A Dell bemutatta a legújabb high-end PC-jét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az enyém is kb. hasonló. És csak a fele volt.
Persze pont az a kis különbség duplázza az árat. Pl. az A64 3000+ és a P4 EE közti teljesítmény különbség nem olyan hatalmas, viszont árban nem egészen egy kategória a kettõ. Egy asztali gépbe meg 1GB RAM bõven elég, elég ritkán szokott swappelni a gépem, pedig nyúzom rendesen. És persze Kingston DDR400 is megteszi, ami szintén némileg olcsóbb. Ha nem gyûjt filmeket az ember, akkor vinyó se kell ennyi (én gyûjtök, úgyhogy van 680G😎. És jó házat is lehet kapni 20-25 körül (pl. Chieftech), ez meg ránézésre a többszöröse. A monitorral nem vitatkozhatok, bár a típustól nagyon függ az ár. Nekem Samsung 910T van, és minden szempontból tökéletes (FPS-hez az újabb modell kell, ami már 16ms-os). Most nettó 110 körül meg lehet kapni, ami nagyon jó ár.
Persze pont az a kis különbség duplázza az árat. Pl. az A64 3000+ és a P4 EE közti teljesítmény különbség nem olyan hatalmas, viszont árban nem egészen egy kategória a kettõ. Egy asztali gépbe meg 1GB RAM bõven elég, elég ritkán szokott swappelni a gépem, pedig nyúzom rendesen. És persze Kingston DDR400 is megteszi, ami szintén némileg olcsóbb. Ha nem gyûjt filmeket az ember, akkor vinyó se kell ennyi (én gyûjtök, úgyhogy van 680G😎. És jó házat is lehet kapni 20-25 körül (pl. Chieftech), ez meg ránézésre a többszöröse. A monitorral nem vitatkozhatok, bár a típustól nagyon függ az ár. Nekem Samsung 910T van, és minden szempontból tökéletes (FPS-hez az újabb modell kell, ami már 16ms-os). Most nettó 110 körül meg lehet kapni, ami nagyon jó ár.
Na jó, de 5000$ért miért nem adnak egy tökéletes számítógépet? (persze olyan nincs, de a Dell helyében törekednék rá..)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
USA-ban meg is keresik az árát 2 hónap alatt és kibakszott jó áruhitel lehetõségek vannak (nem nem olyan mint itthon, hogy fizess 6 hónappal késõbb 3szor annyit...) Szóval én ott nem biztos, hogy azon gondolkodnék, hogy vegyek ilyet.. Ja és ne tessék elfelejteni, hogy USA-ban hóditanak az elõre összerakott konfigurációk ahol az egész gépre van 2 év garancia 24 órás hotline és bármikor zaklathatod õket, hogy hé józsi ez és ez szar benne... Ja és ott nem mindenki ért a számítástechnikához de nem is akar.. õ kikapcsolódni akar a gépével nem Vérpistikét játszani, hogy Bibibi azenyim jobb😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mondjuk úgy, hogy a gépem csak egy hanygyafasznyival marad el ettöl a kis csili-vili csodától. Én viszont meg sem közelítettem az 1 millás árat (5000$ kb. 1 millió Ft).
Ezt a gépet simán ki lehet hozni a felébõl.
Ezt a gépet simán ki lehet hozni a felébõl.
Nem semmi, hogy Ámerikában 900K FT-nak megfelelõ összeget képesek kiadni egy ilyen sz.gépért...
És még mielõtt valaki letámadna: nem, nem kéne nekem ilyen gép. Max eladni 😄
És még mielõtt valaki letámadna: nem, nem kéne nekem ilyen gép. Max eladni 😄
Savanyú a szõlõ?
meret = meter
PATA szalagkabel ajanlott hossza 45 cm, mig a SATA akar egy meret is lehet. A kepen gondolom az optikai meghajtok szalagkabelei lathatoak, amik a PATA csatlakozora vannak kotve es talan az FDD kabele...
Erdekes a tap, a haz talpaba van beepitve.
Erdekes a tap, a haz talpaba van beepitve.
ha 30cm-rel megtoldottak volna lasszo vagy ugralo kotelnek hivnak - van valami limit a hosszusagban -
marha draga ez a szar, 5000 aranyert mar geped lehet venni, nem ilyen fost.
es raadasul giccses is.
marha draga ez a szar, 5000 aranyert mar geped lehet venni, nem ilyen fost.
es raadasul giccses is.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Hat azert, ha azokat a nyamvadt kabeleket 30cm-rel megtoldottak volna ($1700) akkor ki lehetne nyitni ezt a sz*rt, es meg kabeldzsungel se lenne benne... (a meghosszbitas reven el lehetet volna vezetni a kabeleket a belso falon)
És tessék mondani az SLI-t tudja hamár a csúcsok csúcsáról beszélünk?
Mert ha nem akkor egy GeForce 4-es AMD csúnyán megdöngölheti ezt a világverõt. Nem hiszem, hogy többe kerülne 5000-nél.
Egyébként azok a fények kurvára fontosak voltak bele. Hülyegyerek-mágnes aktivizálva.
Mert ha nem akkor egy GeForce 4-es AMD csúnyán megdöngölheti ezt a világverõt. Nem hiszem, hogy többe kerülne 5000-nél.
Egyébként azok a fények kurvára fontosak voltak bele. Hülyegyerek-mágnes aktivizálva.