99
www.alterego.hu
-
Prof William #59 - De ez még mindig jobb mintha mondjuk húsvéti nyuszinak öltöztél volna! Rózsaszin füleid lobognának a szélben, kapafogaid meg kilógnának a napszemüveg alól!
- Akkor meghaltam?
- Drága Neon fiam! Bár úgy lenne!
más.
A film végén meg fogsz halni, apádat meg mindjár elkapják. Jó étvágyat kívánok! -
Gina79 #58 nekem tetszett -
#57 ez marhajo
A kanalakat a menzáról lopom. Műanyag tálcákról :DDD
Tudod mi lett a rondákkal?
Meghaltak?
Fogalmam sincs. Épp ezért kérdeztem
Meg fog halni!!
Szerinted?
Haggyatok most játszom :DDDD
-
#56 yh -
#55 hotdog, nem? :P -
#54 hogy is hívták? virslisütő? :D -
Prof William #53
- Ezért most kihúzok eggyetAmper fejéből aki a Metaturbinális Buzgantyúelégtelenség miatt pofára fog esni!
- Ajaj! -
#52 Kissé fárasztó ez a 1,5 órán át tartó ökörködés -
#51 és világot.. ami NEM vaALÓ :D -
#50 "Tudom, hogy ott vagytok valahol. Hogy hallgattok, s tűrtök, nap mint nap, még ha nem is mindig tudtok róla. De eljöttem, hogy segítsek. Hogy elhozzam a világot, ahol a zene nem lakodalmas, a mozi nem multiplex, a mosópor nem intelligens, és a telefonod nem hazudik – ...szavak nélkül... Egy világot, ahol a hűségről nem a nyilatkozat jut eszedbe, és a kávé nem a legtöbb, mi adható. És hogy tisztán lássatok, adok nektek testvért, aki nem nagy, és világot, ami nem való. De most leteszem a telefont, mert elfogyott az apróm, meg biztos más is akar telefonálni. A többi már rajtatok múlik."
..illetve néha röpködök, mint .... BATMAAAAAAAAN! :D -
Prof William #49 Nagyon jó átszinkronizálás! Jól összeszedett, jól vágott. Klassszisokal kiemelkedik a hasonló átszinkronizált művek közül. Még mondanivaló is van. Amit a végén Neon levág a telefonba az nagyon jó! -
Prof William #48 - .... britni szpírsz.... bőehhhhhh -
#47 -Ők a deppppi ggeng! -
#46 Sokszor megnéztem, már nagyon régen megvan. Minden tiszteletem a készítőké.
-Fel fognak fedezni!
-Neee... csak Kozsót nee
-...és britni szpirsz -
#45 ez a film nagyon oltás -
#44 ki volt ez az állat ?
nem tudnak tőlem aludni úgy vihogok !
gratulálok hozzá !!! -
#43 Jéééé egy fotel...
Jéééé egy telefon...
-
#42 -Szerbusz... érzem hogy te vagy az unokám, Neon!
- Honnan tudod?
- Látom... tükröződik az arcod a sütőajtóban -
#41 unokája? :| nem .. az vmi más.. de tudja hogy megjött meg hogy yólnézki? :o -
oliverspy #40 Kedvenc részem:
Neon Linóleumnál:
-Tudom, hogy te vagy az unokám!
-Honnan?
-Látom.
-Visszatükröződik az arcod a sütő ajtaján.
Vagy valami ilyesmi :-D -
#39 öm. még mindig rlz paródia :D -
#38 Hát ez vmi hihetetlen idiótaság, méghozzá mesterien kivitelezve
"Ne játssz a tükörrel, fiam, mert furcsa tükör ez. Először pizskos lesz tőle a kezed, majd az egész.... tested." -
#37 nem mindegy hogy a szarba csapsz vagy a csapba szarsz :D -
#36 belülről barnitó biogenetikus pirszingállat:) -
Prof William #35 - Megfog halni!
- Szerinted?
- Hagyjatok most játszom!
Möhöhöh! -
reanimator #34 Az,hogy nekem nem hoztál sütit,bunkó,tirpák dolog volt.
Magas az épület?Vagy csak lassan halad a lift? -
nightdragon ent #33 "Úgy öltözködsz mint egy házmester, a hajad, mint egy debilé. Ez az emberi butaság betetőzése!" :D -
nightdragon ent #32 "-Ez...ez egy fotel?
-Igen, de ez nem a Te hibád."
XDDDD -
nightdragon ent #31 huh, ez a film nem semmi! Nagyon jó lett. Akár hányszor megnézed annyiszor röhögöd szét rajta magad :)Külön tetszett, hogya mobil csörgés :D
"Mondtam, hogy hagyd a tükröt!"
Morfológus -
#30 kemény natyon :DDD -
#29 láttam vicces. -
Lyan Kyj #28 Kedvenc részeim:
Linóleum és Neo a konyhában
Vájúdás és Neo a gép előtt..:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Lyan Kyj #27 jo.zan.hu -
#26 én nem ismerem le tudom tölteni valahonnan? -
#25 Ááá a Vektor baromi nagy:D -
#24 igen . lattam a plakatjat... es linkeltem a filmes topikba.. -
#23 Erről hallottatok már?
Érdekes...
Helix -
Vlala #22 Aha, azok a kétperces Guiness-remények, a "ki tud többet beszélni a legősibb mesterségről kért perc alatt?" kategóriában? Max. a hétévesek röhögnek rajta. De ők is csak azért, mert enm értik. -
#21 Háhá, nem rossz! :)
Végre egy átszinkronizálás, amikor nem a bazmegeken kell röhögni. (Sokan csináltak már bazmeges átszinkronizálást, de némelyik olyan lapos lett, hogy nem röhögni, hanem sírni kellene rajta... még az alkotóknak is.) Habár 1 óra elteltével néhol hullámvölgybe kerül a cselekmény, mindíg sikerül visszabukkannia a felszínre. A végén bemutatják, hogy hogyan is készült a film. A hosszúhajú gyerek, ahogyan egyszerre játsza a két szinkronhangot, rohadt jó, le a kalappal előtte :)
-
Jimmyke #20 Nagyon jó!
"Monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, dialógusunk így megszakad, nem jön létre az argomentumok szintézise."