1376
Mi történik?
  • czihaki
    overseer-7 -- a amit leírtam az nem skizofrén tünet elmesélése.-- Tudod a test elhagyás képességem gyermekkorban kezdődött 9 éves koromban és használtam 50 éves koromig, akkor hagytam abba. Igaz gyerekként szép játéknak véltem, de csak oda mentem mindig amitől boldog voltam-- fiatal felnőttként szintén megtörtént számtalanszor, nem értettem, sőt volt hogy féltem tőle. 27 éves koromban meguntam és pályát módosítottam ott hagytam a könyvelői állásom és klinikára mentem dolgozni, ismét tanultam, így lettem BP.. klinikán osztályos és intenzív szakápoló. Miért? mert megakartam ismerni az emberi testet jobban, minél több embernél érzékelni azt amit mások nem érzékeltek a környezetemben. pl. pénzügyön voltam könyvelő az asztalom mellett megállt valaki és az a karom ami felé volt elkezdett nagyon fájni idegesítőn- elküldtem kivizsgálásra, kiderült rákos volt. Vagy az intenzíven éreztem ha egy komás betegnek fájdalma volt. Vagy érzékeltem hogy visszafog térni az életbe, vagy soha nem fog.

A test elhagyás képességet kb 32 éves koromig spontán csak átéltem a lelkem akart eltávozni ilyenkor- aztán fokozatosan vált tudatos kilépéssé. De még akkor is kételkedtem benne én magam is. Ezért több embert igénybe véve próbát végeztem. Természetesen nem árultam el egyiknek se, hogy én a lelkemmel fogom felkeresni a lakásán, mindenkinek azt mondtam hogy gondolatban fogok odamenni hozzá gyógyítani őt.-- az ilyenkor lejátszódott események igazolták vissza hogy valóban kilépek-- pl egy idős ember dolgozott nálam a kertben láttam fáj a feje és a nyaka- kicsit gyógyítottam, majd felajánlottam ha akarja gondolatba is elmehetek hozzá este és gyógyítom a nyak-csigolyát. Este ott is ült pontosan egy hokedlin a konyha közepén ahogy megbeszéltük. De mivel lélek fazonban még senkinek a nyakát nem gyógyítottam, így a a kísérletem rosszul sült el-- a kisöreg rémülten felugrott és kiabált hogy majd nem megfojtottam. Másnap megerősített abban amit lélekként tapasztaltam, mert elmesélte, hogy úgy érezte megfojtom, inkább ne gyógyítsam gondolattal.

- de tulajdonképpen már korábban is volt visszaigazolás, hiszen honnan is tudtam volna én gyerekként Balaton melletti intézetben, hogy anyám kórházba van Bp-en, mikor senki nem írta meg nekem levélbe? Már pedig ha ismételten ott volt, akkor ott is kötöttem ki mindig a kórházi ágya mellett, és közvetlenül halála előtti hónapban is.
  • maki85
    én mindig értettelek, de nem mindig értek veled egyet:))
    Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.05.04. 20:27:34
  • maki85
    megalázása---meggyalázása
  • maki85
    Azért kíváncsi vagyok , ha ez sikerül, visszatér-e a régi éntudatuk?
    Szerintem ez már a tudomány megalázása.
  • Katalizátor
    A pszichopata emberek sem cselekednek feltétlenül "gonoszságot". Tudom ez a szó átszivárgott a thrillerekből, de ez csupán egy pszichológiai kifejezés. Nem feltétlenül jó, de ha az alanynak tág a látóköre és az intellektusa felülbírálja az érzelmeit, teljes és bőséges élete lehet.
  • Palinko
    igen erről beszéltem, hogy nem áll össze. ahogy mondod majd halál után megtudjuk mik is voltak a játékszabályok és majd az alapján ítél minket amit ő gondol. viszont ha egy szó is igaz az összes vallásból is, akkor az általában közös, hogy Isten teremtette a lényegünket magából, szóval olyan mintha magát ítélné meg. na ha minden elítélt saját magát ítélné meg üresek lennének a börtönök.
  • overseer-7
    Az is lehet, hogy még mindig nem ismerjük az "igaz" evangéliumot..és miután meghalunk..
    az úristen kijelenti, mint a tárgyaláson a bíró, hogy a törvények nem ismerése nem mentesíti az elkövetőket a felelősségre vonás alól.. így jártunk..
    sört ittál? akkor mész a pokolba.. eltapostál egy pókot?.. ennyi..
    Szexuálisan fantáziáltál egy jó nővel?.. szevasz mész a pokolba.. stb
  • Palinko
    igen rájuk céloztam, látom értő fülekre találtak, ezek szerint velük :D
    meg persze a bölcsőhalált halt csecsemőkkel, abortáltakkal stb
    mert hogy egy életet leélt embernek semmi esélye, hogy ne csináljon valamit ami sért egy olyan törvényt amit senki sem ismer az is biztos :D vagy ha vesszük a keresztény törvényeket, vagy bármely vallás törvényeit, nem élt itt le senki 80 évet hogy ne szegett meg volna közülük legalább egyet, egyszer.
  • overseer-7
    a pszichopatáknak nincs lelkiismeretük, bűntudatuk.. csak szerepeket játszanak és manipulálnak.
    Ők simán megbocsátanak maguknak.. lehet hemzseg tőlük a "menyország" ? :)
  • Palinko
    szóval mindenkinek van 1 esélye? kap 80 évet és oldja meg, bármilyen utasítás nélkül, majd a végén vagy megsül vagy nem. miközben ahogy nézem a természetben a fák minden évben új esélyt kapnak a szaporodásra, a méhek minden évben beporozzák a virágokat stb. de az embernek ennek a szerencsétlennek van 1 esélye, hogy tévelyegjen és számára ismeretlen szabályok szerint szed a lelke fel terhet.

akkor térjünk át a teherre, mi a negatív és a pozitív? mert szerintem ez csak emberi skatulyázás és még csak nem is egységes és globális. mondjuk szerintem rossz megenni a kutyát, távol keleten meg mehet stb stb. ez csak egy hirtelen példa volt lehetne hozni milliót. szóval komolyan hiszel ebben, hogy tőlünk feljebb való világban van jó és rossz? mert szerintem csak cselekedet van, a jó meg rossz jelzőt csak mi aggatjuk rá, legtöbbször úgy hogy nagyon keveset tudunk. mint a kínai mesében, mikor talál egy lovat, de szerencsés, leesik róla eltörik a lába, de szerencsétlen, jönnek toborozni katonának, nem viszik el, de szerencsés stb. szóval ott is csak események voltak, a bölcs kínai azt mondta majd meglátjuk, nem ítélte meg. mondod a teremtő sem ítél, akkor ki a fene? mert én magamnak mindent megbocsájthatok, valaki meg teljesen másképp érzékeli a világot, szóval ott a magban számíthatunk simán sorozatgyilkosokra, mármint azokra akiknek nincs bűntudatuk?

ott is sántikál az egész dolog, hogy a léleknek nincs igazán anyagi természete, mert emígy megtaláltuk volna, nincsenek érzékszervei amivel érezné, hogy éget stb. ráadásul jössz gravitációval, namármost, gondolom a lélekre nem hat a légellenállás főleg föld alatt nem :D akkor ugyanolyan gyorsan esne egy megpakolt lélek mint egy tiszta... mint a toll és a kalapács az űrben.
  • Saintgerman
    talán az első eset, amikor megértettél..

a nem virágnyelv az úgy látom, hogy a tudományos, azt meg én nem értem..
  • maki85
    szavaidból azt veszem ki, hogy te "nem hiszel" a halálban, hiszen nem is létezünk
    tévedek??

de kérlek ne virágnyelven, nem vagy politikus:))
  • Saintgerman
    az enyém meg az, hogy csak addig, amíg az idő illúziójában hiszünk..

a győztes meg már ma is az, aki nem hiszi azt, hogy a maga ketrecének a rácsai, a másoké is...

