99
www.alterego.hu
-
Prof William #99 Mind felnőttünk. A hangalámondás gyerekként még poén volt (lol nézdmár Harry Potter bazdmegezik hihihi!) de felnőve legtöbb ilyen már nagyon gáz. :)
A Vektor annyiban jobb, hogy itt tényleg feccöltek bele némi időt, hogy ne csak a bazdmegezésen röhögjünk ami miatt mind szinkronilag egész jó + sikerült belerakni jó pár azóta már szállóigévé vállt idézetet.
De ettől függetlenül ma már nem nézném újra az egészet, max csak pár ikonikus pillanatot. -
avensis18 #98 Nemrég néztem meg a trailert, és nagyon tetszett, nagyon jó volt.
ShowBox Tutuapp Mobdro
Utoljára szerkesztette: avensis18, 2021.08.17. 01:49:02 -
#97 Ha valami középszerű, hogy lehet fos? Ezt a kifejezést épphogy nem a közepes szinonimájaként használják. Az meg külön vicces, hogy Radics Petit hozod fel példának, akinek a szinkronparódiái 90%-ban a primitív trágár szövegek sulykolásáról szólnak. Soha nem tudtam még csak elmosolyodni sem egy Radics Petis szinkronparódián.
Erőltetett és igénytelen az összes. Ezzel szemben a Vektornál a hangsúly a szereplők banalitásán és idiotizmusán van, és egy vicces történet keretébe van öntve, ami ráadásul még érvényes társadalomkritikát is tartalmaz. Vannak gyengébb részei a paródiának, de összességében nagyon is fogyasztható darab, amit középszerűnek semmiképp sem mondanék.
Ráadásul a technikai rész is tökéletesen rendben van... korához képest jó a minőség, és a két srác kb. 20 különféle szereplőt szinkronizál eltérő hangokon. Radics Petinél hol van ilyen?
Nem is értem, hogy lehet épp Radics Petit felhozni pozitív példaként a Vektorral szemben... ha szinkronparódiákat hasonlítunk össze - és a Vektor ugyebár szinkronparódia - akkor Radics Peti nívója mélyen alatta van ennek. -
#96 regen jovolt. :( mondjuk meg igy is van par jo poen / resz benne de amugy komolyan a vegen a "bakiparade" jobban bejott :D -
hawkie22 #95 Én is rákerestem, mert valahol olvastam, hogy milyen rohadt jó ez a paródia, kb. 10 perc után kapcsoltam ki. Lehet, hogy öreg vagyok én már ehhez. :) -
#94 Középszerű fos. Sosem értettem mit esznek rajta. Ennél egy random Radics Peti videó is viccesebb. -
#93 elozo heten megtalaltam egy regi vinyon a filmet, hetvegen megis probaltam nezni, de mar nem olyan poenos mint regen vot. :(
-
#92 sztem vajúdás, de mind1
van benne néhány XD tényleg, legjobban a "lyuk a falon" jelenet van elkapva sztem. Kultikus szövegek! -
defdani #91 lengyel balázs öltönyeit szabók, készítették,
bár azok a filmben nem jelennek meg,
hanem a szekrényben vannak,
mármint az öltönyök,
nem a szabók,
mészáros balázs saját maga öltöztette,
minden reggel.
az éjszakéba nyúló felvételek közbeni ebédeket és vacsorákat készítette: lengyel balázs
eközben semmit nem csinált: mészáros balázs
"De van itt egy pár kérdés! Morphológus hogy lehet fehér ha te fehér vagy!? Hahaha!"
"Nem lehetett volna mégis csak rendes életet~ blblblblöe Bunkó!"
"Csá trigonometria!
Bajúdás!? Faszért nem hallok semmit..."
IKSZDÉ rohadt jó!!! -
#90 +one
SZEVASZ!!! -
#89 A régi címűk beszart, tudja valaki honnan lehetne most beszerezni? -
Benevolens #88 Imádom azt a leplezetlen kicsinyességet, amilyenek a karakterek :)
"Ööhh! A vért ne rám köpd ki!"
"Az, hogy nekem nem hoztál sütit, egy bunkó, tirpák dolog"
"Ez a roncs a hajóm. Régi darab, de ha nem tetszik, eltakarodhatsz"
-Fáj?
-Közöd
-Kretén...
A "tapír" kb. azt jelenti, hogy "te tapló" nem? Hisz " annak a gyereknek pedig senki sem tudja a nevét..."
-
sylvanor #87 A türelem tornaterem.
