496
Elsosorban angol, magyar weblapok linkjei, a JOIZLES keretein bellul, mindenfele
-
#456 netloaded -
#455 Az előző hozzászólás javítása:
Javított link -
#454 Netload linkgyűjtemény:
NetloadED -
#453 Párat megnéztem, királyak:) -
#452 -
#451 Multi mirror feltöltő (12 különböző fájlmegosztó):
UploadGround
-
#450 Találd el az almát !
Apple Shooter -
#449 Karácsonyi szöveg/felirat készítő:
Christmas Text
Egy érdekes fájlfeltöltő oldal, tölts fel bármilyen fájlt (max. 100 MB) és a rendszer áttölti 8 különböző fájlmegosztóra helyetted:
Gazup -
#448 ASCII szövegek készítése:
ASCII Generator
ASCII kép generátor, bármilyen képet átalakít ASCII karakteres képre:
ASCII - o - Matic -
#447 PHP/SWF diagramok, grafikonok készítése:
PHP/SWF Charts
Logók készítése
Cool Text
Pixel Button készítő:
Pixel Button
Egyedi avatar készítő:
Portrait Avatar Maker
Saját betűtípus készítő:
Bitfont Maker -
#446 Figyelmeztető jelzés készítő.
Warning Label Generator -
#445 Bakelitlemez készítő:
Vinyl Record Generator -
#444 Online képregénykészítő !
Stripgenerator -
#443 Magazin címlap készítő, készítsd el saját címlapodat !
Magazine cover creator -
#442 Windows hibaüzenet készítő.
Error Message Generator -
#441 Online vonalkódkészítő.
Barcode Generator -
#440 Készítsd el a saját koncertjegyedet, nagyon valósághű !
Concert Ticket Generator -
#439 Flash alapú kapcsoló/gombok készítése, rengeteg mintával:
FlashButtons -
#438 Köszi! ;) -
#437 Amúgy nekem nagyon tetszik, gondolom volt vele munka:) -
#436 Nekem sok tekintetben az, hiszen én csináltam a motorral együtt, és csak érdekes tartalmakat szeretnék rá. :)) -
#435 Hátööö írd be az aláírásodba alulra a honlap linkjét:) (html tagek nélkül). Az úgy nem reklám, és nekem is úgyvan:)
Nem akarok beszólni, de ez így nem helyes, és lehet hogy moderálni fogják. Sajnos az SG szabályzat márcsak ilyen. De h az oldal érdekes, akkor nyugodtan linkeld:) -
#434 Lehet, hogy reklámnak minősül, de nagyon szeretném valahol megosztani a weboldalam linkjét, és ebben a topicban elvileg meglehet.
Live one Magazin
Bár a naprakész frissítés 2009 körül várható, de már működik, muszáj volt valamikor elkezdeni :) Már most több tartalom van rajta, mint amennyi látszik.
-
xLSoneEc #433 Találtam egy jó kis game oldalt fórummal. Maga a fórum elég pofásnak néz ki bár én még nem reggeltem.
www.zmaster.extra.hu -
ljani16 #432
http://oldalajanlo.extra.hu
Ezen oldal összegyűjti a legérdekesebb, leghasznosabb oldalakat egy csokorba. Ha tudsz te is egyet, küldd el nekünk! -
blackgamer #431 nekem ennél vírust jelzett -
#430 hát ezaz -
#429 És #423? -
#428 honnan kell a pénzt kérni? -
#427 oké, csak a kedvenc helyeimen már legalább annyira idegesítőek a Háhá, reklám!!!!!! hsz-ok, mint maguk a reklámok...
Ez meg pláne egy linkes topik, annyit linkelek, amennyit akarok! www.lelkesemese.huwww.lelkesemese.huwww.lelkesemese.huwww.lelkesemese.huwww.lelkesemese.hu -
#426 Ja: jó, bocs. -
#425 az meg h aki belinkelte, mennyit kap, az hol érdekel engem -
#424 haggyámá
engem érdekelt, téged nem, szar ügy
de ne gyanúsítgass -
#423 Hány Ft-ot kaptok pro hozzászólás? -
#422 A reklám csak az elején teccett, mára uncsi, a honlap viszont bejön. Van benne fantázia. A vendégkönyvvel elvoltam 1 darabig -
#421 elég reklámszagú volt most ez a beírás:D Viszont vannak okosságok az oldalán, bár kicsit túlzás a diplomaosztós kép sztem... mindegy, a kirakóval elvoltam egy darabig:D -
manoszey #420 Nem tudom mennyire ismeritek Emesét a reklámból, már honlapja is van... www.lelkesemese.hu ez aztán érdekes... :P -
csgj #419 Ez sztem nagyon érdekes, és marha jó oldal! :) A Tin Man minisorozat honlapjának a különleges része. -
#418 nem rossz! -
Doma #417 Up
Halo 3