Jézus mindent elárult, csak szinte senki sem értette.... nevezetesen azt, hogy ne téveszd össze önmagadat az árnyékoddal..

félelme csak annak van, aki azt a "mókuskereket" tapossa, amit a matrix előkészített neki...

a halál hitet a vallások teremtették, pontosan azzal a céllal, hogy ebbe az illúzióba zárjanak minket...

az általam említett tapasztalás nem több, mint amikor egy parányit kilépünk a 97% os leárnyékoltságból..
  • maki85
    az az én véleményem, hogy a "valóságról" örök időkig csak elképzeléseink lesznek
    mi mindannyian kitalálhatunk egy tetszetős teoriát, a győztes azonban csak az lesz, aki visszatér a halálból
    látod Jézus sem árult el semmit róla, pedig ő valóban meghalt, már ha igaz a történet
    ez a halál utáni mizéria mindig az emberek félelmét tükrözi az elmúlástól, és ezt a vallások különbözőképpen is kezelik
    egyedül (szvsz) a vallástalanok próbálják úgy elfogadni a halált, mint az élet szerves részét
    a te általad említett tapasztalások csupán az agy nagyszerűségét jelképezik, mint ahogy ezekben már nekem is volt részem
    amúgy pedig gondolj csak bele, hogy pl egy beteg agy (elmebetegségben szenvedők) milyen tapasztalásoknak a részesei
    vajon, ha megpróbálnád őket meggyőzni, szerinted milyen választ kapnál?????????
    remélem értesz:))
    Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.05.03. 20:29:41
  • Saintgerman
    de lehet, hogy csak azért, mert a "valóságról" neked van téves elképzelésed. Az OBE vagy a Testen kívüli tapasztalatok nagyon is közismert, számtalan ember megtapasztalta már. Még csak a klinikai halál sem szükséges hozzá, elég ha az agyad valami életveszélyt vagy szokatlan félelmet dikódol. Ilyenkor kilépsz a 3D ből egy kívüli szemlélővé válsz, a múlt és a jövő egyszerre jelenik meg. Képes leszel az egész múltadat egyszerre látni és a jövőt is homályosan... Amikor ez velem is megtörtént régen még nem találtam magyarázatot a dologra, pedig van rá.
  • maki85
    egy másik topicban úgy véltem, hogy igen reálisan gondolkodsz, bizonyos kitérőkkel, de itt sajnos nagyon fenn lebegsz a valóság felett:((
  • overseer-7
    nem tudok veled beszélgetni..
    úgy vélem, hogy talán skizoid valóságtorzulás valamilyen állapotában vagy..

Úgy beszélsz feltételezett dolgokról, mintha azok tények lennének.. és ezt többszörösen.
    Teljesen tudománytalan, megalapozatlan dolgokat állítasz.

Nem tudunk veled értelmesen, konstruktívan kommunikálni, mert csak elbeszélünk egymás mellett.
    A helyett, hogy vitatkoznánk, talán, jobb lenne ha nem egy tudományos topikban fejtenéd ki az álláspontodat, inkább próbálkozz egy spirituális, vagy new age jelleggű helyen.

ez itt Tudomány, technika és gazdaság
  • czihaki
    Látod ebben nagyon tévedsz, hogy a Teremtő szellem pusztítaná el, NEM.-- minden olyan ember aki becstelenül élt és a lelkét bemocskolta, és rossz szándékkal maradna, még tovább a valóság terében, önmaga pusztítja el a lelkét, részben azzal, hogy nem haladt a lelke becsülettel a megfelelő úton a Föld szívébe, de mivel itt nem téblábolhat a gravitáció ereje lerántja a föld belsejébe ott ahol érzékeli és ezért a láva izzó örvényeibe jut, mert a MAG hoz csak azon át haladhat már annak erős örvényeiben illetve magas feszültsége és magas hője miatt szakad szét, semmisül meg a lélek, mert eleve a szennyezett lélek haladása lassú.-- tehát az fantazmagória, hogy holt lelkek itt téblábolnánal.

A másik pusztulásuk oka, ha egy lélek bemocskolódik, de azért eljut a föld szívéig, ami megnyílik mert érzékeli, viszont a kiáramló fények vissza vághatják taszíthatják a láva örvényeibe. Az energia a legtökéletesebb, legtisztább létezés az univerzumban és épp így a Földben is tehát, nem fog egyetlen mocsokkal teli energiát magába fogadni, igy ez okozza a pusztulását.

Abban igazad van hogy a keresztények, de minden vallás szinte hisz a pokol meséjébe amely viszont másról szól mint amiről én írtam pokol, alvilág, pokoli lények, ördög-- valószínűleg volt akit visszarántottak az életbe, mikor épp elindult befelé, és szembesült az izzó láva örvényekkel- de mikor elmesélte már hozzátette a saját fantáziáját, , de az is lehet, hogy valóban a vallások szerzetesei találták ki félelem keltésből és a leírt alvilágot is ahol a léleknek várakoznia kell, és a poklot is mint ahogy azt is hogy az alvilág házának van egy előtere ahol a megkereszteletlen gyermeknek kell várakozniuk kirekesztve-- Természetesen minden léleknek az utolsó ítéletre kell várnia ezt is a papok találták ki és a fantáziálók.

Isten nem ítélkezik senki felett, ha valami ezt okozza az a természet törvénye, hiszen egyetlen energia se szennyes. A Földünk isteni szellem energiája is a legtökéletesebb, legtisztább energia és azok a fényrészecskék is amelyek kiáramolnak a MAG-ból, amikor megnyílik a MAG fala. mint ahogy nem létezik a vallások fantáziált pokla úgy nem igaz se a mennyország, se az angyalok meséje
  • Palinko
    " Ez az élősködő rühes banda, nyugodt lehetsz nyomorultul semmisül meg a halála után egy valódi pokolban- az izzó forró lávaörvényekben! "

ezzel nyugtatod magad? van egy rossz hírem a poklot csak a keresztények találták ki félelemkeltésre és az emberek félelemtől befolyásolt irányítására. nincs pokol, legalább is olyan amit elképzeltek meg is mondom miért. ha egy tudatos teremtő saját magát osztja fel, hogy megteremtse a lelkeket, nem fogja saját maga részét elpusztítani. olyan hülye te sem lennél, nem, hogy egy isten... te is ha megkarmolod az arcod, nem vágod le az ujjad és elégeted, hanem megreszeled a körmöd
  • czihaki
    overseer-7 azt írtad-"A nagy gyosulási erő kipasszírozza az agyból a vért a lábba.. és ilyenkor sokan halálközeli élményről számolnak be."-- ez nem halál közeli állapot még akkor se ha ilyesmi az élményük, azt csupán a be nem vallott félelmük okozza, de addig végzik ezt a gyakorlatot, hogy majd szépen meghibbannak.