XD -
M0rph3u5 #86 ez se rossz:
Matrix XP
a film direkt linkje:
http://www.uni-duesseldorf.de/~ricke/matrix_xp/mxp_engl_l.zip -
mczolly #85 Nagyon köszi már töltöm is...:D -
#84 Innen le kell hogy jöjjék:
http://alterego.tmp.hu/vektor.avi
-
mczolly #83 valamiért nem tudom letölteni a filmet, pedig egy barátomnál láttam és kurvajó!!! -
#82 veszettjó az sicher :D -
#81 Jajj ez baromi jó paródia! Haverokkal szakadtunk a röhögéstől:D -
#80 De később mégis kiderül, hogy Tapírnak hívják. Vagy az csak rá lett aggatva később?
"Itt esszük ezt a tehénszart bádogedényből. Érted, bádogedényből." -
tizenkilencke #79 Nem mindegy, hogy túrókúra, vagy kúrótúra!
Ez a hajóm, de ha nem tetszik, eltakarodhatsz! :DDD
....a csapat többi tagja: Kombájn, és Rotációs Kapa. Annak a gyereknek meg senki sem tudja a nevét... XD -
#78 innen le tudod szedni -
Renthalion #77 Már láttam az ajánlót, és nagyon bejött, de nem tudom,hol található a teljes film. Lécci segítsetek! -
Reyes #76 Az Orákulumnál:
- Jártál rendszeresen iskolába, Neon?
- Öhöm...
- És? Milyyen volt? Tanultál külföldiül?
- Nem. Mér' az hogy van?
- Tudod mit jelent, az a felirat, ott, az ajtó felett?
- Mit?
- Hát éppen ez az, én sem tudom... Szerintem azt, hogy konyhaajtó latinul, vagy mondjuk kijárat a konyhából, út a szobába, lyuk a falon.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Legnagyobb rész:)
Mofológus, és Neon verekednek:
- Azt álmodtam, hogy tudok táncolni.
- Mutasd meg!
...
- Ez itt egy táncterem. Nem valami extra, de most megteszi. És van benne egy elég jó CD lejátszó, a táncodat megnzzük és pontozzuk egy 10 pontos skálán, sőt, én magam leszek a tácpartnered! Zavar??? [Neon bólogat] Nem számít. Kezdjük!
...
[Elkezdenek "táncolni"]
...
- JUJJ... Ez a tánc...egy kicsit agresszív...de nekem...tetszik!
...
["Táncolnak" tovább]
...
- Már megint elment a kép! Javítassuk meg ezt! Csinálj valamit Kombájn!
Ez meg a másik:DDDDDDDD Meg amikor megrúgja Morfológus: "Hmm...Hasba rúgtalak!":DDDDD
Mondjuk majdnem az egész filmet be lehetne idézni...
Legjobb a Vektor:) -
Prof William #75 - Hosszú... furcsa bőrkabátot és napszemüveget viselek... még éjjel is.
- Ja látom.
Persze hallani is kell azokat a hangok... Zseniálisa egytől eggyig. :)
Csapó 1.
- Jé... cickány!
- Mit mondtál Neon?
- Csak ott volt egy cickány.
- És mevolt sütve?
- Nem mert olyan szőrös volt meg minden.
- És ha ,megpiszkálnánk egy bottal?
- Jó ötlet de már elszaladt.
- Na msot már elég...
Csapó 2
- Blőeeee!
- No de Amper!
- Bo... bocs Morfológus.
- Fú korog a gyomrom...
- Mit mondtál Neon?
- Semmi csak korgott a gyomrom.ű
- A süti nem volt elég?
- De csak kicsit száraz volt és égett volt a vége.
- És a hejedben befognám Neon!
- Na most már elég.
Csapó 3
- Húú Dezsvú!
- Mit mondtál Neon?
- Csak úgy tűnt mintha kétszer jöttünk volna be az ajtón.
- Miért jöttünk volna be kétszer? ű
- Hát mert biztos elszőre nem sikerült.
- A kutya meg a mája!
- Mi a baj?
- A dezsavű hiba a vektorban! Ilyenkor mind nagyon megíjedünk és kiugrunk az ablakon!
-
Lyan Kyj #74 hm, nagyon jól össze vannak mosva a filmek, de a karakterek hangjai nem annyira illenek a személyiséghez. Kicsit erőltetettnek érzem így a vektor után, főleg, h sok résznél próbálták utánozni a vektorbeli hangokat. Azért 1x érdemes megnézni:) -
#73 Új szinkronparódiát találtam egy fórumozó jóvoltából (Alterego fórum), a címe pedíg Turmix és innen lehet letölteni: http://turmix2005.uw.hu/ . -
Prof William #72 Hát mert kicsi a bors de kurvaszar az íze! :)
Mert ő egy nagyon ravasz, inteligens ember. Szerencsére te egyáltalán nem hasonlítasz rá Neon... -
#71 Van itt egy kérdés, amit már az Alterego fórumban is feltettem. Ha Linóleum látja a jövőt (és ad sütit :D), miért nem látja a lottószámokat? -
#70 UP! -
#69 Gyertek! Aki tud, lépjen be a myVIP-es ,,Vektor klub"-ba. Sztárok és tehetségkutatók, nameg VaJúdás-ok kíméljenek. -
#68 Morfológus: Annyira utálom ezt az embert, hogy arra nincsen megfelelő szó, sem több szóból álló kifejezés.
