692
Szolnoki SGsek. Számunk eléri a kettőt?
  • szjuca
  • SHADOWEYES7
    Én meg mint az őrült úgy rohantam az 1 óra özeledtével a kocsihoz :D
    Lehet a plázából van az 1 órás emlékem :)
  • szjuca
    Nem, hanem 2. Hétvégén pedig teljesen ingyenes. (szombat-vasárnap) Ez is jó, ugyebár szombaton asszem 2-ig fizetősek a parkolók.
  • SHADOWEYES7
    nem 1?
  • szjuca
    Én nem voltam azóta sem, a parkolást meg még úgysem próbáltam, az viszont kecsegtető, hogy hétköznap 2 óra ingyen van.
  • SHADOWEYES7
    csak a liftel szórakoznak feszt a hülyegyerekek :/
    a parkolóról meg annyit,hogy a 2-ik emeletit érdemes használni mert az elsőről nincs bejárat a központba
  • Zsolcz
    ja, csak a kibaszott wc-k fizetősek
  • Vaxi
    A wc-ért eddig is fizetni kellett a buszpályán, meg a vasúton is [ha tudnám, hogy miért, meg is érteném]
    Odabent 1x jártam, körbenéztem, nekem tetszett, boltba nem mentem be, mert vasárnap voltam, és minden zárva volt.
    Azért örülök neki, mert legalább a buszpálya ne legyen már olyan mocskosmód lepukkant, mint kb egész szolnok.
    A másik pozitívumról: előbb utóbb pedig az lesz, bár lehet, hogy nem szoknak át a "plázából".
    ki tudja.
  • j0nNyKa
    tényleg szép, csinos, tiszta, vagány, kellett már; DE
    a) fizetni kell a wc-ért, anyátok
    b) bementem, hogy majd találok Katalin napra mind bnőmnek, mind az anyukájának valami ajándékot (tehát 2 különböző stílusú, jellegű dolgot, gondoltam minimum az egyiknek sikerül)
    ... kell mondanom, hogy egyiknek sem találtam semmit? funkcionalitásban szerintem 1 nagy rakás ****
    + pozitív, hogy -még- nem lepték el a cigányok
  • Vaxi
    nagyon szép lett, én meg vagyok vele elégedve.
    végre valami, ami jól sikerült szolnokon
  • szjuca
    Láttátok már az új buszpályaudvart?
    Pelikán bevásárlóközpont a neve, sok-sok bolt, (ruha, cipő, élelmiszer DM...), mélygarázs és minden játszik, mint karácsonykor. Én még nem voltam benne, biztosan nagyon "európai". Persze az eredeti funkciója is megmaradt: buszpályaudvar.
  • Soldiers
    hello nem tudjátok hogy hol lehet venni ien tollat Toll (Stylus - az érintőképernyős készülékekhez) ??
  • szjuca
    Sorry
  • Soldiers
    köszi amugy voltam ott a tattos-nál és nem foglalkoznak azt mondta kozmetikában foglalkoznak vele
  • szjuca
    Ha nem tudsz ott venni, akkor meg a Pelikán soron vagy egy ékszeres, van ott piercing is. Ott szerintem még "orvosi" fém fülbevalót is kapsz, nemhogy ezüstöt.
  • szjuca
    Tutibizti.
  • Soldiers
    oksa és gondolom ezüst fülbevalókat is lehet venni ott?
  • szjuca
    A piactól ha elindulsz a buszpálya felé, jobb oldalon egy beugróban van egy tatto szalon, ha meg van még. Elvileg ott is foglalkoznak füllyukasztással.
  • Soldiers
    vki megtudna segíteni hogy szolnokon hol lehet fület lyukasztani vagy fülbelővést csinálni?? köszi
  • szjuca
  • Zsolcz
    mr ti nem?
    szjuca: nyugim, tanuni is fogok
  • szjuca
    Ahogy érzed, de azért a jövődről se feledkezz meg.
    Persze, az "élet" szinte majd most fog elkezdődni, nekem is k. jó volt az a 4 év, rengeteget buliztunk ...stb. Csak okosan kell csinálni, hogy talpon tudj maradni. Meg hát ugye tanulni is kell ám!
  • Vaxi
    ülj le, egyes.
  • ivjoe
    Ha te ez alapján ítélsz meg egy iskolást, akkor gratula. :C
  • ivjoe
    Hazudott a szemét!

"ki jár/járt oda?"
  • Zsolcz
    Dehisz te Szegeden vagy nem?:O
  • Zsolcz
    (Y)
  • Vaxi
    én ;)
  • Zsolcz
    tudom meik szoborról beszélsz:)a Pélfy azé jó iskola mer legalább a fél iskola rockerekből áll, meg a sok ulyakas óra, a puding-day-ről már nemis beszélve:D
  • szjuca
    Az emberem is ott végzett, én meg Tiszapartis voltam. Pénteken jártam arra, jó volt látni újra a meztelenseggű szobrot, az fontos kiindulási hely volt anno. (Ami a galéria parkolóban van szobor, azt hívtuk így)
  • Zsolcz
    ki jár/járt oda?
  • szjuca
    Gratula!
  • Zsolcz
    Hejj, edöntöttem hogy a Pálfyba megyek továbbtanulni!
  • szjuca
    Én nem tom.
    Amúgy meg füled nőljön bokáig!
  • Sawyer2
    Heló az lenne a kérdésem hogy szolnokon hol tudok brazil zászlót venni. Már mindenhol néztem, életbevágóan fontos. Köszi előre is.
  • Vaxi
    passz
  • Soldiers
    szerintetek nyitva lesz ma a tiszaligeti strand??
  • Zsolcz
  • 141111
    az árkádok alatt asszem van egy bolt ahol van pár ilyen cucc.
  • Soldiers
    Vki tudja hogy szolnokon hol lehet venni playboyos cuccokat??