Halál állapotát valóban butaság lenne előidézni, mert a lélek bizony hamar el is tűnhet. és maradna a koma állapot vegetáló állapota a testnek.

Amig nincsenek megfelelő műszerek ezt nagyon nehéz vizsgálni-- mármint a két lélek energia rendszert. Még ma se érzékelik a szellemi lélek energia szálait, még annak testhez fércelő pontjait se (akupunktúrás pontokat) Sőt fogalmuk sincs arról hogy az a szellemi lélek a testben. Mint ahogy az orvostudomány azt se tudja hogy az idegszálakban a test-lélek energiája futkos.Tény és való, hogy minden sejt egy önálló életet is él, és ezek tömörülése a szerveket képezi az összes tömörülése pedig a test. De ha nem lenne se test-energia, se szellemi lélek energia, akkor az élet csupán egy kupac sejt halmaz lenne, amely fokozatosan el is pusztulna, vagy kiépitene magának egy primitiv földigiliszta ideghálózatot.- ennyi-

Hogy is írtad?? " mi az ember?.. mi célja van a létezésnek.. tényleg csak szaporodó biológiai robotok vagyunk, ?"" Igazad van, csak robotok vagyunk, akik azért élnek szaporodnak és robotolnak hogy a felső egy-ezernyi élősködőnek minél jobb legyen az élete.

Nagyon sok hazugsággal szédítik a tömegek fejét- hamis hazug tudományos teóriákkal valamit különböző vallásos anderseni mesékkel.

De azért egy dolog vigasztaljon van értelme a létezésünknek, Ez az élősködő rühes banda, nyugodt lehetsz nyomorultul semmisül meg a halála után egy valódi pokolban- az izzó forró lávaörvényekben! Az aki becsületesen élt tisztelve a Természet törvényeit az életet, nem élősködött vagy bántott másokat, azok halhatatlanná válnak lelkileg-- S egyszer ha a Földünk kiégett és eltávozik belőle a Szellemi energiája, valahol az univerzumban egy életre alkalmas bolygón újra fog születni az élet abból a sok- sok lélek energiából és tudásból amely az idők folyamán megtért a Szellemi energiához.

Abban igazad van amikor azt írod miért nem kísérleteznek jobban? Sajnos, még azzal se foglalkoznak becsületesen aki egyszerű ember és élni szeretne-- arról nem is beszélve hogy ha valaki kihűl és azért látszik halotnak, azt egyenesen kiviszik a temető hullaházába, majd eltemetik, még véletlenül se próbálnak meg mindent hogy visszahozhassák az életbe.

Bizony volt ilyen esetem, betévedtem" egy koporsóba ahol visszatért a holt az életbe, másnap tudtam meg, hogy kint találták februárban kihűlve a háza előtt- kivitték a temető halottasházába majd eltemették. S milyen sok ilyen kihűlt ember van mostanában, gondolod hogy visszasegítik ha nyomorgók létszámát csak növeli?
  • overseer-7
    én nem tudok ehez hozzászólni : "A test-energiája + töltésű, a lélek energiája negatív töltésű. "

az ilyen fogalmak, meghaladnak engem.
    Persze sok mindennel nem értek egyet amit mondasz, de nem foglak bántani érte.

Nem értem miért nem vizsgálják tudományos módszerrel a halál utáni állapotot.
    Én kapásból tudok mondani legalább egy olyan gondolat kísérletet amit át lehetne ültetni a gyakorlatba.. és vizsgálható eredményt adna.
    Persze ezek veszélyes dolgok, mert elő kell idézni a halálközeli élményt mesterségesen.
    Szerencsére, tudok is ilyen lehetőségről. Centrifugában lehetséges ilyen szituáció. Az kozmonauták, és vadászpilóták kiképzésénél használnak ilyen centrifugákat. A nagy gyrosulási erő kipaszírozza az agyból a vért a lábba.. és ilyenkor sokan halálközeli élményről számolnak be.
    Ebben az állapotban végre lehetne hajtani kísérleteket.. amik mérhető vagy más egzakt kimenetelt, eredményt adna.

kérdés.. MIÉRT nem csinálják?
    Az nem lehet, hogy ennyire érdektelenek az emberek és a tudomány, hogy le se szarják..ezt az alapvető és nagyon is fontos kérdést.. mi az ember?.. mi célja van a létezésnek.. tényleg csak szaporodó biológiai robotok vagyunk, vagy ennél többek vagyunk?..
  • czihaki
    Tudjátok, ahhoz, hogy megértsétek mind azt amit írok itt most Nektek, meg kellene ismerni, érzékelni a saját lelketeket. Ez annyiból is hasznos képesség, mert a lelketekkel önmagatokat is gyógyítani vagytok képesek. Először is tudnotok kell, hogy a gondolat és az érzelem nem az agyban születik, az agyban csupán a képi és egyéb memória van, a sejtekben. Ha megtanuljátok érezni a lelketeket, akkor sok mindenben segíteni képes.

1/ az első amit ehhez végezni kell gyakorlatot, az hogy "gondolatban tanuljátok meg simogatni a szátokat, körbe-körbe mind addig amig azt nem érzitek hogy elektromosan kezd bizseregni.-- ezt a gyakorlatot egy pár napon keresztül gyakoroljátok.
    2/ képzeljétek el gondolatban az egyik kezeteket, tenyereteket ujjakkal együtt és most ezzel a gondolati tenyérrel kezdjétek NAGYON LASSAN simogatni a fejeteket körbe-körbe, majd le lassan a testen végig a lábujjakig és onnan vissza a test oldalán a test szélén és a közép vonalán. le és vissza le és vissza ismét-- Ha ezt több alkalommal gyakoroljátok és közben gondolatban a lelketeket is megszólítjátok, akkor kialakul a kapcsolat a lélek és az ÉN között. --

--- s bármikor bárhova oda tudtok menni a testben azért, hogy valamit kijavítsatok. Még a kis sejteket is meg lehet szólítani kérni hogy segítsenek. De igy elmulasztható a feszültség egy-egy simogatás után nagyon jól fogtok aludni, de az is lehet hogy eleinte már közben elalszotok.

