Rainbow Six 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valami ötlet hogy hogy lehet megcsinálni!!
Amúgy ha a Rainbow Six: Lockdown van meg Pc-n akkor abban van mesterlövész mer én trainingen is lõttem vele és az indítóképernyõn is az van!Na ennyi!
Van fegyver dögivel, annyit kapsz, h eszed megáll.. mi kell még?
Nekem ez jobban be jött mint a Swat.
Ui:
Ja és már új idõket járunk: r6 VEGAS T A R O L ! ! ! 😄D
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Jatszik meg valaki multiba a Rainbow Six Lockdown-nal?
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Ismét felraktam a játékot. Megtaláltam a serialt az egyik fájlban, de ha megadom, azt mondja, hogy wrong, pedig korábban is ugyanezt a kódot adtam meg. nincs valakinek véletlenül egy mûködõ serialja?
A Scotland university nevû pályáról nem tudok kijutni. Követtem a kis kék xet, aztán semmi sem törpénik.Csomószor kezdtem újra, de nem megy.Segítsen vki lesszives.
Köszi
Egy kis info kellene arról ,hogy lehet csatlakozni szerverekhez (eredeti key)mert látom az all seeng eye nem támogatja a játékot,illetve hol találok valami magyar linket ahol netán magyar szerverekrõl vannak hírek ha egyáltalán van ilyen elõre is köszi Üdv: Mano
megoldódott, köcsög zone alarm felugró ablaka miatt álltmeg a game.... damn, és ennyit szopni ez miatt...
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
kéne egy kis segítség! letöltöttem wanadooról a deviance féle "biztonági másolat" verziót, bemásoltam a fáljt amit kell és nem mûködik. Elindul a játék és egy pillantra ad is vmi zene féleséget(gondolom a menü zenéje), de fekete képernyõ az egész, és a monitor bal fölsõ és jobb alsó sarkában meg jelenik a winfosos egér ha odahúzom, jó lenne ha menne mert kidpbtam érte egy 250 ft-os( hûûû de nagy összeg<#vigyor>#vigyor>) sms-t és bosszant a dolog hogyaz Istennek se akar elindulni.
Configom: ASUS P5ND2-SLI Nforce4 Intel Editon, P4 630 3ghz/800/2M HT, 2X 512 A-DATA 533 (dual channelbe), Gigabyte GF6600GT 128M pcie+zalman vf700cu, Creative Audigy 2ZS ,Chifi 360W
ez egy elég jó kis config úgyhogy nem hiszem hogy ezzel lenne a baj de azért ide írtam, driverek a legfrissebbek
Elõre is köszi!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hát azt tanácsolnám akkor keres valami más beszállitót..
Nekem sb_live5.1 volt és van is évek óta,audigy2-öm már 3 éve,audigy4 meg lassan fél éve van...
7.1 live-t nem ismerem az nem volt,de az elõdje az tuti jó..
bármelyik jó döntés lehet,de ezt neked kell kitalálnod...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ez kb 5-6ezer be kerül,de ez is attól függ mennyit szánsz rá,mert amit itt emlitek az a minimum...
A másik dolog pedig,akinek még nem volt igazán jó hangkártyája,az a külömbséget sem ismerheti,fõleg játékon belül,ahól ugye nem az az érdekes,hogyan szól az aláfestés,hanem hogyan hallod az enemyt...
De hát nem vitát akarok ebbõl kiváltani,csak a tapasztalatom osztottam meg...
www.sabian.com
www.sabian.com
bementem a vezérlõpultba, ott a hangok beállításaiba, ott alul pedig a speciálisra nyomtam. Ekkor egy másik ablakban kiírja, hogy milyen hangszóró beállításaid vannak. Na nekem a játék után az volt beírva, hogy nincs hangszóró (lol?). Ezt visszaállítottam 5.1-re (mivel az van), és elvégeztem még a játék options.xml-jében, amit át kellett írni.
Eztuán már volt a fegyvereknek hangja, minden tökéletesen ment.
Ennyit a vegyünk-10 ezerért egy új hangkártyát megoldásról.
www.sabian.com
az elõbbi fõleg ha igényes is,az legalább akkora hangsúlyt fektek a jó hangra,mint a vgara egerére és nem fog sajnálni akár több tizezrett egy jó hangkártyáért és fülesért...
Az alaplapi hangkártyákat az irodai felhasználókbak találták ki és aki játéknál is kitart ennél,annak számolnia kell a folyamatos próblémákkal és .ini ben való átírkálások,konfigolások sokaságával...
Valószínûleg van normális megoldás is problémára... Azért kösz!
www.sabian.com
Potom pénzé már vehetsz egy SB_Live-ot,ami már minden játékkal kompatibilis lesz,vagy egy audigy2-õt az sem olyan vészes már 10 körûl van....
Így 3 hónap után ismét benézek, hátha most kaopok választ, esetleg megoldást is. Tehát. Alapból nincs a fegyveremnek hangja. Mint azt korábban javasolták, átírtam a UseWinmm=0 -t UseWinmm=1 -re, minek során csak a fegyverem döreje hallatszott, de a többi hang nuku. Azóta alakult ki valamilyen megoldás erre a dologra? Elõre is kösz a választ.