsek. Számunk eléri a kettőt?
-
#572 -
#571 Én meg mint az őrült úgy rohantam az 1 óra özeledtével a kocsihoz :D
Lehet a plázából van az 1 órás emlékem :) -
#570 Nem, hanem 2. Hétvégén pedig teljesen ingyenes. (szombat-vasárnap) Ez is jó, ugyebár szombaton asszem 2-ig fizetősek a parkolók. -
#569 nem 1? -
#568 Én nem voltam azóta sem, a parkolást meg még úgysem próbáltam, az viszont kecsegtető, hogy hétköznap 2 óra ingyen van. -
#567 csak a liftel szórakoznak feszt a hülyegyerekek :/
a parkolóról meg annyit,hogy a 2-ik emeletit érdemes használni mert az elsőről nincs bejárat a központba -
Zsolcz #566 ja, csak a kibaszott wc-k fizetősek -
#565 A wc-ért eddig is fizetni kellett a buszpályán, meg a vasúton is [ha tudnám, hogy miért, meg is érteném]
Odabent 1x jártam, körbenéztem, nekem tetszett, boltba nem mentem be, mert vasárnap voltam, és minden zárva volt.
Azért örülök neki, mert legalább a buszpálya ne legyen már olyan mocskosmód lepukkant, mint kb egész szolnok.
A másik pozitívumról: előbb utóbb pedig az lesz, bár lehet, hogy nem szoknak át a "plázából".
ki tudja. -
#564 tényleg szép, csinos, tiszta, vagány, kellett már; DE
a) fizetni kell a wc-ért, anyátok
b) bementem, hogy majd találok Katalin napra mind bnőmnek, mind az anyukájának valami ajándékot (tehát 2 különböző stílusú, jellegű dolgot, gondoltam minimum az egyiknek sikerül)
... kell mondanom, hogy egyiknek sem találtam semmit? funkcionalitásban szerintem 1 nagy rakás ****
+ pozitív, hogy -még- nem lepték el a cigányok -
#563 nagyon szép lett, én meg vagyok vele elégedve.
végre valami, ami jól sikerült szolnokon -
#562 Láttátok már az új buszpályaudvart?
Pelikán bevásárlóközpont a neve, sok-sok bolt, (ruha, cipő, élelmiszer DM...), mélygarázs és minden játszik, mint karácsonykor. Én még nem voltam benne, biztosan nagyon "európai". Persze az eredeti funkciója is megmaradt: buszpályaudvar. -
#561 hello nem tudjátok hogy hol lehet venni ien tollat Toll (Stylus - az érintőképernyős készülékekhez) ?? -
#560 Sorry -
#559 köszi amugy voltam ott a tattos-nál és nem foglalkoznak azt mondta kozmetikában foglalkoznak vele -
#558 Ha nem tudsz ott venni, akkor meg a Pelikán soron vagy egy ékszeres, van ott piercing is. Ott szerintem még "orvosi" fém fülbevalót is kapsz, nemhogy ezüstöt. -
#557 Tutibizti. -
#556 oksa és gondolom ezüst fülbevalókat is lehet venni ott? -
#555 A piactól ha elindulsz a buszpálya felé, jobb oldalon egy beugróban van egy tatto szalon, ha meg van még. Elvileg ott is foglalkoznak füllyukasztással. -
#554 vki megtudna segíteni hogy szolnokon hol lehet fület lyukasztani vagy fülbelővést csinálni?? köszi
-
#553 -
Zsolcz #552 mr ti nem?
szjuca: nyugim, tanuni is fogok -
#551 Ahogy érzed, de azért a jövődről se feledkezz meg.
Persze, az "élet" szinte majd most fog elkezdődni, nekem is k. jó volt az a 4 év, rengeteget buliztunk ...stb. Csak okosan kell csinálni, hogy talpon tudj maradni. Meg hát ugye tanulni is kell ám! -
#550 ülj le, egyes. -
#549 Ha te ez alapján ítélsz meg egy iskolást, akkor gratula. :C -
#548 Hazudott a szemét!
"ki jár/járt oda?" -
Zsolcz #547 Dehisz te Szegeden vagy nem?:O -
Zsolcz #546 (Y) -
#545 én ;) -
Zsolcz #544 tudom meik szoborról beszélsz:)a Pélfy azé jó iskola mer legalább a fél iskola rockerekből áll, meg a sok ulyakas óra, a puding-day-ről már nemis beszélve:D -
#543 Az emberem is ott végzett, én meg Tiszapartis voltam. Pénteken jártam arra, jó volt látni újra a meztelenseggű szobrot, az fontos kiindulási hely volt anno. (Ami a galéria parkolóban van szobor, azt hívtuk így) -
Zsolcz #542 ki jár/járt oda? -
#541 Gratula! -
Zsolcz #540 Hejj, edöntöttem hogy a Pálfyba megyek továbbtanulni! -
#539 Én nem tom.
Amúgy meg füled nőljön bokáig! -
Sawyer2 #538 Heló az lenne a kérdésem hogy szolnokon hol tudok brazil zászlót venni. Már mindenhol néztem, életbevágóan fontos. Köszi előre is. -
#537 passz -
#536 szerintetek nyitva lesz ma a tiszaligeti strand?? -
Zsolcz #535 -
141111 #534 az árkádok alatt asszem van egy bolt ahol van pár ilyen cucc. -
#533 Vki tudja hogy szolnokon hol lehet venni playboyos cuccokat??