A lélek öntörvényű ezért vigyázni kell vele- soha nem szabad olyan meditációt tanulni és gyakorolni, amely arra biztat, hogy képzelj el valami szépet vagy egy folyót vagy épp lásd a fényt-- szóval ilyen butaságokat nem szabad gyakorolni, mert a lélek ha ilyesmit észlel és ebbe segit be az ÉNnek hogy előhívja a memóriából a vágyott szép látomást, akkor sajnos bármikor ha egy nagyobb fájdalom érne vagy sikertelenség szóval magad alá kerülnél, akkor a lélek előhívja az agyból azt amitől boldog voltál kivetiti a szemgolyóba és ezzel hallucinációt vált ki, és sajnos egyre gyakrabban minden kisebb szomorúságra, kedvetlenségre-- a hallucináció= először játék, majd skizofrén tünet, végül skizofréniaként rögzül ez a tünet.
  • czihaki
    Kedves fonak miért Te mit gondolsz, miben hiszel? A vallások meséibe talán? Az ókori elképzelésekben, vágyakban, meg nem értett megtapasztalásokban talán? Nincs mennyország, nincsenek angyalok, és nem igaz az újra leszületés, de utolsó ítélet se és feltámadás se lesz, mert mind egytől egyig fizikai képtelenség!

Vagy a nature materialista elméletbe amely az anyagelvű?
  • czihaki
    Tudod overseer-7 magát a halál állapotát tanulmányozzák, de a meghalás pillanatát érzékelni azt még nem képes az orvostudomány, legfeljebb azt hogy leállt a fontosabb szervek működése, majd leállt az egész test működés. De azt nem tudják még műszeresen megfigyelni, amikor eltávozik belőle a lélek.-- azt legfeljebb olyan ember képes csak érzékelni, aki érzékeli a lélek energetikai hálózatát a testben, vagy annak hiányát. De ez is nagyon ritka adottság. Igaz a rendszerváltás óta kialakult egy többnyire sóderoló EZO társaság akik ilyen olyan energetikáról szövegelnek amit ők éreznek, de ennél nagyobb baromságokat is mondanak, hogy pl a reiki gyógymód az annyi hogy az univerzumi energiát átvezetik a betegbe a gyógyító. - és ehhez hasonló baromságokat szélhámosságokat. holott legfeljebb a valami kis test-energiát éreznek semmi többet.,-- de az nem a szellemi lélek energiája.

Az orvosok csak annyiba nyitottak mostanság e téma felé, hogy a sok sódert elfogadják csak azért hogy plusz jövedelemért egy Természetgyógy központban valami kis jövedelem kiegészítéshez juthassanak, mert többnyire abszolút nem hisznek benne, mivel ahhoz hogy valamit elhiggyen az ember tudományosan fogadja ahhoz érzékelni kellene vagy legalább műszeresen kimutathatóvá kellene tenni a testben elevenen ott rohangáló lélek energiának a szálait.

De még nincs ilyen műszer ahogy olvastam a kínai orvostudomány sürgeti ennek a feltalálását-- még pedig azért, mert az akupunktúrás módszer, akkor tökéletesebb lehetne! Bár a Kínai se tudja, hogy azok a pontok amelyet szurkálgat a tűivel-(ha jól méricskélt egyáltalán aki végzi!) azok a pontok test-energetikai csatornák és annak az energetikája "férceli a lelket oda kívül a bőrön a testhez, hogy a lélek ne tudjon meglógni.! Amikor a test működése leáll, vagy is a test-energia működése áll le, akkor a test elveszti az elektromos vonz"" erejét és a lélek eltávozni képes a fejtetőn.

A test-energiája + töltésű, a lélek energiája negatív töltésű. Ugyan ez van a Földünk esetében is a Föld test energiája, ami benne áramlik az anyagában és onnan csak kisugárzik + töltésű, -- a MAG ban viszont negatív töltésű az energia és ez áramlik ki az egyik Sarkon, majd tér vissza a másik Sarkon. A Földünk és az élet energia rendszere között az a különbség, hogy a Föld esetében a MAGba zárkózik a negatív töltés és csak a Sarkokon közlekedik ki-be-- ezért nem érintkezik a két különböző töltése a Föld energiának. (lehet hogy a Sarkoknál van valami szigetelt Rés erre a célra, nem tudom arra nem jártam. Viszont az élet esetében nagyon érdekesen lett megoldva- de szerintem még mindig nem jött rá az orvostudomány-- hogy az agyból kiáramló idegszálak amelyek behálózzák a testet is, tulajdonképpen szigetelt vezeték és ebben áramlik a test energiája és ezzel érintkezik a lélek, de csak pontokban és bizony ennek köszönheti az élet, hogy meleg a teste, mivel csak pillanatra érintkeznek. Természetesen a sejteknek külön saját energetikája van házon-belül"amit a vér táplál.

Annak idején szerettem volna segíteni az orvosoknak a kutatásban is, de csak egy orvossal (az intenziv osztályon ahol dolgoztam annak vezetőorvosával lehetett ilyesmiről beszélgetni és csak őt érdekelte, a többi előtt el kellett, (!!!) hallgatni mindent. Volt mivel mindig éjszaka dolgoztam két osztályon és intenzíven egy éjszaka és egyedül, bizony előfordult hogy véletlenül egy éjszaka meggyógyítottam egy beteget, aki két klinikai kezelés ellenére rohamosan romlott-- Az orvosát nem az érdekelte hogy jaj de jó hogy meggyógyult, hanem azért kiabált velem, hogy valljam be milyen gyógyszert adtam a betegnek holott a kórterem többi betege szólt hogy semmit nem adtam csak érdekesen masszíroztam ilyet még nem láttak -- persze nem masszás volt csak annak egészítettem ki a mozdulataimat, hogy ne lássanak többet. szóval érzékelni a lélek energiát nagyon de nagyon ritka képesség szintén, viszont ezzel lehet valóban gyógyítani. De embernek másokat gyógyítani a lélekkel, SOHA NEM SZABAD! Én is csak későn jöttem rá, életveszélyes. Pedig én még erősíteni is tudtam, igaz túl sok beteg volt éjszakánként akiket érintenem is kellett.
  • czihaki
    Kedves Saintgerman, igaz túl korán van, de sajnos most vitte el a férjemet a mentő, így aludni, hát nem igen tudok -ide is benéztem ha már virrasztok. Tudod ma már nem tartok a politikusoktól, és egyik nagyhatalomtól se mivel 74 éves vagyok. amikor 60 éves voltam igaz szándékomban állt bemutatni az egyik képességemet,- a testből való eltávozást, le is tárgyaltam több szkeptikus társasággal ausztrállal, angollal és amerikaival- cirka 4 millió dollár körül kereshettem volna a kísérletekkel- jó lett volna a két csodálatos unokámnak örökségül. De sajnos az ismételt számomra megalázó, és iszonyú sok idegességet okozó gyermektartás perektől, és a szülők nem fizetése, és nem törődömsége miatt,- nagyon nagy szívinfarktust kaptam. Ha ez után bevállalom akkor meghaltam volna az első bemutatóra, de nem is tudtam elvállalni, vissza kellett mindegyiket vonnom, mert hiába akartam önmagamnak rövid időre elvégezni, a lelkem a kilépéstől számítva, bárhova távoztam az első egy perc végére visszatért és nagyot csapott a szívemre, amitől beindult a jobb kamra is-- Tudniillik az sérülésem az volt a szívemnél és ma is az, hogy elhalt a bal-kamra hátsó fala, és elhalt a jobb kamra ingervezetője és azóta a jobb pitvarban levő szinusz csomó ha letelik az egy perc, akkor egyet méltóztatik oda csapni a jobb karára és az méltóztatik összehúzódni-- addig csak a bal szívfél mozog-- vagy is tulajdonképpen a jobb oldal áll és bal dolgozik. De mivel a lelkem szeret élni, ráadásul gondolom imádta és sajnálta a két csodálatos unokámat, akiket én neveltem fel azóta (ma 15 és 21 évesek!) így többre értékelte az élni akarást, mint azt a szép kis summa lóvét, amit kereshettem volna a kísérletekkel. Azóta rájöttem talán igaza volt a lelkemnek, mert imádni valók lettek a fiúk!. Szóval ma már nem kell tartanom a nagyhatalmaktól- a képességem egyébként többet ért volna számukra, mint ma a műholdas leskelődésük más országok felett.Bármilyen nagy távolságot megtettem akár a Föld másik felére is elmentem, de áthaladtam beton falakon szikla falakon, és bizony a Föld belsejébe is lementem és ott álltam lélek fazonként a MAG előtt- ez egyébként az utolsó kísérletem, vállalkozásom volt.1991-ben
  • overseer-7
    a halált..és az az utáni dolgokat lehetne tanulmányozni tudományos módszerekkel, kísérletekkel, és tudományosan is lehetne gondolkodni róla..