Neon: Miért?
Morfológus: Mert még egyet sem találtam ki. Bár múltkor eszembejutott egy jó. Elmondanám, mert fasza, egyenesen király, csak szerintem félsz, hogy hogy hangzik.
Neon: Miért?
Morfológus: Honnan tudjam, hogy miért félsz? Különben egyre kevésbé tudom pontosan miről is beszélünk fiam, de sebaj. -
#67 És mivel nagyobbak és erősebbek vagyunk és van susogó bőrkabátunk ezért leszarjuk mindezt. <- ez a király -
#66 ,,Ez egy forgalmas utca és valahányszor erre járok az emberek valamilyen érthetetlen oknál fogva mindíg a forgalommal ellenkező irányba haladnak. Hogy miért van ez? Mert az emberek hihetetlenül hülyék. Szinte már annyira, mint egy közlekedési rendőr. De mi tudjuk, hogy mi haladunk a jó irányba. És mivel nagyobbak és erősebbek vagyunk és van susogó bőrkabátunk ezért leszarjuk mindezt."
Ez az emberi butaság teljes betetőzése.XD -
#65 nkm az teccik a legjobban mikor a piros ruhás nő elmegy, és azelőtt mondja hogy ojan hüjék az emberek mint ez a közrendőr. és akkor lenyom egy szöveget :P -
#64 Helló!
Annyira jó ez a fil. Még csak kb 1 éve ismerem, de már vagy 50szer megnéztem. És ahogyan idézitek ezt a sok ökörséget, valahogy sokkal jobban hangzik. XD
Neon: Jééé! Cickány.
Kombájn: CICKÁNY?
Trigonometria: Mit mondtál Neon?
Neon: Csak azt, hogy ott egy cickány.
Trigonometria:Az meg mi?
VaJúdás: ÉS???...Meg volt sütve???
Neon: Nem hiszem, mert olyan szőrös volt, meg minden.
Trigonometria: És ha megpiszkálnánk egy bottal?
Neon: Jó ötlet, de már elment.
Morfológus: Mostmár elég legyen!
-------------------------
Amper: ,,Böfögés"
Morfológus: Na de Amper!
Amper: Bocs Morfológus.
Neon:Fú, korog a gyomrom.
Kombájn: KI BÜFÖGÖTT?
VaJúdás: Mivan? A süti nem volt elég?
Neon: De, csak kicsit száraz volt meg égett volt a széle.
Trigonometria: Én a helyedben befognám Neon.
Neon: Jólvan na! Csak úgy mondtam.
Morfológus: Mostmár elég!
-------------------------
Neon: Hú, dezsavű.
Kombájn: MIVAN?
Trigonometria: Mit mondtál Neon?
Neon: Olyan dezsavű érzésem van.
Trigonometria: Mi történt?
VaJúdás: Na mivan?
Neon: Az előbb úgy tűnt, mintha kétszer jöttünk volna be az ajtón.
Trigonometria: Mért jöttünk volna be kétszer?
Neon: Biztos elsőre nem sikerült.
Morfológus: A kutya, meg a mája!
Neon: Mi az?
Trigonometria: A dezsavű hiba a Vektorban. Ilyenkor mind megijedünk és kiugrunk az ablakon.
Kombájn: AZANNYA!
,,Az ügynökök elvágják a telefonkábelt.: RECCS"
Morfológus: HEJHÓ!
Összeszarom magam a röhögéstől! XD -
#63 most néztme és nagoyn ot van, vannak még iylenek másfilmekkel ?:D ami ugyanilyne szinvonalú?:D -
#62 jaja rohadjo az is benne :D meg az h ha ma lattad a Matrixot "normalisan" akkor meg az is pluszt ad :D -
Prof William #61 Persze ahogy mondkák az is nagyon nagyon poén! Azt nem lehet visszaadni! -
#60 a sztárokat már egész kiskoruktol fogva felkészítik a hírnév adta nehézségekre. A csecsemőkbe pírszinget raknak, bőrüket barnulásra, szemüket TV nézésre kényszerítik. A TV műsorokat visszafejlesztésre programozzák. Az első első 10 évben ilyen ólcsó SZÁJENSZ FIKSÖN filmeket kell nézniük. Ócska, mosógépnek tűnő robotokkal, melyek bénán nyúlkálnak...az éjszakában. És aztán jöhötnek a horrorfilmek: fekete kábelek közt folyó fekete takonnyal, és persze a rózsaszínben világító kisbabákkal.
ezen behaltam XD