692
Szolnoki SGsek. Számunk eléri a kettőt?
-
#612 nem olyan biztos az :D megtaláltam, hogy mikor vetítik a filmet, de engem nem ez érdekel, hanem, hogy hol vetítik 3D-ben.. azt viszont nem írják sehol :D -
#611 a port.hu-n biztosan megtalálod :) -
#610 Helló emberek! Segítsetek már, hogy szolnokon melyik moziban van 3D vetítés? Az Avatar miatt érdekelne :D
Előre is köszi! -
#609 srácok hol lehet venni itt szolnokon Ipod Touch-ott vagyis mien helyeken?? -
#608 Kárpátia jó volt (Y)(Y)^^ -
Zsolcz #607 sehogyigazából:D csak kihasználom még azthogy nincsen gecihideg, ugyhogy ahollesszvalami,odamegyek(Y):D -
#606 hogy jön össze a kettő?:D -
Zsolcz #605 éne megyek, hamár kárpátián vótam... -
#604 HBD! -
#603 Én biztos nem. -
#602 Október 3. Borostyán Művelődési Ház Depresszió koncert Belépő:1800Ft link
jön-e valaki? -
TomBond #601 Én csak náluk vásárolok! -
#600 1.
2.
-
#599 srácok nem tudtok jó számítógépes boltokat kettőt tok a Wininvestor meg a Matrix -
#598 FALUEST TÓSZEGEN, SZEPTEMBER 4-én PÉNTEKEN A VADÁSZHÁZNÁL!
PROGRAMOK:
15 órától: kézműves foglalkozások gyermekeknek
16.30-tól: lovas-szekeres felvonulás a falu területén (célállomás a vadászház)
18.30-tól: a 80 éves általános iskola és az óvoda növendékeinek jubileumi műsora
20 órától: MADE IN BROADWAY musical show, főszereplő: Pál Tamás (Megasztár)
TŰZIJÁTÉK
22-01 óráig szabadtéri retro disco
A BELÉPÉS DÍJTALAN!
TÓSZEGROCK 2009.
2009 szeptember 05 SZOMBATON a TÓSZEGI VADÁSZHÁZNÁL
fellépők:
- Realdreams
- EDDA Tribute
- MERT
-Deák "Bill" Gyula
- Robinzon Cirkusz
- Dogs
belépő csak 1000 Ft/fő
Mindenkitszeretettel várunk!
toszegrock.hu
-
#597 700 ft volt, bocs. -
#596 200 Ft-ért adtak karszalagot, mi tegnap voltunk.
-
#595 -
#594 -
#593 Cső Szolnokiak...! -
#592 pedig már kint van a sátor a hilden -
Mikor is kezdődik? Mert ma még nem láttam semmit a Hilden, pedig ugy emlékszek ott lesz. -
#590 srácok nem tudjátok mennyi a sörfesztiválra a beugró vagyis a belépő me asszem van és addnak akkor egy sört?? -
#589 2009.05.22-24. VIII.MÁMOROCK MOTOROS HÉTVÉGE TÓSZEGEN A VADÁSZHÁZNÁL!
Szeretettel várunk minden motorost, motor tulajdonost, motorozást és rockzene kedvelő barátainkat!
ÜDV: MÁMOROS SANYI és a MÁMOROCK MOTOROSOK!
Bővebb infó: http://www.mamorock-toszeg.eoldal.hu -
#588 http://www.banditabuli.eoldal.hu/
BANDITA BULI!!! Mindenkit szeretettel várunk az Április 24-25-én tartandó 3.BANDITA BULIRA ! Helyszín: Kőröstetétlen sportpálya.
Evés, ivás, dorbézolás! Motoros felvonulás! Zenekarok: Lazul a lánc, Dogs, Mad roll, P.H., D.O.H.C. N' Roll, Blues Company, Cool Head Clan! 1500ft/2nap
info:06-20/3838-874 -
Zsolcz #587 én azt megjelöltem, lehet hogy odafogok -
#586 Van egy közeli ismerősöm, aki oda jár. -
#585 gépipariba jár valaki? -
#584 Mostanság valamikor kapura rúgó bajnokság lesz a Pelikán BK-ban, a rádióban hallottam.
Elképzelni sem tudom hogyan, ám hozzátartozik a dologhoz, hogy még mindig nem jártam benne.
Soldiers: eszembe jutott egy Szultán nevű hely, de lehet, hogy már nincs meg, rég jártam arra. Az Áchim A. úton van/volt. -
-
#582 nem tudjátok merre van a szeszám kocsma vagy vmi iesmi?? -
#581 A tiszaliget mögötti ártéren maradt egy kis víz, ott sokakat láttam a jégen -
#580 Nem tudom én sem.
Viszont Tószegen a csónakázón már koriznak, én pedig a halastón koriztam hétvégén. -
#579 jaja, le is zavartak mindenkit a jégről :D
mi voltunk a Kegyelet FC :DDDDD -
#578 jaja arra emlékszem voltam is kint azt nem tudtam hogy beis szakadt a jég -
#577 hát én nem ajánlom :/
nemrég asszem 2005-ben volt egy jégre szolnok esemény a holin, éshát ott volt ilyen hoki verseny. na a verseny előtt mondták, hogy buvárok megnézték a jeget, jó vastag nem lesz gond. később éppen meccs közben rálőni készülök, erre a kapus elkorizik 2000000-rel, a fia alatt beszakadt a jég, tőlünk nem messze. srácnak ijedtségen kívül nem lett baja, de az apuka 20 évet öregedett kb 1 perc alatt -
#576 vki mondja már meg hogy a Holt tiszán már lehet e korcsoláyzni??? -
Zsolcz #575 holnap Tankcsapda koncert -
#574 -
#573 és tényleg 2 óra van megadva ma este voltam ott :)