egy ismeretlen dologról való gondolkozás, beszélgetés közben nehéz nehéz nem belemenni érvelési hibákba..pedig ez lenne a cél
  • fonak
    Az alábbiaknak a gumiszobában/saját fórumokban lenne a helye szerintem is.
  • overseer-7
    én ehhez nem tudok hozzászólni..
    legalább egy kis tudományosság lenne a topikban..
  • Saintgerman
    Nos hát akkor izgatottan várjuk a videódat, hiszen minden egyes tapasztalat közelebb hozhat a teljes kép kitisztulásához. Attól, hogy bármiféle bántódásod lehetne a nyilvánosságra hozatal miatt, biztos vagyok, hogy nem történik, mivel a negatív erők (az Árchonok) csak akkor vonnak ki a forgalomból, ha veszélyezteted a még be nem végzett tervüket. Úgy mint alább az ex NASA dolgozója is...

https://www.youtube.com/watch?v=I17FylztsY0
  • czihaki
    Mostanában nem mindig érek rá ide is bekukkantani. egyébként az amit leírtam neked, egy élet megtapasztalása --9 éves koromtól akkor léptem ki először a testemből- 50 éves koromig, akkor hagytam abba mindent. kb 60 éves koromban gondoltam először arra hogy közzéteszem-- hiszen akkor már a nagyhatalmak politikai bagázsai tehettek volna nekem egy szívességet §§ --de már nem használhattak volna se kísérleti állatnak se kémkedő eszközüknek!--erre még gyermekkoromban figyelmeztetett a nevelőapám aki a II. világháborúban Ludovikás katonatisztként szolgált, sajnos korán meghalt mert elfagyott a két lába térdig, mikor megszökött az orosz fogságból--- Szóval 60 éves koromban gondoltam hogy elmesélek mindent egy könyvben, de a körülmények úgy alakultak, hogy a még piszkozatként megfogalmazott könyvemet ami befejezetlen is volt, amikor nem voltam itthon, a férjem hogy meglepjen kiadatta a piszkozatot, sajnos. Azóta a gardróbban van a zöme a könyveknek mert nem engedtek közzétenni.-- De egy könyvet elküldtem azért a Pápának legalább azt tudja mi is valójában Isten-- Megköszönték levélben. --Igaz ami igaz, azt nem vártam, hogy átírják a bibliát! ha...ha...ha

Mostanában mivel az idő azóta is tovább rohant, úgy gondoltam csak közzé fogom tenni mind azt amit tapasztaltam amit megállapítottam amit tovább gondolva logikailag is meghatároztam--- de ez a közeljövőben fog elkészülni és nem könyv formában mert arra nincs pénzem, hanem videót készítek és az lesz feltéve az internetre.-- erre készítem az utóbbi időben a puskát" hiszen egy videót folyamatosan kell készíteni tehát nem állhatok meg gondolkodni mi legyen a következő gondolat és elmondás vagy magyarázat-- ehhez kell most készítenem az ábrák egy részét is, hogy magyarázatot jobban megérthessék az emberek

Miért akarok videót készíteni, mert mióta az unokáim fel raktak ide az internetre csak azt tapasztalom, hogy egyre durvábban válnak babonássá az emberek, mintha egy-egy csoport-- nem tudom maguktól, vagy felső-hatalmi sugallatra" de egyre visszataszítóbb babonaságot terjesztene és rengeteg hazugsággal támasszák ugyan akkor alá.

Ha valamit gyűlölök, az a hazugság, a másik életnek, becsapása, kihasználása, elnyomása, eltiprása, és leölése. Sajnos egyre szennyesebb az emberi faj élete. Soha nem volt valami szent, de ma már mikor az űrbe is készülnek kilépni, felháborító, hiszen egyre több lehetősége van tanulni, tudását növelni, intelligensebb Emberré válni,- de sajnos nem ezt mutatja az egyre zavarosabb világhelyzet.
  • Saintgerman
    Nos, az NWO topik már tíz éve erről fut. Tallózzál benne, és majd látjuk tovább... Jó éjt..
  • czihaki
    Saintgerman szia-- abban igazad van, hogy az én elméletem, elmesélésem közelebb áll a materialista szemlélethez mint a vallások fantazmagóriájához. egyben talán különbözők a materialistáktól, akik az anyagot tartották elsőnek és aztán a tudatot. Holott a tudatról semmit nem tudtak.

Tulajdonképpen, minden ami létezik, az azóta van hogy az univerzum keletkezett spontán, mert kialakult az a körülmény amely beindított egy hatalmas erejű fizikai változást a Térben- ekkor keletkeztek az atomi részecskék, aztán ezeknek a tömörüléséből, lett minden a csillagok a bolygók így a Földünk is. De semmi nem lenne, ha nem keletkezett volna energia azon az atomi részecskén a neutronon-- és ezek az energiák nem fejtették volna ki újból és ismét a saját erejüket amivel mindent megalkottak még az örök mozgást, örök keletkezést, és fejlődést, majd a pusztulást is.

Nem valamiféle transzcendens isteni lény alkotta az univerzumot, de nem is tévedt ide sehonnan egy izzó gömböcske ami aztán felduzzadt majd bumm robbant, s egyre több képtelenséget találnak ki a tudósok is sajnos, hiszen Hawkins elmélete is sántít amikor azt mondja, hogy a gravitációs erő hatására tömörült ami idetévedt, vagy épp itt volt majd felfúvódott, és Bumm felrobbant és igy keletkeztek szerinte az atomok amelyek tömörültek és igy lett minden.--- Itt is az a probléma, hogy ha nincs atom csak valami.... és nincs energia se,... akkor hogy lehet az hogy gravitációs erőnek köszönhetően tömörült bármi?--- Miért határozta igy meg?-- mert még ma se tudják a tisztelt tudósaink hogy mi a gravitációs erő,- milyen energia teremti meg ezt az erőt!!?

Vagy hogy lehet az hogy egy fizikus (2009 ben) képes matematikai okoskodással, sóderolással meghatározni egy univerzumot teremtő transzcendens Istent. Vagy a vallások bármelyik olyasmiket tanitanak amiről halvány gőzük sincs egyszerűen előveszik az ókorban kitalált és leírt gondolatokat amelyek tulajdonképpen inkább az emberiség fejlődését jelzi és irodalmi műnek felelnek meg- legyen az bármelyik akár Buddha emlékiratai akár a zsidó akár keresztény, de lehet mondjuk egy amerikás indián hitmese is. Szép irások és sok tanulság is van benne ez tény de abban a korban aligha értettek meg bármit is a Természet törvényeiből csupán a saját népüket akarták összefogni, irányítani illetve móresre tanítani, de az elméletük csupán megérzéseken vagy meg nem értett "szembesüléseken" alapult.

Megérzései, vagy logikus elgondolásaik a tudósainknak is voltak. Ugye az univerzum kezdeti állapota és mindennek a kezdeti okát legjobban Newton feltételezte,- azt kellett volna tovább gondolni, nem pedig félre lökni.
    Ő azt feltételezte logikailag, hogy volt egy Tér és abban felkenődve porszemcsék és ez volt a semleges kezdeti állapot-- és bizony EZ az leglogikusabb megállapítás!-- de félre dobták.-- Holott ha ez a kettő adott volt, akkor arra kelett volna gondolni, hogy ha nem létezett még energia amely képes hőt is termelni, akkor bizony a Térnek le kellett volna hűlni és egyre nagyobb hideg lehetett ebben a beporosodott" Térben.-- Ha pedig létezik több ezer fokos meleg, hőség, akkor ennek az ellenkezőjének is léteznie kellett több ezer fokos hidegnek!
    S mi történik bárhol ha túl nagy a lehűlés és adott Térben szétkenődött porszemcsék vannak?---- Tér-Rianás === a porszemcsék hatalmas erővel és nagy sebességgel felgyűrődtek egymásra és tömegesen=== a porszemcsén feszültség keletkezett, vagy is energia kialakultak az atomok az anyag elemi legkisebb részecskéi== majd az elemek azok tömörülése, bolygók, csillagok és a több ezernyi rianás okozta több ezernyi felgyúródott porszemcse kupacból az energiák keletkezésével beindult az örök mozgás, a vonzás és taszítás és megszülettek galaxisok is. Kellett hozzá Isten? Nem! --vagy épp egy kintről idejött esetleg egy fénytörpe"? -- mert lassan minden marhaságot kitalálnak.

S hasonlóan egyszerű és törvényszerű a Földünk keletkezése fejlődése és sajnos a jövőben a kiégése is. Léteznek az isteni Teremtők amelyek az életet megalkották? Igen!-- létező Intelligens Energiák! A Földünk LÉLEK energiájának felel meg- és bármelyik megszűnne aktívan működni, akkor az élet elpusztulna!! Istennek felelnek meg amit az emberiség sejtett csak? igen Istennek felelnek meg, hiszen nélkülük csak egy élettelen bolygó lenne a Föld mint ahogy a két lélek energián nélkül mi se lennénk többé. Egyébként mind két Teremtő erővel szembesültem, csodálatosak, fantasztikusak, de CSAK a Természettörvényei szerint működnek,- nem jók és nem rosszak, nem teremtenek csodát ez nem igaz, nem segítenek de nem is bántanak hacsak a természet nem követeli meg!-- gondolok itt arra, ha az emberi faj tovább folytatja ezt a horrorba illő élet s tilusát és pusztitja a természetet illetve a levegőt vizet szennyezi-- nem csak több lesz a földrengés, de a magnetoszféra gondol" egyet és visszahúzódhat"" regenerálódó céllal-- akkor az élet elpusztulna, mert megszünne az életet biztosító IDŐ =Tér-feszültség
  • Saintgerman
    Mint régi troll, azért elég jól kikupálódtál, de azért egy kicsit soká tartott egy ilyen agymenést összehoznod. De azért gratula az idődért és a próbálkozásodért..
  • czihaki
    Saintgerman,-- Tudod reinkarnációs marhaságot az talál ki akinek fogalma sincs arról mi a lélek és milyen, mekkora valójában.-- Én azért tudom milyen a lélek, mert életem során adott volt az a képességem, hogy a testemet elhagyni voltam képes lélekként és oda mentem a világon ahova akartam, miközben megtapasztalhattam önmagam lelkét, hogy milyen. Energia szálak hálózata, ezen születik érzelmi feszültséggel maga a gondolat. tehát nem az agyban- az agy csupán besegít ha a lélek a testben van képi-memóriával- s egyéb élethez szükséges vezérléssel.

A halál után minden értelmes lélek, tudja hogy a Föld magjába kell megtérnie, és pedig a Föld azon Sarkánál ahol a magnetoszféra visszazár. az a lélek amelyik torzult, vagy butuska és csak ide oda csapódik vagy épp valakinek ártani szeretne, az ilyenek legfeljebb max. 10 percig téblábolhatnak a valóság terében, mert a Földünk Fekete LÉLEK energiája érzékeli és bizony lerántja az erejével és elindítja a MAG felé, ha akarja ha nem. Ez viszont veszélyes nagyon a lélekre nézve mert bizony ahol érzékelik ott is lesz lerántva és lehet hogy a láva izzó örvényei felé és azt kell végig járnia- vagy megsemmisül vagy kiér belőle és a MAG elé kerül szintén- ha az élete tisztességes volt, akkor a MAG fényrészecskéi befogadják bevonzzák ha nem akkor bizony visszavágják a láva örvényeihez.

Ezt egyébként átéltem igaz én magamtól haladtam át az izzó láva örvényeken mert kíváncsi voltam, de miután a MAG elé kiérkeztem, annak a fala érzékelt, megnyílt és először bizony visszalöktek, de észlelhették közben hogy csak egy kotnyeles ÉLŐ lélek vagyok- így visszavonzottak, körbe fogtak és valószínű érzékelték az érkezéseim okát, mert körbefogtak bizonyos távolságra és meséltek mind arról amit kutattam. De mivel a lelkem még ott is figyelemmel kísérte és érzékelte az itt hagyott komában fekvő testem és azt hogy mióta vagyunk úton, így a mesélést félbeszakítva, visszatért a testembe, zsúpsz! csak úgy belevágódva.

Azért nem igaz a reinkarnáció, mert a lélek bele se férne egy újszülött testébe akkora mindig amekkora a teste volt-- a másik hogy az a lélek amely halhatatlanná vált eggyé vált az isteni Fehér, a Földnek szintén LÉLEK energiájával, az magas feszültségűvé lett és bizony megszűnt egyes ÉN maradni egy nagy közös isteni Tudat Energiának csak a részévé lett. Semmi féle más beavatkozás nem igaz.

A Földünk egy csodálatos bolygó és bizony attól vált élővé és ebbe beletartoznak az életek is, hogy két csodálatos LÉLEK Energiája van. Teremtéskor ebből a két LÉLEK Energiából kapott minden élet azért hogy a sejtkupac test élővé válhasson. A fekete lélek energiánk kialszik a test halálakor az élet fehér lelke visszatér a földi Fehér LÉLEK hez.

Sajnos a Földünk se örök életű épp úgy halandó mint amit teremtettek, és ép úgy kiég a Fekete LELKE a bolygóval együtt és egyszer az isteni FEHÉR LÉLEK energia akkor kilép a bolygóból és valahol újra teremti az életet, de az remélhetőleg sokkal becsületesebb, tökéletesebbre fog sikeredni mint amit itt teremtettek!!!
  • Saintgerman
    Az írásod legalább annyira érdekes, amennyire terjedelmes. Nekem még is egy kicsit materialistának és Földhöz ragadtnak jön át. A leglényegesebb az egészben talán a "...fehér fényesség", amit Simon Parker, aki három testben is vándorol, egy kicsit másképp írja le:

45. Mi a lélek definíciója? Lehet-e birtokolni a lelket másvalakinek?

A lélek az, aki valójában vagy. Más nem birtokolhatja, de elfoghatja, bebörtönözheti.

46. Mikor a lélek elhagyja a testet, akkor ki lehet az, aki megpróbálja csapdába csalni?

Egy bizonyos technológiával és az elme erejével képesek csapdába csalni ott a lelkeket, de csak és kizárólag negatív lények tesznek ilyet. A lélek csak akkor hagyja el a testet, mikor érzékeli, hogy nem képes többé fenntartani azt. A lélek tehát pontosan tudja, hogy mikor fog a test meghalni és még azelőtt kilép, mielőtt maga a test meghalna. Nem a halállal lép ki, hanem egy hajszálnyival előtte, ugyanis a lélek nem tud egy halott testben megmaradni. Ki kell lépnie tehát onnan, mielőtt a fizikai halál bekövetkezik. Ezután visszamenne a forráshoz, de ekkor „elkapják”, aminek következtében energetikai emlékezetét „kitörlik” és visszaküldik a Földre, hogy reinkarnálódjon egy újabb testbe. Így aztán semmi emléke nem lesz az előző életeiről. Sok feltaláló nem fedez fel semmi újat egész élete során, hanem egyszerűen „emlékezni kezd”, újrakapcsolódik elmúlt életeivel és használni kezdi pl 200 000 évvel ezelőtt meglévő fejlettebb technikai tudását.

A tudósok ezt a géneknek tulajdonítják és az igazság az, hogy ha egy családba pl sokan tudnak 5 éves korukban zongorázni (pl John Lennon-ék), akkor az azt jelenti, hogy a család régebben elsősorban zenével foglalkozott. Valószínűleg tehát emlékeznek régi életükben megszerzett tudásukra. 3-4 évesen nem játszhatsz zongorán, ez fizikai képtelenség. Egyszerűen arról van szó, hogy ilyenkor az emlékezeted jön vissza. A mi Földünk jelenleg egy börtönbolygó. Semmi mást nem teszünk, csak ellátjuk a reptiliánokat negatív energiával.

47. Hogyan kerülheti el a lélek, hogy a „fehér fény” csapdájába essen?

Kondicionálva vagyunk arra, hogy haladjuk a fehér fény felé. NE TEDD! Ha fehér fényt látsz, az csapda, el kell fordulnod a fehér fénytől és pont az ellenkező irányba kell haladod. Ott valószínűleg újból fehér fénybe ütközöl majd, és ez üldözni fog téged. Azt kell hangoztasd, hogy „ODA AKAROK MENNI, AHONNAN ÉRKEZTEM, A FORRÁSHOZ”. Ha visszatérsz a forráshoz, mindenre emlékezni fogsz. Mindenkinek ezt kellene tennie, mert ha mindenki így tenne, mindenki emlékezne, nem követné el ugyanazokat a hibákat újra és újra. Jelenleg mindig mindent újra kell kezdenünk az elejétől egy új testeben. Sokkal jobb lenne, ha minden tudást újból elő tudnánk hozni és hozzá tudnánk adni az előzőleg megtanultakat a jelenlegi tudásunkhoz. Hatalmas fejlődést lehetne elérni pusztán azáltal, ha inkarnációink során nem veszítenénk el az emlékezetünket.

48. Hogyan lehet a fehér fény csapda, ha annyi halálközeli élménnyel rendelkező ember számol be az ott megtapasztalt szeretetről és további életükre kifejtett pozitív hatásról?

Nem minden halálközeli élményre igazak a fenti megállapítások. Az egész halálközeli élmény (fehér fény, stb) sok esetben egy fabrikált élmény, valójában egy hazugság.
    A legtöbb ilyen halálközeli élményen átesett ember nagyon őszinte szándékú és nem is velük van a baj abban, hogy fenntartják a hazugságot. A baj ugyanis odafent van.

• czihaki
    overseer-7 válasz neked is-- igen is fontos mi lesz a halál után. de főleg az hogy miképp éld az életedet-- légy mindig őszinte!!!
  • czihaki
    Saintgerman válasz neked is
  • czihaki
    Az emberi testben, de minden élőnek a testében, 2 különböző lélek energia szálrendszer van. A halál a test működésének leállása illetve a test-lélek energiájának legyengülése, leállása. Ez után a szellemi lélek energia szálrendszere eltávozik a testből a fejtetőn keresztül. Vagy gyorsan vagy fokozatosan és kikerül a Feszlin feletti légtérbe tulajdonképpen elfelejti az itteni életét a lélek és megbűvölten élvezi a végtelen szabadságot, amely hatalmas boldogság érzéssé erősödhet-- Ha a lélek butuska akkor ide-oda téblábolhat csapódhat amíg a Föld Fekete Energiája a gravitációs erejével le nem rántja és el nem indítja a lelket az utol útjára, le a föld szívébe, a MAGBA. Ha a lélek amely elhagyja a testet okos, értelmes, akkor önmagától is tudja hova kell mennie ezért az első 10 percen belül elindul az utolsó-útra. Ez után következik az amit hajdanán egyesek megtapasztaltak, majd fantáziával kiszínezték, meseszerűen, miután valakik visszarántották a lelkét az életbe a testükbe. Így keletkezett a pokol meséje az alvilág meséje az alvilági lények meséje. Valójában a pokol igaz hiszen a láva forró örvényein kell áthaladnia minden holt lelkének, ha akarja ha nem akarja ez határozza meg hogy a lelke halhatatlanná lesz vagy megsemmisül ismét anyagnak részévé válik szétszakadozva, mint energia. A tiszta lélek fénysebességgel halad át a láva örvényein és szinte semmit nem lát belőle csak a végén a fehér fényességet. Ha viszont aljas módon élte az életét, annál szennyesebb letakart eltitkolt emlékeket hordoz a lélek szálain így haladása lassúvá lesz és a megsemmisülését okozza. A Föld belső szerkezete nem olyan ahogy helytelenül tanítják. A láva örvény után egy széles Üres-Tér következik amelynek a sugara kb.2000 km és a Föld közepén van a MAG amelynek átmérője kb 1000 km amikor a lélek a fehér világító porcelán szerű falhoz érkezik, a fal érzékeli"" és megnyílik. A kiáramló sok sok fényrészecske körbefogja és érzékeli a lélek energiáját- ha még se tökéletesen tiszta akkor bizony visszavágják hatalmas erővel a láva izzó örvényeibe, ha számukra megfelelően tiszta az apró botlásoktól is letisztult, akkor szabályosan bevonzzák a Magba, ha a lélek félős és hátrál, akkor a leolvasott lelke emlékei alapján, a fények megformálják azokat a jelenségeket amelyek a lelket megnyugtatná és magától is közeledne a falhoz, és belépve eggyé-válik és azonossá az isteni Fehér földi LÉLEK energiának!!-- ezáltal halhatatlanná lesz- és egyszer ha a Föld kiég és az élet elpusztul rajta a Föld Fehér isteni LÉLEK-energiája kilép a Föld tömegéből és valahol egy életre alkalmas bolygón újra teremtik de most már együtt a sok sok lélekkel, az új életet.-- Amely remélhetőleg sokkal tökéletesebb, becsületesebb, és egészségesebb lesz, mint amilyennek itt sikeredett a Földön.-- A Földünk már agonizál korunkra sajnos, fokozatosan fog kiégni belülről kifelé haladva és kb. durván számolva 30 ezer esztendő múlva egy füstölgő kiégett, összeesett vénuszi bolygóvá lesz. Amit a vallások tanítanak az csak fantazmagória.-- Nincs mennyország, nincsenek angyalok, és nem igaz se az újra-leszületés, se pedig a feltámadás, nincs utolsó ítáélet se megbocsátás, minden ember önmaga itéli saját életével pusztulásra vagy halhatatlanságra a saját lelkét. A Teremtők nem valami transzcendens lények nem is az univerzumban vannak valahol, hanem a Földünk Energiája vagy is mint az életnek a két LELKE a FEHÉR isteni szellem lélek energia (amit magnetoszférának kereszteltek) valamit a FEKETE Teremtő ERŐ energiája, amely tulajdonképpen a földi gravitációs erőt teremtette meg,-- ez a LÉLEK energia körkörösen sugárzik ki a Fehér energiára ellenkező irányba. a kettő energiának egymást metsző mozgása teremtette meg a földi nagy IDŐT, a Tér-feszültséget és ekkor teremtették véletlenül az első primitív életet, majd játékosan, tanulón és végül tudatosan, majd elhúzódtak a felszíntől-- az egyik az Ózonon túlra a másik vissza a Föld anyagába és onnan sugározik vissza átölelve védve az életet az egyik vagy épp sugárzik ki a földből magához ölelve az életet! S mint ahogy az élet test-lelke kialszik, épp úgy fog a Föld teremtő erő Lelke kialudni a kiégett földdel együtt -- az eltávozott isteni szellemi lélek energia pedig ismét Teremtővé lesz, de már remélhetőleg sok sok magyar ember lelkével együtt.--- Remélem érthető volt.-- Megjártam a Földünk belsejét szembesültem a valódi isteni Teremtő erőkkel, majd visszatértem után szembesültem a csak kis méretű 3-4 ember nagyságú Jelenésükkel is fent a felhők felett. Az isteni Fehér Teremtő maga a legtökéletesebb, legtisztább teremtő erő-szellem. Sugárzása boldogságot képes éreztetni, ereje lebénítani, megbűvölni képes az emberi lelket a Tér egy pontjához, de ha valaki a természettörvényt megszegi, akkor a haragja és indulata maga a legerősebb pusztító erő. (természetes is hiszen Fehér energia-- ha indulatos akkor kékes sötét lilás fénnyel valakit és ereje mint egy hatalmas erejű betontömbnek a becsapódása. Tehát nem egy jóságos valaki, mint mesélik, hanem egy csodálatos, de hatalmas erejű tökéletes tiszta Energia!-- A másik Teremtő Jelenése szintén energia 3-4 embernyi volt, de kinézete félelmetes, nem energia szálak alkotják hanem fekete testes energia részecskék tömörülése minden részecskéje között vörösen izzik mint sok sok izzó fekete atomi részecske tömörülése hatalmas testformát utánozva-- ezt ritkán, de láthatta ember és ezért találták ki vagy a ördög mesét vagy a halál szellemét) A halál szelleme viszont illik reá hiszen valóban lerántja kallódó okvetetlenkedni akaró holt lelket, viszont jóindulatú az élettel szemben , kíváncsi, és kotnyelesség jellemző reá. Ezért láttam mind kettőt egyszerre, mert épp akkor is vitáztak és összecsaptak-- alattunk hatalmas vihart okozva, mert az életbe beleavatkozni tilos.- így ha ez a kotnyeles bele avatkozik egy két percre esetleg akkor a Teremtő szellemi Energia raportra hívja- én is okoztam egy ilyen raport találkozást, és végig néztem a kettőjük iszonyatos erejű veszekedését, mintha egy betontömb száguldott volna felém úgy söpört felém a légkör és vele a kékes lilás és vöröslő tüzes hullámok, miközben a két Jelenés egymásnak esett!!!!! A szellemi isteni Energia Jelenése képes emberi hangot utánozva beszélni, de olyan mintha hárfa húrja zengne, és a lelkem rezonált még a lágy zengésétől is olyan erős volt így is. A Fekete Jelenés nem képes hangot kiadni, viszont képes kép utánzatot sugározni.-- egy élőnek a fejébe képes a képet átsugározni, amit a becsukott szemhéjon láthat valaki-- de ismétlem az élőket megközelíteni is Tilos! -- engem csak azért rántottak fel raportra, mert annyira kíváncsi voltam, hogy őrültségemben, még a Föld belsejébe is lemerészkedtem a lelkemmel!!!-- ez persze régen történt 1991 tavaszán majd a kapcsolat fennmaradt november utolsó napjáig, mert kiprovokáltam pofátlanul.
  • Saintgerman
    csssss... de ha még is van, akkor az most van. Innen csak felébredni lehet... aludjatok továbbb... csssss........
  • overseer-7
    cssssss...
    "csak suttogva merem mondani" valakik nem akarják, hogy tudjuk, mi van a halál után..
    ne is érdekeljen a téma.. nem fontos az..
    sőt, nincs is olyan, hogy halál után. Ne érdekeljen a téma. Nem fontos.